adaer handerya sevdemerr nasılsınız canlarımmmmm
hoşgeldin aramıza
Teşekkür ederim, hoşbulduk, bazı arkadaşların çizelgelerine baktım da gerçekten bayağı kilo verenler olmuş , darısı başıma...
Buyrunnnn 6-13 kasım tarihli listemizzz!
Öncelikle nevracım tebrik ederim..ve eminimki herkes nevrayı kıskancak listeyi görünce 900gr ile birinci oldu ,ben dahil kimse bu hafta şampiyonluğa oynamamış anlaşılan ama 2 hafta kaldı hedeflere bu hafta liste kızışır gibi geliyor bana..ne dersiniz?
veee çokbilmiş 2 hafta üst üste kilo verememişsin arkadaşım kural gereği diskalifiye ama yinede sizler bilirsiniz ben silmeye kıyamadım çünkü biliyorum ki çok azimli ama biraz da yese...(2 elma ,3kayısıyla olmuyo işte canım ye biraz metabolizman hızlansın)
Buyrunnnn 6-13 kasım tarihli listemizzz!
Öncelikle nevracım tebrik ederim..ve eminimki herkes nevrayı kıskancak listeyi görünce 900gr ile birinci oldu ,ben dahil kimse bu hafta şampiyonluğa oynamamış anlaşılan ama 2 hafta kaldı hedeflere bu hafta liste kızışır gibi geliyor bana..ne dersiniz?
veee çokbilmiş 2 hafta üst üste kilo verememişsin arkadaşım kural gereği diskalifiye ama yinede sizler bilirsiniz ben silmeye kıyamadım çünkü biliyorum ki çok azimli ama biraz da yese...(2 elma ,3kayısıyla olmuyo işte canım ye biraz metabolizman hızlansın)
sevgili kaptanım handeryacım nedir benim durumum diskalifiye mi devam mı ?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?