eylülce cim, serra cım sağol canım. Yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel. Ama Kendimizi Mayısa kadar hedef koyup 2 haftadırda yerimde sayınca sabah moralim bozuldu ama işte grip olunca spor yapmadım tek neden bu sanırım. Çünkü kaçırmış olsam alırdım herhalde.. Neyse bugünden itibaren başlıyorum.
Zayiflamanin Püf Noktalari
:dance: felsefemiz herseyi ye, ancak yedigini bil, ölcü koy ve zayifla.
:dance: bol su icin, her ögünde 15-20 dk önce ve 1,5-2 saat sonra 1-2 bardak su icin
:dance: zayiflamak istiyorsaniz ögün atlamayin. ögün atlamak kan sekerinizin asiri düsmesini, sonraki ögünde daha fazla yemenize ve sismanlamaniza nede olacaktir
:dance: sabirli olun, günlük mucizeler beklemeyin. sismanlamaniz nasil uzun zaman aldiysa kilo vermeniz de o kadar zaman alacaktir
:dance: en sevdiginiz sporu belirleyin ve haftada 3 kez birer saat mutlaka yapin
:dance: eger caniniz abur cubur yemek isterse baska birseyle ilgilenin. dus alin, yürüyüse cikin, dans edin, ilik su veya nane-ihlamur cayi icin.
:dance: az yag kullanin. 1 kilo sebze yemegi icin 2 yemek kasigindan fazla yag kullanmayin. salatalara konan zeytinyaginin bir tatli kasigini asmamasina, kirmizi et yagsiz olmasina dikkat edin. tavuk, hindi ve baligin derisini yemeyin.
:dance: porsiyon ölcülerine dikkat ediniz. sizin icin uygun olan yiyecek tüm aile bireyleri icin de uygundur. ayri zamanda yemek yemenize veya kendinize ayri yemek pisirmenize gerek yoktur.
:dance: eger bi lokanta veya davette fazlar yerseniz moralinizi bozmayin. bir sonraki ögünü sadece meyve-yogurt-salata ile gecistirin.
:dance: saglikli zayiflama ile haftada ortalama 250-900 gr verilmesi, zayiflama programi süresince dengeli beslenme aliskanligi kazandirilmasi ve verilen kilonun korunmasi ana hedefimiz olup: kilo vereceginize inanin.
saol canıma.s.ceren16 canım ortadakı yerı kopyalayacaksın www ıle baslayan png dahıl olmak uzere ımg yı kopyalama tamam mı canım
kızlar nerdesiniz
canım cok güzel kilo vermişsin kendini bırakma ukadar uğraştın kaydirigubbakcemile3kızlar size bişi anlatmak istiyorum..bu akşam arkadaşıma gitim yeni bebeği oldu ona bakmaya bir sürü hazırlanmış başka bir arkadaş daha geldi kızı görseniz incecik manken gibi..ben ve şişman bir arkadaşım herşeyden yedik ama o kız hiçbirşey yemedi akşam akşam bunlar yenirmi diye...zayıf kalanların neden zayıf olduğunu anladınız heralde ve biz tontonlarında neden kilo aldığını...ben hafta sonunan beri hiç diyetime dikkat etmiyorum dün pirinç lapası yapacağımı yazmıştım ama yemedim ve tam 79 kilo olmuşum 5 günde hemen geri geliyor kilolar...acaip moralim bozuldu napıcam kızlar ben...cezalandırın beni bişiler yapın kendime gelmem lazım...offfffffffffffffffff
canın merhaba sen nezamandır bukarışımı iciyorsun ve işe yarıyormu biraz hehcanlandımda 3kiloyu duyuncakızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam kolay gelsin kızlar
selam kızlar ben geldim dün sabahtan beri gelemedim baktımda herkeste bi morel bozukluğu verememe korkusu :bbo: 10-15 senede aldığımız kiloları 10 -15 günde verecek değilizya adım adım ilerleyecegiz hep beraber ......arada dinlendiğimizde olacak tabi yılmak yok:teselli:
seracın merhaba çizerge için saol uğraştın ama beceremedim cok uğraştım ama olmadı kabul etmiyor canım buarada sabah 1yumurta tavada 1parca peynir domatez salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?