80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimide yapmadım tartılacak vaktim olmadı dersem :))

ama ii gidiyorum

sabah ılık su ve 3 kayısı ardından 35 dk yürüyüş
şimdide kahvaltımı edicem

günaydın arkadaşlar kimse yok burada sanırım,neyse ilerliyen saatlerde kalabaklaşırız umarım.Öptüm hepinizi...

kilosunu yazmayan varsa yazsın henüz listeyi yapmadım kızlar..

hoşgeldin nidam...nerelerdeydin kaçak? ben çok yavaşşş veriyorum kiloyu ama allahtan bi boşlukta geri almadım..

handerya cım beni bu hafta listeye nasıl ekleyeceksin? Şişkinliğim hala devam ediyor ve bugünde 78 görünüyorum ibre çok az oynuyor bir bakıyorum 78 in biraz altında bir bakıyorum üstünde

Herkese merhaba,
kilo vermeyi çok isteyen ama bir türlü iradesi olmayan, yemek yemekten inanılmaz zevk duyan, ama kıyafetlerinin içinde kendini hiç ama hiç hoş görmeyen mafoldumben, kardeşinin ısrarları üzerine bu grubu katılan ve burada hırslanıp kilo vermeyi başaracağına inanan ben, 35 yaşındayım ve 5,5 ve 2,5 yaşında iki kız annesiyim.
Şu anda 81.5 kiloyum.
Bakalım ne kadar başarılı olacağım.
(Bu arada handeryanın ablasıyım)
Sevgiler

günaydın kızlar
arkadaşlar hepimizde anladığım kadarıyla bir evham var bayrama kadar hedeflerimize ulaşamayacağımız konusunda,tabiki benimde var ama yapacak tek şey var yediğimizinde azını yemek ve spor yapabilenler için daha çok daha çok spor...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,başarılar:)
çokbilmiş merhaba msn açıkmı

bir deeee...2 yıl önce giyebildiğim bir kotum vardı bugün onu giydim..yupiiiiii
canımm tebrik edrim yaa insan acaip mutlşu oluyo demiii bende artık 40 beden eteği rahatlıkla giyebiliyorum kızlarrr
serra ve sunshine burda gözüküyorsunuz ama meşgulsünüz galiba hadi ben çıktım
canım öyle bir uğradım sonra çıktım işlerim vardı ozaman nasılsın bitanemmm

canım hoş geldin umarım burda hep beraber başarıcazzz sakın bizden ayrılma burasının bende çok etkisi olduuu şükürler olsun hedefe az kaldı yannii canım sık sık gel olurmu

Günaydın selmacım,adaer,sevdemer ve serra...:)
listeyi şimdi yapcam bakıyorum bi değişiklik var mı diye..

Sevgili ablacım da teşrif etmiş hoşgeldin...burda hpimiz birbirimizi motive ederek incelicez inşallah!

iyi diyelim iyi olalım serracım sen nasılsın
spor ve diyette en iyi olduğum hafta buydu ve ben sadece 600 gr oynadım tartıda
82 den düşerken daha hızlıydı şimdi gr gr gidiyor çok zorlaşıyor tabi bu insanın heyecanını çok etkiliyor

bir deeee...2 yıl önce giyebildiğim bir kotum vardı bugün onu giydim..yupiiiiii

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bende 3-4 gündür başladım diyete, benim için 3 gün bile uzun zaman sayılır, ama artık dur demeliyim sanırım, kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim, beni de aranıza alırsanız sevinirim, bütün topiği yavaş yavaş okuyacağım, işe yarayanları bende uygulamaya başlayayım, çook desteğe ihtiyacım var çookk...

hoşgeldin aramıza

canım sende hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…