80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugun yediklerimi paylasiyim. Misafirler sagolsun bugun yil bol kalorili bir gun oldu

Sabah:
2 dilm ekmek , peynir, haslanmis yumurta, meyve suyu
oglen : yarim gozleme , cay
ara : mandalina, kucuk bi parca kek
aksam : 1 kase tavuk corbasi, 1 dilim ekmek

ya bende bugün başladım diyete çok sinir bişi yiyememek ya sohbet odası vardı eskiden yokmu nereye yazıyoruz artık ben uzun zamandır ilk defa girdim de

gecmıs olsun arkadasım hem yavruna hemde dayına allah acıl sıfalar versın benımde dayım beyın kanaması gecırdı 48 gun komada kaldı ıyılestı cok sukur 33 kılo verdı 48 gunde doktorlar umıdı kesmıslerdı allah buyuktur rabbım sıze bagıslasın

serradeniz canımmmm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Sen de kendini fazla hırpalama bir tarafta oğluşun bir tarafta dayın çok yorma kendini.

Arkadaşlar günaydın hepinize yeni arkadaşlar çoğalmış bu arada,hepsine hoşgeldin diliyorum.
Güzel ve kaçamaksız bir hafta olsun bizlere.Bu arada ben bu sabah regl oldum.Vücuttaki şişlik bundanmış yine :) Bu hafta ne olur bilemem 5 gün boyunca böyleyim zaten,neyse göreceğiz bakalım kilo namına birşey gidecek mi :)

Kızlar günaydın demeye geldim çok kalamıyacağım malum misafirlerim var
serracım girince gördüm geçmişler olsun canımmm.Allah dayına tez günde şifa verir inşallah...oğluna da çok geçmiş olsun kısa sürede atlatsın inşallah.

günaydın hayırlı haftalar kızlarrr
kahvaltı
1 domates
1 dilim tuzsuz ekmek
6 yeşil zeytin
şekersiz çay
hafta sonu 90 dk yürüyüş(höşmerim harici kaçamaksız):lepi:

canımmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tüm hastalara:Saruboceqpuyorumnanaktan

Çağın Hastalığı: Metabolik Sendrom!

Yaşam şartları ve beslenme alışkanlıklarımız sebebiyle, metabolik sendrom hastalığı hızla artıyor. Günümüz şartlarıyla şekil değiştiren beslenme biçimimiz, çağımızın hastalığı metabolik sendromun daha fazla görünmesine sebep olmaktadır.

Yoğun iş yaşamı, fazla yemek yeme ve fiziksel aktivitenin azalması, yaşamımızı ciddi olarak tehdit eden, bu sağlık sorununa zemin hazırlamaktadır. Metabolik sendrom, şeker hastalığı, kalp krizi, felç gibi büyük rahatsızlıkların tetiklenmesine yol açmaktadır.

Bu hastalık, önce karın bölgesinin yağlanmasıyla kendini göstermektedir. Bu hastalarda, zaman içinde yüksek kan basıncı, kan şekerinde yükselme ve şeker hastalığı, trigliserit, kolesterol gibi sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Yaşamı tehdit eden bu tarz hastalıkların önüne geçebilmek için, bu durumdaki hastaların kilo vermesi, fiziksel aktiviteye yöneltilmesi, kan basıncı ve kolesterol seviyelerinin düzeltilmesi gerekmektedir.Metabolik sendrom hastalığının sizin için tehdit olup olmadığını anlamak için, bir takım değerlerinizin ölçülmesi gerekmektedir. Erkeklerde be çevresi, 100-102 santimi, kadınlarda bel çevresi 86-88 santimi aşıyorsa; kan trigliserit düzeyi 150 mg/dl’den fazlaysa; HDL kolesterol düzeyi, erkekte 40, kadında 50 mg/dl’den yukarıdaysa; kan basıncınız 135/80 ve açlık kan şekeriniz 110 mg/dl’den fazlaysa, siz de bu hastalığa yakalanma riski taşıyorsunuz demektir.

Şişmanlık, sadece iradeyle ilgili değildir. Vücudumuzda kiloyu kontrol eden birçok fizyolojik ve genetik mekanizma bulunmaktadır. Bu mekanizmalar, normal şartlarda kiloyu dengede tutarlar. Ancak şişmanlık, sadece bir yeme alışkanlığı bozukluğu değil, hücresel ve moleküler düzeydeki sayısız faktörün karşılıklı etkileşimiyle oluşan, son derece karmaşık, çok etkenli ve kronik bir hastalıktır.Metabolik sendromu önlemek, en etkili tedavi yöntemidir. Yapılacak ayrıntılı laboratuar tetkikleri sonucu, yönlendirmelerle, hastalığın ilerlemesi ve oluşumu önlenebilir.

Hastalığın ilk evreleri, yaşam stilinin değişimi, beslenme öğretisi gibi kolay ve ucuz yöntemlerle atlatılabilir. Ancak hastalık ilerledikçe ortaya çıkan diğer rahatsızlıklar, hem hastanın yaşamını tehdit etmekte, hem düzeltilmesi zor hasarlarla yaşamak zorunda bırakmaktadır. Bu hastalıktan korunmak için, mutlaka erken safhadayken önleminizi alın.

herkese saglıklı iradeli azimli bir hafta diliyorum kızlar.bugün evdeyim.evimizi taşıyacagız bugün emlakcıyla randevum var.bana dua edin lütfen hakkımda hayırlı bir ev bulayım inşallah.bu arada çokta mutluyum kayınvalidem uzun zamandan beri beni ilk kez gördü ve kilo verdigimi söledi.bende çok az dedim o hayır canım bayagı bi şişligin inmiş dedi.acayip gaza geldim kurban bayramında bir daha Allah nasip ederse görüşeceğiz ozamana kadar inşallah hedefimi tutturup ona süpriz yapabilirim

bu arada ben pazartesi başlamıştım diyetime malum pazartesiler diyet için nedense hep tercih edilen birgündür.bu pazartesi itibariyle kilo vermiş durumdayım ama cuma günü bildirmek istiyorum.zemuszemus

kızlar kendimden yola çıkarak vardıgım kanıya göre hiçbirimiz bayram hedeflerimizi istediğimiz gibi tutturamayacagız.bu ne demek oluyor hepimiz dıskalifiye olacagız handeryacıgım kaptanımızın ve sizlerin kararıyla bugün itibariyle ilk ve son kez olmak kaydıyla hedeflerimizde değişiklik yapmamız mümkün olsa nasıl olur acaba çünkü sanırım ogün hepimiz biraz fazlaca gaza gelmişiz

son karar sizindir kızlar ben kendi adıma 3. haftamdayım diyetimde ve gerçekçi bir hedef seçmemişim kendime

allah kolaylık versın canım

merhaba arkadaslar ben bu hafta devamlı dısarıdaydım o yuzden ıstedıgım gıbı yapamyorum zaten regllım de gectı onunda sıskınlıgı huzursuzlugu var bırde cok hastayım usutmusum yanı boyle kendımden hıc umutlu degılım bu haftada gene sonuncu olmak ıstemıyorum ama saglık olsun

selammm arkadaşalr herkese çok teşekkür ederimm inşş dayımm düzelirr ama bu 2. beyin kanaması ve bu seferki çok ağırmışş umut yok diyor doktor ama allahtan umut kesilmez inşşdüzelirr oğluşum şimdi daha iyi sabaha kadar ateşini düşüremedik busefer ben ve küçük oğlumdada kırgınlık varr kendimi kötü hissediyorum yatmak istiyorum ama çocuklardan bana fırsat gelmiyorr önemli değil onlar iyileşsindee hiç önemli değillll neyse fırsat buldukça uğrarım tekrar sağolun canlarımm

merhaba kızlar;
selmacım listemdeki yiycekler bayağı azdı dimi:)
ah bi de bana sor,nasıl dayanıyorum akşamları artık gözlerim dört dönüyor ne yapsamda açlığımı bastırsam diye
ama 6 dan sonra bi şey yemeyeceğime şartlandırıyorum ya kendimi bayağı zor oluyor
umarım sonuca ulaşırım ve ulaşırız
serracım ne diyim canım benim allahtan umut kesilmez,allah sizlere bağışlasın onu
kış mevsimi soğuk algınlığı o kadar çokki herkeste var bi kırgınlık,üzülme böyle büyüyor çocuklar
kızlar bugün tembellik yapcam spor yapmıycam
çünkü şimdi kaçamaksız sıkı diyet yapıyorum,sporuda hızlı tempoda yapıyorum akşamları gücüm kalmıyor,bu yüzden bugün dinleneceğim
ama spor yapmadığım için bu gün daha az yiyeceğim
işte böyle
çıkiim ben şimdi sonra grşrz,hadi by!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…