80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canım biz iyiyiz sen nasıl oldun ağrıların geçtimi?

ıyı olmaya calışıyorum ama bır türlü olamaıyorum artık benım ışım bıtmış şımdı arkadaşımla konuştukta 50 yaşındakı bır ınsan gıbıyım belkıde bu agrılar onda bıle yoktur cocuklar kücükken süreklı tek yaptıgım şey ev temızlıgıydı gercı halen yapıyorumm elımde degıl ama böyle gıderse sonum kötü artık yapmıyayım dıyorum oda olmuyor

bılmıyorum canım ne yapacagımı ıstanbulda olsam düşünürdüm ama burdan oraya nasıl olurkı dr

selma ablam çokda yorma kendini''bırak dağınık kalsın'' derler ya şimdi böyle ağrıların varsa ilerde dahada pişman olursun

nekadar küçük yaşta evlenmişsiniz.sizi çok iyianlıyorum eşimde beni bi ara tosunuum falan diye seviyordu.eleştirmiyordu ama o bile insana dokunuyor

canım hastasın da ondan böyle diyorsun geçecek önce buna inan Allah çaresiz dert vermesin toparla kendini bak bizide üzüyorsun lütfen canım lütfen :mymeka::mymeka:

ablacım bence sen kilodan önce temizlik titizlik olayını çöz.böyle giderse bu sende takıntı halini alır.saglıgın herşeyden önemli.düşünsene kendini 70 yaşında dönüp arkana bir bakıyorsun tüm hayatın nasıl geçmiş.pişman oldun diyelimki o saatten sonra işe yararmıki.sendeki bu gençlik daha geçmemişken bence sen gel birdaha düşün bunu.bu hepimiz için geçerli.hayat sadece evhanımlıgı eşlik ve annelikten ibaret değil.insan önce kendi mutlu huzurlu olacakki başkalarınıda mutlu edebilsin ben bunu çok geç anladım inşallah başkaları benim gibiolmaz

selma12 canım benim günlerini bir düşün gözden geçir.Her günün aynı olmasın belki lafta kolay görünebilir ancak sen uygulamaya çalış.Düşünsene sabah kalk temizlik akşam yat sabah kalk temizlik akşam yat.Kendine bunu yapma lütfen.Ev işi kadar nankör bir iş daha yok,karşılığında yine dağılmış ve temizlenmesi gereken bir ev olduğu için biraz relax ol ne olur.Bak ağrıların başlamış.Kendin diyorsun 50 yaşından beter hissediyorum diye.Bu ömür bir daha gelmeyecek sahip çık.Yeri geldiğinde bugün toz alıp evi silmesem kimse beni ipe göndermez ya da bunları yapsam madalya takmaz çıkayım yürüyüş yapayım ne bileyim hiç yapamıyorsam mağaza vitrinlerine bakayım incecik kıyafetlerle gaza geleyim de kendine.Lütfen kendin için dene bunu.
Sevgiler.

Arkadaşlar hepinizide çookkk öpüyorum bugün anca girebildim :)

canımm seni çok iyi anlayabiliyorum bu yazdıklarının kat kat fazlasını yaşadım yazmak istemiyorum aklıma geldikçe çok üzülüyorum ama keser döner sap döner gün olur devran dönerdiye bir söz vardır şimdi sıra bizde kızlarrr:lepi::lepi:

selmacım sürekli canın bişiyler atıştırmak istiyorsa gerçekten naneli şekersiz sakız çok işe yarıyor.birde uzman söylemiş ıhlamur iştah kapatıyormuş hemde sinirleri yatıştırıyormuş.demle kendin için ıhlamur hep eşlerimiz çocuklarımız içinmi yapacagız.al eline kupanı yudum yudum iç bi yandanda bize takıl bakbakalım canın yemek yemek isteyecekmi kaydirigubbakcemile3

helal olsun sana helal olsun yürü bee abla kim tutar seni işte budur kk da ümitsizlige çaresizlige yer yok kimse bizi yıldıramaz :enbuyukkk:

evet canım cok haklısınız ama carşıya bıle gıtsem hep evı düşünüyorumm kafamda hep ev var keşke şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım dıye gelıba ben bıraz delıyım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ona karar verdımm bır türlü bu huyumdan vaz gecemıyorum arkadaşlarım hıc degılse halılarını yıkatmaya ver dıyorlar ama ben bır türlü veremıyorumm temız olmazmı acaba dıye benım gözüm gormeden yıkıyorlar belkıde baştan savma yapıyorlardır dıyorum kendı kendıme sırnaşık şeysırnaşık şey

:içelim:Şeniz:içelim:

şu internet kıstlamasından dolayı çok az girebiliyorum kızlar
dün leslie ile 3 mil yürüdüm :lepi:
hemen bugünkü menümümde yazayım
sabah 1 bardak şekersiz çay
2 dilim etimek
ara 1 mandalina
öğle 1 kase yayla çorbası ve 3 kaşık orman kebabı
şimdi 2 mandalina
akşama da çorba ve salata düşünüyorum
ve leslie ile 5 mil yürüyeceğim bu sefer

ya...çok kötüleştim ben de...faranjit gribe çevirdi bütün kemiklerim ağrıdı

canım dikkat et bende kronik faranjit hastasıyım kış ayı sürekli boğazlarım şiş geziyorum bide sigara kullanıyorum ki sorma özellikle acı ve baharattan uzak dur sne sıcak ne soğuk ılık şeyler içmeye dikkat et geçmiş olsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…