80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım markete filan gittim de geldim işim çabuk bitti.
malum yatılı misafir gelecek biiki bişi aldım ....

kızlar şöyle bir uyarmak istedim bakın bu hafta olan oldu artık önümüzdeki hafta kgler gitmezse grup dağılacak ona göree daha sıkı tutalımm işiiiii herkesten biraz daha azim bekliyorummm

kızlar şöyle bir uyarmak istedim bakın bu hafta olan oldu artık önümüzdeki hafta kgler gitmezse grup dağılacak ona göree daha sıkı tutalımm işiiiii herkesten biraz daha azim bekliyorummm
haklısın canım...walla kendi adıma gram bozmadım ama 900 gr...anam bende uçmüşüm bayrama kadar 80 demişim....kaydirigubbakcemile2

kızlar naber;
üzgün ve süzgün sevdemer geldi((
adaer ve nevra teşekkür ediyorum canlarım telkinleriniz için doğru söylüyorsunuz ama şevkim kırılıyor napiiim
yanlış hesap yapmışım geçen hafta 75 tim diye hesaplamışım ama geçen hafta 75,200 düm bu durumda 600 gr vermiş oldum,ama bu da beni mutlu etmedi,çünkü ben 1 kg ın üstünde bekliyordum
neyse artık haftaya veririm inşallah
zaten veremezsem bayrama kadar,beni atmanıza gerek yok istifamı verir çeker giderim utancımdan başka yapcak bişiyim yok((
Başlangıç:82
şimdiki:74,600
bu hafta giden:600gr
hedef:70

öpüldünüz kızlar!

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende bi ara burdaydim ama bazi durumlardan dolayi cikmistim simdi size tekrar ihtiyacim var buraya 84 kilo ile girmistim hatirladigim kadariyla sonrada takima girmistim 79.9 kiloya dusmustum.yaz geldi izin zamani ramazan soguklar derken kilom aldi basini gitti.Seneye izin zamani 70 e dussem bana yeter ama hedefim 60 insallah.Benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.Birbirimize destek olalim gitsin su kilolar offfff

yağmurgözlü o manada demedim zaten ...grmın bile önemi vr ama ben hedefimden bööle gidersem 4.4 kilo uzağım...o anlamda yaniii.

gel canım gell hoşgeldina.s.:1hug:

sanırım herkes üzgün tartı kimseyi tatmin etmedi ben tartıda aynıyım ama ölçülerimde küçülme var .bende bunu anlamıyorum arkadaşa göre yağlar kasa dönüşüyomuş olabilirmi ya ?

serradeniz haklı ve korkuyorum kilolar gitmezse biz gitcez ya

çokbilmiş walla bende şaşırdım bugün burası pek sessiz...

yediklerim;
1 kepek ekmek,1 peynir,1 yumurta,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 grisini yedim
akşama kabak yemeği 5-6 kaşık,1 kepek ekmek, yarım kase yoğurt
ara:2 mandalina ile günü kapatacammm

olsun canım paylaşımlarına başla gıdana dikkat etmeye bak hem motivasyon olur
kızlar ben çıkıyom...dediğim gibi misafirden fırsat bulursam ara ara girecem.bulamazsam çarşamba günü full listelerimle burdayım...öptüm herkesi...

Son düzenleme:

kolay gelsin cnm misafirlere yaptıklarından gümletme sakınn kaçamak yok lmaz:lmaz:klava:

Offff tartıya bahane buluyorum ama ya 500 gr. bile gitmemiş görünüyor şimdide.Yediklerinden diyeceksiniz ama bugün hiçbirşey yemedim desem yeridir.4 bardak su ve 1 adet cevizle duruyorum.Özellikle yapmadım bunu sadece mide bulantısından yiyemedim.Şimdi de tartıda 78 görünüyorum offf çıldırmak işten değil.Handerya neredesin gel bizi motive et ne olurrrrrr.Beni vermiş sayma diyeceğim o da olmayacak geçen hafta da vermemiştim sadece ölçüler küçülmüştü bu hafta da vermedim sayarsak atılacağım gruptan :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…