80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden

İki fanatik futbolsever konuşmaktadır.

Biri diğerine:

"Maça gitmiyor musun?" diye sorar diğeri de cevap verir:

"Ne diye gideyim allah aşkına? Oynanan futbol futbol değil ki. Hakemler kötü, oynanan oyun itiş kakış, saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle, içeride kavga gürültü, çıkışta vasıta

bulamazsın…"

Soruyu soran başını sallayarak:

"Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor.":roflol::roflol::roflol:

Doğal Antibiyotik Sarımsak!

Kokusundan dolayı yemekten çekindiğimiz sarımsak; doğal antibiyotik özellikleri taşıyor. Özellikle grip, nezle gibi soğuk algınlığı hastalıklarına karşı koruyor. Sarımsağın faydaları, saklama yöntemleri ve kokusuna karşı çözüm

Sarımsağın Faydaları Nelerdir?

Sarımsağın içeriğinde yüksek oradan germanyum maddesi bulunur. Bu sayede bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudun direncini artırır, hastalıklara karşı koruma sağlar. Grip olmamak için ya da olduğunuzda iyileşmek için sarımsağın etkili gücünden yardım alabilirsiniz.

Vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasını ve mikropların temizlenmesini sağlayan sarımsak; salgın haline gelen domuz gribinden korunmak için doğal ve etkili bir yöntem olarak uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

Sarımsak; hücrelerin yapısını bozan serbest radikallere karşı güçlü bir koruyucudur. Bu sayede vücudun erken yaşlanmasını önlemektedir. Saç, cilt sağlığı için de olumlu etkileri bulunmaktadır.

Yüksek tansiyon ve kolesterolü düzenleyici özelliği olan sarımsağı çiğ ya da pişmiş olarak tüketebilirsiniz. En yüksek düzeyde faydalarından yararlanmak için sarımsağın çiğ tüketilmesi öneriliyor.

Tek başına sarımsak yemeyi sevmiyorsanız bir kâse yoğurdun içine ekleyebilirsiniz. Bu sayede hastalıklardan korunurken günlük kalsiyum ihtiyacınızı sağlar, kemik erimesine karşı önlem almış olursunuz.

Günde 1 diş sarımsak tüketerek hastalıklara karşı doğal koruma sağlayabilirsiniz. Daha yüksek miktarda sarımsak yemek tansiyonunuzun düşmesine ve kendinizi halsiz hissetmenize neden olabilir.

Sarımsak Nasıl Saklanır?

Sarımsağa ihtiyaç duyduğunuzda her defasında kabuklarını soyup ellerinizin kokmasını istemiyorsanız pratik bir önerimiz var.

Ellerinize mutfak eldiveni takın. 1 hafta boyunca tüketebileceğiniz kadar sarımsağı soyun. Cam bir kavanozun içine sarımsakları bütün olarak doldurun. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyin. Kavanozun kapağını kapatıp buzdolabına kaldırın. İhtiyaç duyduğunuz her anda kavanozdan sarımsak alarak kullanabilirsiniz. Sarımsaktan artan zeytinyağını salatalarınızda kullanabilirsiniz. Sarımsak aromalı zeytinyağı yemeklerinize de hoş bir tat verecektir.

Sarımsak Kokusu Nasıl Giderilir?

Çiğ sarımsak yedikten sonra oluşan kokuyu gidermek için birkaç tane karanfili ağzınızda tutun. Tadı acılaşana kadar bekletin.

C vitamini deposu maydanoz; sarımsak kokusunun giderilmesi için etkili bir yöntem. Birkaç dal maydanoz yemek sarımsak kokusunu yok ederken midenizi de dinlendirir.

Sarımsağın tadından hoşlanmıyorsanız küçük parçalara bölüp bir bardak suyla ilaç içer gibi yutabilirsiniz.

melocum geçmiş olsun canımmmmm dikkat edin kızlar kendinize. Melocum 5 yıl öğretmenlik yaptım bilirsin faranjit = öğretmen hastalığıdır ee şimdi bir de gribe çevirmiş,fazla konuşma boğazların daha kötü olmasın ayrıca ıhlamur iç hem iştah kapatıyor hem de gribe etkili :)

birde şu leslie bana daha önce yazmıştınız ama ben yine unuttum ne yaptım bilmiyorum ama bugün gelinliklere baktım ve feci gaza geldim yine artık bu akşamdan itibaren başlayayım ne olur bana özelden zahmet olmazsa bir kez daha yazın.Hangi linkten indircem ve hangi program açıyor

sabah kalkınca : 1 bardak ılık su
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim beyaz peynir + 1 fincan yeşil çay
ara 10:00 da : 3 adet grissini
öğle : 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata + 1 kaşık bamya+ 2 kaşık pilav
ara 15:00 da : 1 mandalina + 1 fincan ıhlamur
akşam : kaçak olmasın diye hergün olduğu gibi bugünde duacıyım (ben zaten bu akşam yemeği işini halledersem problem kalmayacak ta!!! )

Merhaba arkadaşlar
Dün misafirden yazamadım Pazartesi günü şunları yemişim: Sabah: sadece su ve birkaç kraker( kahvaltı yapacak fırsatım olmadı çünkü)
Öğle: 1 çay bardağı kayısı suyu, iki dilim ekme arası iki köfte
Akşam: 1 tabak cacık, iki köfte,
meyve de yiyecektim ama yorgunluktan çocuklar uyur uyumaz bende uyumuşum :bbo:

Bugün ise sabah 1 bardak süt
Öğle: 1 dilim börek bol meyve çayı, 1 domates, kızarmış patatesten iki üç tane yedim nefsimi bastırmak için
Şu saat itibariyle de 2 ceviz yedim
Akşama da 1 porsiyon az yağlı kısır yemeyi düşünüyorum, 1 tane de mandalina

canım siliniyor özelden atmıştım ya sana sildiler googledan indir ve gom playerla aç

güzelim bende yok banada kuzenim cd yaptı getirdi yerimseniben
canım afiyet olsun akşam kaçamak yapmak istemiyorsan 5 ,5 buçuk gibi ufak bir ara öğün yap ben çaresini öyle buldum 5,30 mesaim bitiyor çıkarken yanıma ya bir meyva ya diyet bisküvi ya grissini alıyorum eve gittiğimde yemeğe saldırmıyorum tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

canım hoşgeldin aramıza a.s.afiyetler olsunda çok az değilmi menün vücut kıtlık moduna girer aç kalarak kilo veremessin 6 öğün yap kendine ara öğünleri atlama az az ama sık ye naçizane tavsiyemopuyorumnanaktan

canım siliniyor özelden atmıştım ya sana sildiler googledan indir ve gom playerla aç
melocum ne yapalım iş başa düştü arayacağız artık

yagmurgozlu sağol hayatım, tavsiyelerine uyacağım :)

adaer canım bende aynı senin gibiydim gün boyu problemsiz olan diyet akşam yemeginden itibarnn bozuluyordu diyetisyenime bunu söyledim oda ne yazdı listeme bak söyleyeyim

ilk 2 hafta şöyle
12:30 ögle yemegi yiyorum ben
14:00 yarım simit +ayran
15:00 1 mandalina
17:00 yarım paket diyet büskivü

şuanki listeyide şöyle değiştirdi

12:30 ögle yemeği

15:00 yarım kase yogurt + 1 dilim k.ekmegi

17:00 1 elma yada portakal yada yarım nar

bu şekilde canım eve gittiğimde açlık krizine girip koca bi sandavic yutmamış oluyorum akşam yemegine kadar

akşam yemeğimde saat 19:00 da zaten anca o saate kadar hazırlıyorum o ara bazen çok açıktıgımda yeşilçay içiyorum

Evet canım haklısın , normalde şu an yediklerimin 10 katı yerim ben, heralde ömrümde yaptığım üçüncü diyet falandır bu, bekarken de kiloluydum, evlendim iki çocuğum var yine kiloluyum kafamçokkarıştı, yemek benim için mutluluk kaynağı, hem çalış hem çocuklar, tempom arttıkça iştahım da artıyor, çevremde herkes çok güzelsin bu kilolar sana çok yakışıyor diyor ama ben durumumdan hiç memnun değilim, 30 yaşına geldim hayatımda ilk defa 38 beden bir etek giymeyi istiyorum, sağlıklı olmak istiyorum, çocuklarımın sağlıklı beslenen ve kendine iyi bakan bir anne görmesini istiyorum, şu anda ne kadar dayanabilirim diye bakıyorum, baktımki yiyeceklere saldırıyorum hemen diyetisyenden aldığım listeyi uygulamaya başlayacağım, 1500 kalorilik bir diyet verdi doktor, 6 öğün var ve 7 dilim de ekmek, bayağı doyurucu yani, sanırım o diyet beni zorlamaz yeterki kararlılığım devam etsin, bu defa sizlerin de desteğiyle başaracağıma eminim, 6 ay zaman tanıdım kendime, bakalım 6 ay 18 kilo :lepi:

akşamları dizileri izlerken atıştırma ihtiyacı duyan ben bunu şöyle alt ediyorum 1 demlik açık çay yada ıhlamur içiyorum naneli sakız çigniyorum ve erken yatıyorum bu arada benim erkenim 23:00 den aşagı olmuyor :hulya:

canım hoşgeldin aramıza seni buradaki hepimiz çok iyi anlıyoruz bizde senin yaşadıklarını yaşıyoruz.bence sen diyet listeni uygula böylelikle krize girip tamamen bırakmazsın inşallah hedefine ulaşırsın saglıklı birşekilde opuyorumnanaktan

hepinize iyi akşamlar kızlar kaçamaksız bir akşam diliyorum .yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

EKMEK

Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdüren yasli cift evliliklerinin Ellinci yilini yasamaktaydilar ve mutlu süren evliliklerinin altin yilini kutlamislardi. Bir gün kahvaltida kadin kendi kendine düsünüp;

Elli yil boyunca kocama nazik davrandim ve ona her zaman ekmegin iyi pismis, kitir tarafini verdim. Ama bugün bu lezzetli kismi kendime ayirayim artik diye düsünmüs ve ekmegin kitir kismini yaglayip kendisine ayirmis, öbür yumusak tarafini da esine vermis. Bekledigi tepkinin aksine kocasi sevinerek, karisinin elini öpmüs ve söyle demis;

"Sevgilim ,bana günün en mutlu anini yasattin. Elli yildir ekmegin en sevdigim yeri olan yumusak tarafini yiyemiyordum; cünkü cok sevdigin icin o parcayi hep sana birakiyordum."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…