selammm arkadaşalr herkese çok teşekkür ederimm inşş dayımm düzelirr ama bu 2. beyin kanaması ve bu seferki çok ağırmışş umut yok diyor doktor ama allahtan umut kesilmez inşşdüzelirr oğluşum şimdi daha iyi sabaha kadar ateşini düşüremedik busefer ben ve küçük oğlumdada kırgınlık varr kendimi kötü hissediyorum yatmak istiyorum ama çocuklardan bana fırsat gelmiyorr önemli değil onlar iyileşsindee hiç önemli değillll neyse fırsat buldukça uğrarım tekrar sağolun canlarımm
kahvaltıdan sonraki ara öğünde 4 kuru erik yarım muz 1 fincan yeşilçay
öğle yemeğim
1 kase tavuklu göbek salata
4 kaşık zeytinyağlı kereviz
2 ince dilim tuzsuz ekmek
ara öğün
yeşilçay
3 diyet bisküvi
akşama belli değilkaydirigubbakcemile3
yağmurgzölüm diyette muz tüketmememiz gerekiyor ,çok şekerli çoook cokacimcoookcokacimcoook
Buyrunnnn 6-13 kasım tarihli listemizzz!
Öncelikle nevracım tebrik ederim..ve eminimki herkes nevrayı kıskancak listeyi görünce 900gr ile birinci oldu ,ben dahil kimse bu hafta şampiyonluğa oynamamış anlaşılan ama 2 hafta kaldı hedeflere bu hafta liste kızışır gibi geliyor bana..ne dersiniz?
veee çokbilmiş 2 hafta üst üste kilo verememişsin arkadaşım kural gereği diskalifiye ama yinede sizler bilirsiniz ben silmeye kıyamadım çünkü biliyorum ki çok azimli ama biraz da yese...(2 elma ,3kayısıyla olmuyo işte canım ye biraz metabolizman hızlansın)
Allah yardımcınız olsun canım......selammm arkadaşalr herkese çok teşekkür ederimm inşş dayımm düzelirr ama bu 2. beyin kanaması ve bu seferki çok ağırmışş umut yok diyor doktor ama allahtan umut kesilmez inşşdüzelirr oğluşum şimdi daha iyi sabaha kadar ateşini düşüremedik busefer ben ve küçük oğlumdada kırgınlık varr kendimi kötü hissediyorum yatmak istiyorum ama çocuklardan bana fırsat gelmiyorr önemli değil onlar iyileşsindee hiç önemli değillll neyse fırsat buldukça uğrarım tekrar sağolun canlarımm
bu arada sabahki emlakçıyla randevum kötüydü begendigimiz evi sabah başkası tutmuş.saat 12 den bu saate kadar kaç emlakçı kaç ev gezdim bilmiorum
ev aramak bulmak taşınmak çok zor ve yorucudur Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?