80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyle yapacagim canim bogazimi tutacagim
aksam 5den sonra bisey yemiyorum kac gundur bide sogan suyu iciyorum
ama o zayiflamak icin degil delikafaduldenBen calistigim icin zor oluyo dikkat edemiyorum
yemege bende bu sekilde telafi etmeye calisacagim .Hergun yesil cay icmeye
çalisacagim acelem yok yavas yavas verecegim insallah

canim seninde reglin yaklasmis olabilirmi yada odemde olabilir sIkma canini odem
atmak icin cok formuller var sitede bi arastir yada detox yapabilirsin oda odem
atmada cok yardimci ben haftasonu yapacagim mesela gel beraber yapalim

arkadaşlar bugün herkes nerelerde?
Zaten geçen haftanın ölçü bildirimi de tamamlanmadı hala.niye böyle oldu bugün burası.Vermeseniz de uğrayın arkadaşlar,kendinizi kötü hissedip uğramamazlık yaptıysanız öyle yapmayın birbirimizle motive olacağız.Vallahi benimde şevkim gitti.Bütün gün siz olmayınca.Kaptanım nerelerdesin?

ben bu hafta adet oldum tartılmıyorum gerçi benim tartı günüm pzt idi zaten..

tebrik ederim kızlar pek çoğunuz kilo vermişsiniz veremeyen arkadaşlarıma ılık su içmeyi arttırmalarını öneriyorum.

bugün evde temizlik vardı mis gibi eve geldim ohh..

handeryacım evet nişanlıyım 8mys 2010 kısmetse düğünüm.... valla yuvaya döndüm dedğim gibi ii gidio valla bu sefer düğün heyecanı verdircek bu kiloları kaydirigubbakcemile3 bu arada dün giremedim dün yediklerimi yazayım 2 saat spor yaptım dün gene... sabah=yagsız tavada omlet domtes sekersiz cay ögle=k bar (90 kalori) aksm=corba cacık yarın porsiyon pilav ve 3 fırında köfte

bugün= sabah yagsız bir adet pogaca domets sekersiz cay bir tatlı kaşıgı bal
öğlen= yemedim 2saat spor yaptım
akşam= lıght yogur taze fasulye bir corba tabagı makarna yedim ....büle
sabah tartıldım 78 bucuk gliorum 400_500 gram vermişim bunada şükür....
buarada ben size bişey danışmak istiorum
akşam pilav yada yagsız haşlanmış makarna yenilebilirmi yoksa daha ii bir zayıflama için makarnayı pilavı yada sabah kahvaltısındaki poğacayı yememekmi lazım ....???? sizce listem nasıl fazlamı???delikafadulden

ıyı akşamlar arkadaşlar bu gün işim vardı ancak gırebıldım kayınvalıdemın kırkını okuttum gelelım kg ışlerıne bu haftada bırşey gıtmemış sayılır

gecen hafta 82

bu hafta 81800

Slm kızlar bugün çok yoğundum misafirlerim vardı giremedim sonra da oğluşu yedir,uyut derken ancak şimdi oturabildim ohhhh...

Evet kara gün cumaaaaa! ben geçen hafta çok kapışmalı olur diye düşünmüştüm ama öyle iddialı kilolar göremedim yine de gram dahi olsa verebilen herkesi tebrik ederim..

Birazdan listeyi hazırlıycam ,ama az kişiyiz sanki...

Hıı bu arada ben deniz kaplumbağa adımlarıyla gittiğimden 200 gr cık yani yuvarlak 78 olmuşum (buna da şükür 2-3 gün önce yine artılardaydım):kedi:

masallah sayfalar ilerleyi veriyor. Kontrolumden cikti -tatlicadiarzu- okuyamiyorum hepsini.

Kilo bildirimimi yapim malesef bi oynama yok 76 yine

Ben su 69 biraktim ben su 75e bi giris yapamadim kac zamandir yaa .. ufff artik bunalmaya basladim .. haftaya o 75 kesin gormem lazim artik kötükedihüso

Kızlar sizde de bir gerginlik varmı verilen hedeflerden dolayı diskalifiye falan? ben düşündükçe geriliyorum,,vermem lazım diyip duruyorum ama bu sefer sanki daha çok canım istiyor abur cubur...
nolcek yaaa? merak ediyorum herkes hedefini tutturabilcekmi diye?

Bugün ablam bendeydi o da bizden yani 80 üzeri almış başını gitmiş :)) ona burayı önerdim ama girmemiş sanırım ben aldım onun ölçülerini zaten zayıflatıcam onu da kendimi de...leslie teyzeyle yürüdüler bugün o da çok sevdi (kim sevmiyorki leslieyi :) )

Kendi adima konusacak olursam rakibem.. Ben son dkklarin insaniyim.
illa son zamani son saati beklerim yani .. hep kritik yapiyorum kendime cok kotu birsey biliyorum,klava: , onun icin herhalde son hafta skarm kendimi :) sonuc neolur bilemem

ıyı geceler kızlaarrr ben aksam marullu ton balıklı haslanmıs AZ makarnalı salata yedım bıraz oncede yarım nar yedım cok buyuk degıldı eee sızler neleryaptınız...benıde lısteye alacakmısınız yoksa deneme suresı varmı

Alıcam canım..ben seni hatırlıyorum geçen seneden zaten:)) bayrama kadar hedefini alıyım bir de?

handerya supersın bvalla en son snı bıraktıgımda 83 falandın masallah aman nazar degmesın..bende tekrar baslıyacagım ..ama bu sefer daha cok kararlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…