- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım alemsin yaaaa...ahhh canım ahhh gr oynamadı bu hafta azcık kaslarımı dinlendiriym dediydim anamm bi çalıştılar bi çalıştılar yorgunluktan öldüler ya:roflol::roflol::roflol::roflol:sporsuz bir hafta olunca böyle oldu birde tiroid tahllerimi yaptırdım dengesizlik var TSH düşük T4yüksek 1 ay sonra tekrar bakılıcak amann düşmanıma vermesin tiroid deyip geçme bütün vücudu etkiliyor:
günaydınnn
yağmurgözlü geçmiş olsun nese ki doktor farkına varmış
valla tartıldım ama emin olamadım oyüzden bu haftada giden : 0 diyeyim tartım bi garip zaten yenisini alcam
dün yedilerim :
sabah : klasik kahvaltı
ara :1elma
öğlen :2 kuru incir
ara :2elma
akşam :3kaysı
2 litre su spor yok boynum tutuldu çok acı çekiyorum 2 gündür pcnin başında oturmak bile zor
sevdemer ben geldim sen yoksun
geçmiş olsun canım...boynun için...günaydınnn
valla tartıldım ama emin olamadım oyüzden bu haftada giden : 0 diyeyim tartım bi garip zaten yenisini alcam
dün yedilerim :
2 litre su spor yok boynum tutuldu çok acı çekiyorum 2 gündür pcnin başında oturmak bile zor
kızlar laslie yi göm playerla açtım
günaydınnn
dün yedilerim :
bu sabah diyetisyenimle randevum vardı.oradan geldim solugu burda aldım.diyetisyenimin baskulü çok farklı kasa fişi gibi bişiy çıkarıyor 13 gün içinde sıkı durun ben tam 2 kilo yaglarımdan vermişim dr. yıldızlı pekiiyi verdi bana ve 6 ay içinde 20 kiloyu halledeceğiz inşallah dedi.listemi değiştirdi ve haftada 2 gün 1 saat spor verdi.bir sonraki randevum 25 kasım o günü 4 x 4 gözle bekliyorum hihoyyyt
canım süpersin bende bi aralar diyete başladığımda doğumdan sonra 15 günde 2,5kg yağdan vermiştimm ama tamammına erdiremedimmmm senin süperr gidiyoo canımm devamm olacak inşş
slm bayanlar bende 74 kiloyum benide aranıza alırmısınız.hedefim 61 kg ama tek başıma başaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?