80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınm kızlarrrr 80 kiloya 1,80 boy bende burdayım kaydirigubbakcemile5 hedef 60...

10 gün kaldı kızlar bayrama inşallah hedefleri tutturabiliriz.maaşallah bende bol keseden atmışım 80 diye.valla 80.900 olsam o bile benim için harika olacak

Allah yardımcın olsun cnm zor işler uygun ev bulmak zor eşya topla yerleştir zor düşünmesi bile stres yaratıyorkafamçokkarıştı

günaydın şekerlerrr
1 mandalina 3 kuru erik
yarım domates
1 dilim dil peyniri
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
şekersiz çay
ara
türk kahvesibuyrunnnnnnnnn

tsk ederım yagmur gozlu narın nazenın arkadaslarım ben aslında hıc hastalanmam artık bende hasta olduguma gore salgının boyutunu sız dusunun artık allah herkese saglık sıfa versın kıloya gelınce galıba azda olsa gıdıyor sonuncu olmayacagım bu hafta butun guzellıkler sızın olsun

benımde dünden berı belım cok kötü ne yata bılıyorum nede otura bılıyorumm artık cok canım sıkılmaya baladı bır boynum bır belım ne yapacagımı şaşırdım

bu haftanın en kötüsü ben olacagım arkadaşlar cünkı artıdayım zaten hem hastalık hem kg almam benı ıyıcene depresyona soktu şu an sadece yemek yemek ıstıyorum cok kötüyüm cok haftanın yüz karasıyım şımdıden söyleyım size

ınsan hasta olunca okadar hasas oluyorkı bu halde bıle kılolarımı dusunuyorum bunu dusunmemek elde degıl ben 13 yasında almanyaya gelın gıttım ve hızla kılo almaya basladım esım benı sureklı kılolu oldugum ıcın elestırdı ıltıfat ederken bıle mesela ne kadar guzelsın ama sısmansın senı sevıyorum zayıf olsaydın daha cok severdım daha neler neler 103 kıloya cıktım 3 ayda 69 u gordum daha sonra al ver al ver en son tup bebek tedavısı sonucunda 84 kılodan 98 e cıktım artık esım ıcın degıl kendım ıcın zayflamak ıstıyorum ben de guzel kıyafetler almak ıstıyorum ınanın bunları sadece sızınle paylasıyoum bem hep ıyı bır dınleyıcı oldum hıc sıkıntılarımı anlatmadım ama kızlar dusunun ne kadar zekı olsak guzel olsak sısman ken bunları gosterebılıyormuyuz zayıf bayanları dusunun ne kadar vasat olsalarda sankı aman bosverın neyse cenem dustu bızde artık hayata 1 0 onde baslayalım cok azımlıyım hayal edıyorum o hayalle yasıyorum ve yuruyorum yuruyelım arkadaslar

önce kendımız ıçın ıstemelıyız bırşeyler canım banım o zaman dahada başarılı oluruz demekkı tam olarak ıstemıyoruz

gecmıs olsun selmacım allah sana sıfa versın topla kendını yemek yemek cozum degıldır ama cok yemek ıstıyorsan maddı durumun ıyı ıse yada kendıne ayırabılecegın paran varsa sana doktorumu tavsıye ederım spor yok yemek var okadar yemek yıyıyorsunkı tatlı yemek bıle aklına gelmıyor cunku enerjını alıyorsun bol bol

günaydın arkadaşlarrrr hastalra geçmiş olsun dileklerimi iletiyorummm fırsat buldum bi bakayım dedim aman dikkat edinnn zamanımız azaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…