gunaydın bende burdayım hastayım kahvaltımı da yaptım peynır zeytın bal cay
Günaydınm kızlarrrr 80 kiloya 1,80 boy bende burdayım hedef 60...
bu arada sabahki emlakçıyla randevum kötüydü begendigimiz evi sabah başkası tutmuş.saat 12 den bu saate kadar kaç emlakçı kaç ev gezdim bilmiorum yeni girdim eve.ve şimdilik vazgeçtik evi değiştirmeyi.en güzel ev benim evimmişte farkında değilmişiz valla.herneyse Allah evsiz barksızların yardımcısı olsun Rabbim enkısa zamanda onlarada sıcak yuvalar versin.ve benim eşim gibi kendi evinin kıymetini bilmeyenlerede evlerinin kıymetini bilmelerini nasip etsin inşallah
sagol canımcım sızden uzak olsun hastalıklargecmış olsuncanım a.s.
nasılsınız arkadaşlar cokbılmış güldal yagmurgözlü /COLOR]
gecmıs olsun selmacım allah sana sıfa versın topla kendını yemek yemek cozum degıldır ama cok yemek ıstıyorsan maddı durumun ıyı ıse yada kendıne ayırabılecegın paran varsa sana doktorumu tavsıye ederım spor yok yemek var okadar yemek yıyıyorsunkı tatlı yemek bıle aklına gelmıyor cunku enerjını alıyorsun bol bolbu haftanın en kötüsü ben olacagım arkadaşlar cünkı artıdayım zaten hem hastalık hem kg almam benı ıyıcene depresyona soktu şu an sadece yemek yemek ıstıyorum cok kötüyüm cok haftanın yüz karasıyım şımdıden söyleyım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?