80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eylülce cim, serra cım sağol canım. Yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel. Ama Kendimizi Mayısa kadar hedef koyup 2 haftadırda yerimde sayınca sabah moralim bozuldu ama işte grip olunca spor yapmadım tek neden bu sanırım. Çünkü kaçırmış olsam alırdım herhalde.. Neyse bugünden itibaren başlıyorum.

gecmis olsun canim

selam kızlar ben geldim dün sabahtan beri gelemedim baktımda herkeste bi morel bozukluğu verememe korkusu :bbo: 10-15 senede aldığımız kiloları 10 -15 günde verecek değilizya adım adım ilerleyecegiz hep beraber ......arada dinlendiğimizde olacak tabi yılmak yok:teselli:

fatenecim cok haklisin :)

kızlar öğlenki menümü sadece meyve yiyerek geçirsem olur mu..yaw diyetisyenin verdiği diyetle kilo veremiyom..bari arada ben bildiğimi yapayım..:roflol::roflol:

seracın merhaba çizerge için saol uğraştın ama beceremedim cok uğraştım ama olmadı kabul etmiyor canım buarada sabah 1yumurta tavada 1parca peynir domatez salatalık

canım cok güzel kilo vermişsin kendini bırakma ukadar uğraştın kaydirigubbakcemile3

canın merhaba sen nezamandır bukarışımı iciyorsun ve işe yarıyormu biraz hehcanlandımda 3kiloyu duyunca

lavitacım canım çok sağol bilgilrin için çok yararlı şeyler ben mesela havucu çok severim ve bol yerim kuru incir yerim ama bak diyet döneminde en azından bir müddet kesmek lazım yada aza indirmek dimi ama canım bu arada sınav nasıl geçti

canım ne kadar güzel söyledin yaaa bende kesinlikle katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5

seracın merhaba çizerge için saol uğraştın ama beceremedim cok uğraştım ama olmadı kabul etmiyor canım buarada sabah 1yumurta tavada 1parca peynir domatez salatalık

canım nedemek tabi uraşıcaz bu arada akşam toplu yazıcaz yediklerimizi ayrıı ayrı değil ok hımm bide sorayım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…