80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaylagüzeli canım çok fazla durmuyor kilocuklar bence seninde benim gibi karın bölgen inşallah vericez

kızlar naber;
yaylagüzeli gerçekten abartı kilolu değilsin ama dediğin gibi üst taraf daha tombik:)
handeryacım bendede bi yanlışlık olmuş
düzeltme yapacaksan bende yazayım yeniden
3 haftalık hedef: 3kg(72kg)
hedef: 70 (yani 60 tı 70 yaptım)

listemi yazayım nasıl olsa bu saatten sonra sudan başka bi şey girmeyecek mideme
sabah:1 yumurta kızartması,3 parmak sosis,1 dilim çavdar ekmeği
öğle:1 kase soğuk çorba,1 kase bulgur pilavı
3 ltden daha çok su içtim şimdiye kadar
1 saat yürüyüş,20dk evde aletli spor,50 mekik
ben kaçtım kızlar
by!

Son düzenleme:

handerya elıne saglık canım ışler bu kez cıddı valla dıskalıfıye falan bende dün ve bu gün malesef cok cok yedım :kedi: utanıyorum ya bır yıl olacak nerdeyse buradayım hıç bırşey yok malesef klava:klava:klava:

Selam kızlar bugün yine misafir yoğunluğu yaşadım ondan giremedim bide büyük oğluşum hasta miğde bulantısı öksürük dr götürdük şimdi yatıyor inşş çabuk iyileşirrr

bu arad sonunda leslie teyzeyi açabildim ve bugün 5 mil yürüdüm :lepi:
eğlenceli bişey hergün yürümeyi düşünüyorum bakalım tembellik yapmam inşallah

geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
canım çokk teşekkür ederimm inş iyileşir biran öncee
ben cok hastayim yaaa insallah sadece soguk alginligidir offffffffffff
geçmiş olsunnve tekrardan hoş geldin aramıza canımm
bu arad sonunda leslie teyzeyi açabildim ve bugün 5 mil yürüdüm :lepi:
eğlenceli bişey hergün yürümeyi düşünüyorum bakalım tembellik yapmam inşallah

canım evet çok güzel bir şeyyyy bende 5 mili yürüyorum

ooo bir gece kuşu ben varım bende yazayım ve hemen çıkayım yarına çok işimiz var nişanlımla,evin kornişlerini alıp takacağız,marangozla görüşeceğiz.Bu arada hanımlar Nefes fimini izledim etkisinden hala çıkamadım Allah'ım askerlerimize güç versin.
serradeniz cim oğluşuna ve yayla güzeli sana çok geçmiş olsun diliyorum.
Yarın giremem sanırım hepinizi çok öperim kaçamaksız bir pazar dilerim :)

kızlar burda zayıflama yüzüğü kullanan varmı akapunktur etkisi yapan bi yüzük ya tek ben mıyım bunu kullanan

Aramıza yeni katılan gülommm,pinik,teodesa,yakom ve yaylagüzeli hepiniz hoşgeldiniz kızlar hedefleri belirtin (bayram hedeflerinizi) ve vücut ölçülerinizi alın ok!

Benim bayram hedefim 80 canım, listeye eklersen sevinirim dün yediklerimi yazmadım ama bu akşam ve her akşam yazacağım inşaallah, diyet listemi kabaca yazayım ...

Sabah: iki dilim ekmek 1 yumurta veya fazla olmamak kaydıyla beyaz peynir , salatalık
Ara.Küçük bir fincan kayısı suyu, 9-10 adet çubuk kraker
Öğlen: Haşlanmış lahana, 1 çay bardağı yoğurt , salatalık. nane karışımı
Ara: 1 mandalina , 3-4 adet fındık
Akşam: ne yemek varsa 4 kaşık , bol salata

sabah yumurta ve ekmek yedim, bir fincan kayısı suyumu içtim,çubuk kraker de her an atıştırabilirim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…