bu sabah diyetisyenimle randevum vardı.oradan geldim solugu burda aldım.diyetisyenimin baskulü çok farklı kasa fişi gibi bişiy çıkarıyor 13 gün içinde sıkı durun ben tam 2 kilo yaglarımdan vermişim dr. yıldızlı pekiiyi verdi bana ve 6 ay içinde 20 kiloyu halledeceğiz inşallah dedi.listemi değiştirdi ve haftada 2 gün 1 saat spor verdi.bir sonraki randevum 25 kasım o günü 4 x 4 gözle bekliyorum hihoyyyt
canım 400 e sinirlenme yaaaa bende bu hafta 900 verdim daha fazla vermişimdir diye düşünüyodum ama olsun bööle bööle gidecek...başlangıç kilo:82
şimdiki:74,600
bu hafta giden:400
hedef kilo:70(hedefimi yükselttim)
malesef hatunlar görüyorsunuz o kadar spor ve diyetin ardından buyrun burdan yakın.Benki bir haftadır tartıya çıkmıyorum g... çatlayana kadar spor yapıyorum.Her gece aç yatıyorum.Midem bardak bardak içtiğim sular yüzünden yakında isyana çıkacak ve ben sadece 400 gr verdim(((((
güzel güzel tebriklermerhaba kızzlar bende bildirimde bulunayım
başlangıç 85,900
geçen hafta 83,800
bu hafta 83,100
giden kilocuk 700 gr. zemuszemus
vayyy 2 kilo yağdan vermek süper bişi bu şekilde giderse vucutta değişimin harika bi şekilde ortaya çıkar...bırakma canım sakın....bu sabah diyetisyenimle randevum vardı.oradan geldim solugu burda aldım.diyetisyenimin baskulü çok farklı kasa fişi gibi bişiy çıkarıyor 13 gün içinde sıkı durun ben tam 2 kilo yaglarımdan vermişim dr. yıldızlı pekiiyi verdi bana ve 6 ay içinde 20 kiloyu halledeceğiz inşallah dedi.listemi değiştirdi ve haftada 2 gün 1 saat spor verdi.bir sonraki randevum 25 kasım o günü 4 x 4 gözle bekliyorum hihoyyyt
canım sanada tebrikler 200 gram deyip geçmeyelim dimi?selam arkadaşlar nasıslınızzzz bakalım gramlar havalarda uçuşuyooo olsun okadarda olsa verelimde almayalım gelelim banaaaa
başlangıç82
geçen hafta63
bu hafta63 (aslında gram gitti 200 gr gibi ama tartı eskilerden adaerin ki gibi) o yüzden saymadım
bayram hedefim 61
hedefimm 58 inş ulaşırım bu hafta kaçamak oldu ondan veremedim benn kendimi biliyorum şimdi sıkıysa kaçamak yapp serra valla direk topik dışı olurum bunu göze alamamm benn vermem lazımmm
hoşgeldin yakomslm bayanlar bende 74 kiloyum benide aranıza alırmısınız.hedefim 61 kg ama tek başıma başaramıyorum.
canım evet inat et ben diyete başladığımda ilk hafta dedim ki asla bozmayacam bakim ne olacak.dr.unun mutlaka bildiği vardır.metobolizmana göre ayarlıyo o...selamlar hayırlı cumalar arkadaslar hıssetıgım gıbı kılo verememısım doktorum nerdeyse yalvardı ne olur ıkı hafta uy dedıklerıme ıkındı ogununu hep atlıyorum kılıt noktam ıkıkdıymıs reglımde gelmedı yanı moralım yerlerde neyse :çok üzgünüm:baslangıc 98 hedef 60 gecen hafta 83 9 bu hafta 84 4 olculer aynı ah ah ah ah
neee 15 kilo mu pahalıymış ama 15 kiloyu nasıl verdi sırf bunla mı biraz detay verebilirmisin canım?yagmur gozlu gecmıs olsun canım selma sana da butun arkadaslarada allahtan sıfa dılıyorum yagmur gozlu karsında karboksıpunktur la 15 kılo veren bırı var eger kendınıze ıyılık yapmak ıstıyorsanız tavsıye ederım hayatınız duzene gırıyor cıldımız sıkılasıyor genclıge gerı donuyorsunnuz rejım yok herseyı doya doyayıyosunuz paylasmak ıstedım
canım erkekler öyle üzülmeyelim diye bir şey sölemezler ama ince olunca ay ozamanki halin neydi öyle diyo benimki ozaman hiç bişe demiyodu ama ben seni böylede seviyorum diyordu demekki zayıflayınca daha iyi oluyormuşş inş sonunu getireceksinn eminim senden canım arkadaşımcanım hepimizin yüzü güler inşallah.bu arada serracım biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.eşim yanıma gelip soruşunu görecektin ne dedi dr diye. 6 ayda inşallah 20 kilo diyor dr. dedimde adamın gözleri parladı yüzü güldü meger nekaadar da istiyormuş benim kilo vermemi o an anladım.daha önce ben üzülmeyim diye söylemiyordu eminimki.
yok kızz manken kim biz kim ama hedefe az kaldı gerçektennbu arada serra bu senin tamamına erdiremediğin halin mi .canım farkında değilsin galiba manken olmana az kaldı şeker kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun canım ama işte alıştım fazla gitsin garip oluyor insan birde tartı eskilerden daha fazlada olabilir azda emin değilim yanii oyüzden saymadımbu arada senide tebrikk ederim sendede çok azim görüyorum canım umarım ulaşırsınız hedefeecanım 400 e sinirlenme yaaaa bende bu hafta 900 verdim daha fazla vermişimdir diye düşünüyodum ama olsun bööle bööle gidecek...
güzel güzel tebrikler
vayyy 2 kilo yağdan vermek süper bişi bu şekilde giderse vucutta değişimin harika bi şekilde ortaya çıkar...bırakma canım sakın....
canım sanada tebrikler 200 gram deyip geçmeyelim dimi?
hoşgeldin yakom
canım evet inat et ben diyete başladığımda ilk hafta dedim ki asla bozmayacam bakim ne olacak.dr.unun mutlaka bildiği vardır.metobolizmana göre ayarlıyo o...
bi sık dişini canım ne kaybedersin?sadece kiloooozemuszemus
neee 15 kilo mu pahalıymış ama 15 kiloyu nasıl verdi sırf bunla mı biraz detay verebilirmisin canım?
sağol serradenizcim inşallah hep beraber başaracaz...
sağol serradenizcim inşallah hep beraber başaracaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?