80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltıdan sonraki ara öğünde 4 kuru erik yarım muz 1 fincan yeşilçay
öğle yemeğim
1 kase tavuklu göbek salata
4 kaşık zeytinyağlı kereviz
2 ince dilim tuzsuz ekmek

ara öğün
yeşilçay
3 diyet bisküvi
akşama belli değilkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

kızlarcım ben de farenjit oldum boğazım o kadar yanıypr ki..okula gidip ders anlatacak dermanım yoktu zaten doktor da 2 gün rapor verdi,evdeyim..

sabah 1 dilim ekmek
1 yemekkaşığı lor(kendim yapıyorum)
domates vs.
2 zeytin
5i bir yerde
ara
3 kuru üzüm 2 fındık
öğlen
ızgara çipura
marul salatası

hayret ilk kez vakit bulup yediklerimi yazdım

yağmurgzölüm diyette muz tüketmememiz gerekiyor ,çok şekerli çoook cokacimcoookcokacimcoook

selam kizlar bende yeni geldim isim cok yorucu oldugu icim kahvaltimi iyi yaptim ama gun icinde azcicik
yiyerek telafi etmeye calisiyorum...Bu gunden itibaren bisiklete basliyacagim bazi hareketler yapmaya
calisacagim bakalim

handerya liste için çook teşekkürler.malum misafirlerimden fırsat buldukça girebiliyorum gezmeye gittiler perşembe sabahtan gideceklermiş bigün daha kalacaklar yani bu bilgiyi güncelleyim de...listemizi yeni gördüm...ayy hafta birincisi olmuşum buna da sevindim ama stresteyim yawww bayrama kadar nasıl 80 olcemmm?
bu arada menü veremiyorum ama bozmadım hiç diyetimi...
Allah yardımcınız olsun canım......

Serracım çok geçmiş olsun canım yaaa..dayını Allah size bağışlasın yaşı da gençmiş umarım atlatır..

serradeniz arkadaşım Allah tan dayına ve tüm hastalara acil şifalar dilerim canım.çook çokk geçmiş olsun

bu arada sabahki emlakçıyla randevum kötüydü begendigimiz evi sabah başkası tutmuş.saat 12 den bu saate kadar kaç emlakçı kaç ev gezdim bilmiorum yeni girdim eve.ve şimdilik vazgeçtik evi değiştirmeyi.en güzel ev benim evimmişte farkında değilmişiz valla.herneyse Allah evsiz barksızların yardımcısı olsun Rabbim enkısa zamanda onlarada sıcak yuvalar versin.ve benim eşim gibi kendi evinin kıymetini bilmeyenlerede evlerinin kıymetini bilmelerini nasip etsin inşallah

selma diyetisyene gittikten sonra olayı baya ciddiye aldım farkındayım hala kararlıyım bayramdan önce ne kadar gittiği belli olcak
sen şimdide elma diyetine başlamışsın canım o nasıl birşey ki?

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak ılık su 3 kayısı
kahvaltı 1 dilim kepek dom pey zeytin biber
ara mandalina
öğle 5 minik köfte 4 kaşık pilav haşlanmış karnıbahar
ara elma
ara 4 galerta yeşil çay
akşam?
10 bardak su

LİSTE GÜNCEL!!!

(arada güncelleyin son sayfada olsun arkada kalmasın kızlar...)

teşekkürler handeryacım beni eklemişsin listeye
aslında bayrama kadarki hedefmi ve bu hftaki kilo bildirimimi gecikmeli de olsa yapmıştım ama gözden kaçtı herhalde yeniden yazayım
bayrama kadar hedefim 79
bu hafta giden 200 gr
opuyorumnanaktan

serracım çok çok geçmiş olsun canım Allahtan dayına acil şifalar diliyorum canım biran önce sağlığına kavuşur inşallah

Son düzenleme:
kızlar bu laslie ile yürüdüm 2 mil yaptım epey terledim,hem hastaydım iyi geldi işi hareketli olmayanlara tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…