canımm tebrik edrim yaa insan acaip mutlşu oluyo demiii bende artık 40 beden eteği rahatlıkla giyebiliyorum kızlarrrbir deeee...2 yıl önce giyebildiğim bir kotum vardı bugün onu giydim..yupiiiiii
canım öyle bir uğradım sonra çıktım işlerim vardı ozaman nasılsın bitanemmmserra ve sunshine burda gözüküyorsunuz ama meşgulsünüz galiba hadi ben çıktım
Herkese merhaba,
kilo vermeyi çok isteyen ama bir türlü iradesi olmayan, yemek yemekten inanılmaz zevk duyan, ama kıyafetlerinin içinde kendini hiç ama hiç hoş görmeyen mafoldumben, kardeşinin ısrarları üzerine bu grubu katılan ve burada hırslanıp kilo vermeyi başaracağına inanan ben, 35 yaşındayım ve 5,5 ve 2,5 yaşında iki kız annesiyim.
Şu anda 81.5 kiloyum.
Bakalım ne kadar başarılı olacağım.
(Bu arada handeryanın ablasıyım)
Sevgiler
bir deeee...2 yıl önce giyebildiğim bir kotum vardı bugün onu giydim..yupiiiiii
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bende 3-4 gündür başladım diyete, benim için 3 gün bile uzun zaman sayılır, ama artık dur demeliyim sanırım, kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim, beni de aranıza alırsanız sevinirim, bütün topiği yavaş yavaş okuyacağım, işe yarayanları bende uygulamaya başlayayım, çook desteğe ihtiyacım var çookk...
Herkese merhaba,
kilo vermeyi çok isteyen ama bir türlü iradesi olmayan, yemek yemekten inanılmaz zevk duyan, ama kıyafetlerinin içinde kendini hiç ama hiç hoş görmeyen mafoldumben, kardeşinin ısrarları üzerine bu grubu katılan ve burada hırslanıp kilo vermeyi başaracağına inanan ben, 35 yaşındayım ve 5,5 ve 2,5 yaşında iki kız annesiyim.
Şu anda 81.5 kiloyum.
Bakalım ne kadar başarılı olacağım.
(Bu arada handeryanın ablasıyım)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?