evet canim karnimda bide benim ust bedenim cok buyuk goguslerim eskiye nazaran bebekten sonra kuculdu ama yinede buyukleryaylagüzeli canım çok fazla durmuyor kilocuklar bence seninde benim gibi karın bölgen inşallah vericez
Buyrunnnn 6-13 kasım tarihli listemizzz!
Öncelikle nevracım tebrik ederim..ve eminimki herkes nevrayı kıskancak listeyi görünce 900gr ile birinci oldu ,ben dahil kimse bu hafta şampiyonluğa oynamamış anlaşılan ama 2 hafta kaldı hedeflere bu hafta liste kızışır gibi geliyor bana..ne dersiniz?
veee çokbilmiş 2 hafta üst üste kilo verememişsin arkadaşım kural gereği diskalifiye ama yinede sizler bilirsiniz ben silmeye kıyamadım çünkü biliyorum ki çok azimli ama biraz da yese...(2 elma ,3kayısıyla olmuyo işte canım ye biraz metabolizman hızlansın)
Mazeretsiz 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmadığın için diskalifiye oldun canım ama devam etmek istersen eklerim yine..
Selam kızlar bugün yine misafir yoğunluğu yaşadım ondan giremedim bide büyük oğluşum hasta miğde bulantısı öksürük dr götürdük şimdi yatıyor inşş çabuk iyileşirrr
ben cok hastayim yaaa insallah sadece soguk alginligidir offffffffffff
canım çokk teşekkür ederimm inş iyileşir biran önceegeçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
geçmiş olsunnve tekrardan hoş geldin aramıza canımmben cok hastayim yaaa insallah sadece soguk alginligidir offffffffffff
bu arad sonunda leslie teyzeyi açabildim ve bugün 5 mil yürüdüm :lepi:
eğlenceli bişey hergün yürümeyi düşünüyorum bakalım tembellik yapmam inşallah
geçmiş olsun canım bol bol vitamin al ve dinlen canım
ben de yeni atlattım 2 haftadır griple uğraşıyorum çok şükür şimdi iyiyim
sagolun canlarim onume mandaline sapetini koydum valla bikactane yedim narda yiyorum bakalim insallah hemen duzelirim :çok üzgünüm:geçmiş olsunnve tekrardan hoş geldin aramıza canımm
Aramıza yeni katılan gülommm,pinik,teodesa,yakom ve yaylagüzeli hepiniz hoşgeldiniz kızlar hedefleri belirtin (bayram hedeflerinizi) ve vücut ölçülerinizi alın ok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?