ya bende bugün başladım diyete çok sinir bişi yiyememek ya sohbet odası vardı eskiden yokmu nereye yazıyoruz artık ben uzun zamandır ilk defa girdim de
gecmıs olsun arkadasım hem yavruna hemde dayına allah acıl sıfalar versın benımde dayım beyın kanaması gecırdı 48 gun komada kaldı ıyılestı cok sukur 33 kılo verdı 48 gunde doktorlar umıdı kesmıslerdı allah buyuktur rabbım sıze bagıslasınselam arkdaşlar yavrum iyileşmedi ve üstüne dayımmmm beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda pek umit yok daha henüz 55 yaşındaa çok üzgününm bu aralar giremem belki yine fırsat buldukça girerim ne olur dua edinnn
serradeniz canımmmm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Sen de kendini fazla hırpalama bir tarafta oğluşun bir tarafta dayın çok yorma kendini.selam arkdaşlar yavrum iyileşmedi ve üstüne dayımmmm beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda pek umit yok daha henüz 55 yaşındaa çok üzgününm bu aralar giremem belki yine fırsat buldukça girerim ne olur dua edinnn
selam arkdaşlar yavrum iyileşmedi ve üstüne dayımmmm beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda pek umit yok daha henüz 55 yaşındaa çok üzgününm bu aralar giremem belki yine fırsat buldukça girerim ne olur dua edinnn
günaydın arkadaşlar bende bu gün ıtıbarı ıle elma dıyetıne başladım ınşallah başarırım
herkese saglıklı iradeli azimli bir hafta diliyorum kızlar.bugün evdeyim.evimizi taşıyacagız bugün emlakcıyla randevum var.bana dua edin lütfen hakkımda hayırlı bir ev bulayım inşallah.bu arada çokta mutluyum kayınvalidem uzun zamandan beri beni ilk kez gördü ve kilo verdigimi söledi.bende çok az dedim o hayır canım bayagı bi şişligin inmiş dedi.acayip gaza geldim kurban bayramında bir daha Allah nasip ederse görüşeceğiz ozamana kadar inşallah hedefimi tutturup ona süpriz yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?