sagol canım allah razı olsun hep beraber ıyı olalım kılo verelım mutlu olalımgüldal selma ve melocum çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
kaydirigubbakcemile3 harikasın yagmurgözlü yaa süpermiş fıkra
birde şu leslie bana daha önce yazmıştınız ama ben yine unuttum ne yaptım bilmiyorum ama bugün gelinliklere baktım ve feci gaza geldim yine artık bu akşamdan itibaren başlayayım ne olur bana özelden zahmet olmazsa bir kez daha yazın.Hangi linkten indircem ve hangi program açıyor
güzelim bende yok banada kuzenim cd yaptı getirdi yerimsenibenbirde şu leslie bana daha önce yazmıştınız ama ben yine unuttum ne yaptım bilmiyorum ama bugün gelinliklere baktım ve feci gaza geldim yine artık bu akşamdan itibaren başlayayım ne olur bana özelden zahmet olmazsa bir kez daha yazın.Hangi linkten indircem ve hangi program açıyor
canım afiyet olsun akşam kaçamak yapmak istemiyorsan 5 ,5 buçuk gibi ufak bir ara öğün yap ben çaresini öyle buldum 5,30 mesaim bitiyor çıkarken yanıma ya bir meyva ya diyet bisküvi ya grissini alıyorum eve gittiğimde yemeğe saldırmıyorum tavsiye ederimsengözlerimebaksanabsabah kalkınca : 1 bardak ılık su
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim beyaz peynir + 1 fincan yeşil çay
ara 10:00 da : 3 adet grissini
öğle : 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata + 1 kaşık bamya+ 2 kaşık pilav
ara 15:00 da : 1 mandalina + 1 fincan ıhlamur
akşam : kaçak olmasın diye hergün olduğu gibi bugünde duacıyım (ben zaten bu akşam yemeği işini halledersem problem kalmayacak ta!!! )
Merhaba arkadaşlar
Dün misafirden yazamadım Pazartesi günü şunları yemişim: Sabah: sadece su ve birkaç kraker( kahvaltı yapacak fırsatım olmadı çünkü)
Öğle: 1 çay bardağı kayısı suyu, iki dilim ekme arası iki köfte
Akşam: 1 tabak cacık, iki köfte,
meyve de yiyecektim ama yorgunluktan çocuklar uyur uyumaz bende uyumuşum :bbo:
Bugün ise sabah 1 bardak süt
Öğle: 1 dilim börek bol meyve çayı, 1 domates, kızarmış patatesten iki üç tane yedim nefsimi bastırmak için
Şu saat itibariyle de 2 ceviz yedim
Akşama da 1 porsiyon az yağlı kısır yemeyi düşünüyorum, 1 tane de mandalina
melocum ne yapalım iş başa düştü arayacağız artıkcanım siliniyor özelden atmıştım ya sana sildiler googledan indir ve gom playerla aç
yagmurgozlu sağol hayatım, tavsiyelerine uyacağım :)canım afiyet olsun akşam kaçamak yapmak istemiyorsan 5 ,5 buçuk gibi ufak bir ara öğün yap ben çaresini öyle buldum 5,30 mesaim bitiyor çıkarken yanıma ya bir meyva ya diyet bisküvi ya grissini alıyorum eve gittiğimde yemeğe saldırmıyorum tavsiye ederim
güzelim bende yok banada kuzenim cd yaptı getirdi yerimseniben
canım afiyet olsun akşam kaçamak yapmak istemiyorsan 5 ,5 buçuk gibi ufak bir ara öğün yap ben çaresini öyle buldum 5,30 mesaim bitiyor çıkarken yanıma ya bir meyva ya diyet bisküvi ya grissini alıyorum eve gittiğimde yemeğe saldırmıyorum tavsiye ederimsengözlerimebaksanab
canım hoşgeldin aramıza a.s.afiyetler olsunda çok az değilmi menün vücut kıtlık moduna girer aç kalarak kilo veremessin 6 öğün yap kendine ara öğünleri atlama az az ama sık ye naçizane tavsiyemopuyorumnanaktan
Evet canım haklısın , normalde şu an yediklerimin 10 katı yerim ben, heralde ömrümde yaptığım üçüncü diyet falandır bu, bekarken de kiloluydum, evlendim iki çocuğum var yine kiloluyum , yemek benim için mutluluk kaynağı, hem çalış hem çocuklar, tempom arttıkça iştahım da artıyor, çevremde herkes çok güzelsin bu kilolar sana çok yakışıyor diyor ama ben durumumdan hiç memnun değilim, 30 yaşına geldim hayatımda ilk defa 38 beden bir etek giymeyi istiyorum, sağlıklı olmak istiyorum, çocuklarımın sağlıklı beslenen ve kendine iyi bakan bir anne görmesini istiyorum, şu anda ne kadar dayanabilirim diye bakıyorum, baktımki yiyeceklere saldırıyorum hemen diyetisyenden aldığım listeyi uygulamaya başlayacağım, 1500 kalorilik bir diyet verdi doktor, 6 öğün var ve 7 dilim de ekmek, bayağı doyurucu yani, sanırım o diyet beni zorlamaz yeterki kararlılığım devam etsin, bu defa sizlerin de desteğiyle başaracağıma eminim, 6 ay zaman tanıdım kendime, bakalım 6 ay 18 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?