- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
haklısın canım...walla kendi adıma gram bozmadım ama 900 gr...anam bende uçmüşüm bayrama kadar 80 demişim....kaydirigubbakcemile2kızlar şöyle bir uyarmak istedim bakın bu hafta olan oldu artık önümüzdeki hafta kgler gitmezse grup dağılacak ona göree daha sıkı tutalımm işiiiii herkesten biraz daha azim bekliyorummm
haklısın canım...walla kendi adıma gram bozmadım ama 900 gr...anam bende uçmüşüm bayrama kadar 80 demişim....
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbende valla 80 demişim kolaydı sanki neyapalım dedik bi kere sıkıcagız vereceğiz inşallah
haklısın canım...walla kendi adıma gram bozmadım ama 900 gr...anam bende uçmüşüm bayrama kadar 80 demişim....kaydirigubbakcemile2
Merhaba kizlar bende bi ara burdaydim ama bazi durumlardan dolayi cikmistim simdi size tekrar ihtiyacim var buraya 84 kilo ile girmistim hatirladigim kadariyla sonrada takima girmistim 79.9 kiloya dusmustum.yaz geldi izin zamani ramazan soguklar derken kilom aldi basini gitti.Seneye izin zamani 70 e dussem bana yeter ama hedefim 60 insallah.Benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.Birbirimize destek olalim gitsin su kilolar offfff
gel canım gell hoşgeldina.s.:1hug:
hosbulduk kizlar bende aslinda regli olacagim kilo veremem bu hafta buyuk ihtimalle:sinifsinif:selam yaylagüzeli hoşgeldin
olsun canım paylaşımlarına başla gıdana dikkat etmeye bak hem motivasyon olur
kızlar ben çıkıyom...dediğim gibi misafirden fırsat bulursam ara ara girecem.bulamazsam çarşamba günü full listelerimle burdayım...öptüm herkesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?