80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada arkadaşlar bugün cumartesi cuma yarışmasına beni de ekler misiniz, bakalım cuma günü ne kadar vermiş olacağım, 1 kilo vermem bile benim için çok iyi bir sonuç olacak...:lepi:

yok melocum nerdeeee.Hafta içi 19:00 da çıkıyorum işten o saatten sonra aklıma 5i bir yerde mi geliyor.Hafta sonu da cumartesileri şu an olduğu gibi çalışıyorum mesela.Duruma göre 14:00 -16:00 arası çıkıyorum eee ondan sonrada genelde nişanlımla ev ile ilgili koşturuyoruz pazar da dahil olmak üzere.Bahane belki bunlar insan istese fırsat ve zaman yaratır da benim hiç aklıma gelmiyor işin doğrusu

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, hoşbulduk, bazı arkadaşların çizelgelerine baktım da gerçekten bayağı kilo verenler olmuş , darısı başıma...

sevgili teodesa hoşgeldin,evet bizlerden daha eski arkadaşlar süper kilolar vermişler.Ben 1 aydır buradayım arkadaşların çok desteğini gördüm.Sen de bu desteği hissedeceksin emin ol.Burası gerçekten çok iyi geliyor insana.

Buyrunnnn 6-13 kasım tarihli listemizzz!

Öncelikle nevracım tebrik ederim..ve eminimki herkes nevrayı kıskancak listeyi görünce 900gr ile birinci oldu ,ben dahil kimse bu hafta şampiyonluğa oynamamış anlaşılan ama 2 hafta kaldı hedeflere bu hafta liste kızışır gibi geliyor bana..ne dersiniz?

veee çokbilmiş 2 hafta üst üste kilo verememişsin arkadaşım kural gereği diskalifiye ama yinede sizler bilirsiniz ben silmeye kıyamadım çünkü biliyorum ki çok azimli ama biraz da yese...(2 elma ,3kayısıyla olmuyo işte canım ye biraz metabolizman hızlansın)

Aramıza yeni katılan gülommm,pinik,teodesa,yakom ve yaylagüzeli hepiniz hoşgeldiniz kızlar hedefleri belirtin (bayram hedeflerinizi) ve vücut ölçülerinizi alın ok!

anaaa ben diskalifiye mi oldum yokum listede akannehir
oğluşumun bakıcısı hastalandı bende salıdan beri yıllık izindeyim evde oğluşa bakıyorum tabi laptopuda eşim işe götürünce kaç gündür giremedim
şimdi kilo bildirimi yapsam işe yarar mı bilmiyorum ama sadece 200 gr gitti :kedi: hedefe kaldı 1300 gr

handeryacim .. benim 3 haftalik hedefim yanlis olmus canim , 63 son hedef.. bayrama kadar 74 yazmistim gormedin galiba.. birdahaki haftaya degistirirsin demi :kedi:

handerya canim kusura bakma aksam ciktmistim gormedim yazini bide ben bugun regli oldum ólúyorum agridan sabah biraz fazla kacirdim ama oylen kucuk bir dilim pizza yedim simdide bir muz yedim azsonrada yesil cay yapmayi dusunuyorum
BAYRAM HEDEFIM EGER ODEM OLMAZSA 80 VEYA 81 OLMAK AMA NERDEEEE

handerya ben dün tartılmayı unutmuşum ama verdim de ne kadar verdim bilmiyorum büyüyü bozmak istemiyorum haftaya cuma bildiricem
diyet çok iyi gidiyor normale dönüyorum diye düşünüyorum haftasonu kahvaltısını bile abartmadan vay be bana :)) dedim kararlılığım devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…