80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada sabahları iki tane LW6090 alıyorum, midemi biraz küçültene kadar irademe hakim olmama yardım etsin diye, daha önceki deneyimlerinden bu ilaçlara bel bağlanmayacağının farkındayım ama su içmeme yardım etmesi bile yeter bana...

arkadaşlar beni burdan tanıyanlar tanır arada uğrar kilo veremiyorum diyip çıkardım ama artık herşey değişti benim de sağlıklı bir şekilde kilo verme zamanım geldi bunu kafama koydum ve yapacağım inş hergün buraya ne yediklerimi yazacağım ve zayıflayacağım şuan 80 kiloyum bundan önce bir kaç denemem oldu ama sürekli yapamadım ilk uyguladığım diyette haftada 2 kilo vermiştim ama onuda bıraktım malesef bu kış kilolarımdan kurtulcam inş

Son düzenleme:
kızlar ben de 83 kiloyum polikistik over im var bir de azıcık tembelim :) ama dün çok moralim bozyldu kot almaya çıktım aradım aradım 34 beden kot hiç bir mağzada bulamadım..Olanların da modelleri anneanne modeliydi çok kötü hissettim kendimi kilo vermem lazım biliyorum elimde sayısız diyet listeleri var değişik diyetisyenlerden alınmış hatta evde wii fit im bile var ama motivasyon konusunda zorlanıyorum.. Bişeylerin beni fena halde gaza getirmesi lazım neden ben gaza gelemiyorum yine başlıycam diyete hadi hayırlısı...

ohh be sonunda koşu bandımın tozunu aldım dün sabah 45 dk bu sabah 45 dk yürüdüm:lepi:lesli cdm de geldi ama daha bakamadım bir arkadaştan rica etmiştim sağolsun indirmiş getirdi bu hafta kaçamaksız geçer diyordum ama kuzenim geldi bandırmadan ve en sevdiğim tatlıyı getirmiş höşmerim(peynir helvası)çok severim yedim valla cezama razıyım
:kedi:

selam kızlar

serracanım geçmiş olsun

selma takma kafana vericez bu kiloları canım

INŞALLAH CANIM YA BU ARALAR SANKI KOPTUM DIYETTEN NEDENSE BENIM ARKADAŞLARIM İLAC ALDILAR COK MEMNUN OLANIDA VAR OLMAYANIDA IKISI BIR HAFTADA ÜÇ DÖRT KG VERDI DIGER BIRI HIÇ KG VEREMEDI BENDE ALDIRDIM O ILACTAN AMA BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYAYIM DİYORUM FAYDASI OLUR INŞALLAH BU ARADA SENDE GAYET GÜZEL GIDIYORSUN SAKIN BIRAKMA CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kg vermiştim ama emin olmadığım için belirtmedim anlayışınz için teşkr ederim yemek mevzusunda abarttığımn farkındayım bi orta yolu bulcam zaten anneme göre kafayı yedim yenmeyecek gibi deil anlatayım
herkes de bi kilo mevzusu var nasıl aldın nasıl verdin incecik kızlar daracık kotlar küçücük bedenler ama bi taraftanda tvdeki çikolata reklamları( akşam olunca sinir ediyo beni aa çok güzel olsada yesem kalk git mutfağa bişi at azına akşam hep böle içimdeki ses )cips reklamları süpermarketlerdeki biskvi kulelerine kek kulelerine hep bi savaş hep mi savaş yoruluyorum bide az az ye kuralına sinir oluyorum yok eğer yiyeceksem o tabak bitcek o paket bitcek oyüzden en iyisi hiç yememek diye düşünmüştüm çok saçma olduğunu bilerek durumum gerçekten komk ya :)

Son düzenleme:
ve listelerim
dün yediklerim :
sabah : 2 domates - 1 dilim kepek ekmeği -2 incedilim peynir
ara : 1 mandalina
öğlen : 3 kaşık makarna -3 kaşık yoğurt
ara : 1 mandalina
akşam : baya bi patlamış mısır yağsız tuzsuz
ara :1 incir

bugünkü yediklerim
sabah : klasik kahvaltı
ara : 2 mandalina
öğlen : yağsız 1 tane peynirli gözleme
ara : kraker 5 tane
akşam : 1 tabak salata

selam arkdaşlar yavrum iyileşmedi ve üstüne dayımmmm beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda pek umit yok daha henüz 55 yaşındaa çok üzgününm bu aralar giremem belki yine fırsat buldukça girerim ne olur dua edinnn

serradenizcim ah canım geçmiş olsun,allah acil şifalar versin(

listem
sabah:2 küçük krep
öğle:1 tabak kabak yemeği
akşam:şekersiz ıhlamur,3 kraker,3 kuru kayısı
3lt su
1 saat yürüyüş,20 dk evde spor,50 mekik
kimsecikler yok zaten, iyi akşamlar kızlar by!

allah acıl şiiifalar versın ınşallah ıyı olur gecmış olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vereliniortak tebrıkler sevdemer cok az yemışsın canım ıyı akşamlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

adaer canim cok sagol
serredeniz canim cok cok gecmis olsun Allah sabir versin ins.
bugun ben gene baya hastaydim uzerine migrenmiyim bilmiyorum ama
acayip basim agridi basimin sol tarafi yarim agriydi ama mahvoldum
anca kendime gelebildim ne yedigime gelince pek dikkat edemedim
ama abartmadimda su regli donemini atlatiyim bi hayirlisiyla
bende cikiyim yarin is var cok erken kalkmam lazim uyuyumda
dinleniyim cunku bu bas agrisi beni cok yordu iyi geceler kizlarrr.:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Gecmis olsun canim ..Allah yardimcisi olsun.

@ Handerya .. liste icin tsk ettimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…