80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar yamurgozlum ilk fikrani pek anlayamamdimkaydirigubbakcemile3 ama bu son yazin cok hos bir yaziydi
kizlar neya hepimiz kiriliyoruz benimde bademcikler iltihaplaniyor daha yeni atlatmistim halbuki
hepinize toptan gecmis olsun az yiyelim diye vitaminlerden olmayalim dimi
bende sabah sirkeli su ictim hep midem bulandi :bbo:sabahi elmayla gecistirdim vaktim yoktu
oglende kucucuk kasede salata yedim makarna vardi icinde esim simit almisti onu gunlettim offfff
biraz oncede gene nar yedim aslinda yarisini yiyebildim dahada bisey yemiyecegim bol bol suuuuu

zemuszemus listeye alınmışım yuppiii bu arada arkadslar yaw benm baya ii gidio bu hafta idaalıyım:) yni geldim 2bucuk saate yakın herzamnki gibi spor yaptım cok yorgunum 2-3 gündür falan girmeye vaktim olmadıııı diyette ihlal yokkaydirigubbakcemile2 bayramdaki hedefim =====76===== sölimm hemennnn:kedi: bu arada sevdemer ,handeryaaaa nasılsınızzzzŞeniz

sabah :2 yumurta sarısı haşlanmış 2 dilim kepek ekmeği -peynir ve biber
ara : 2 kuru incir
öğle :kestane (sayısını bilmiyorum)
ara :1 poğaça
akşam :yarım kase sütlü çorba
ara : meyve olabilir

baktım ki bugün zaralı ürünler çok listede bende 5 mil + 5 mil leslie ile yürüdüm :) umarım dengelemişimdir canım çıktı o ayrıııııı
yaa kilo bildirimine az kaldı artık zamn daha mı çabuk geçiyo ne bakalım bu cuma ne olcak halimz geçen hafta hiç iyi değildi umarım kara cuma olmaz :)

yaw bu 5mil 5mil leslie ne merak ettim adı hep geçiyorrrr.... bugün yediklerimi yazayım

sabah = 2dilim kepek ekmegi (96kalori),lıght peynir k.kutusu kadr,1 tatlı kaşıgı bal sekersiz cay

öglen=yarım muz ,2 bucuk saat spor

aksam= bir porsyon sadec (yagsız tuzsuz)haslanmıs makarna ,salata,kavrulmus patatesten 4 -5 catal yedim buyrunnnnnnnnn

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 ılıksu 3 kayısı
kahvaltı dom peynir zeytin 2 dilim ekmek
ara armut
öğlen balıklı salata 2 ekmek
ara yeşilçay bisküvi
akşam 6 kaşık barbuınya 2 haşlama tavuk kanat bir bardak kefir
8 bardak su

selma canım bak hem belin hem boynun ağrıyormuş canım düşünme vücudunu fazla dinleme canım ya
kilo alıyorum diye düşünme veriyorum diye düşün

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hı aklıma gelmişken adaer bende şu gelinlik olayına girdiğimde sanırım en az altı kilo vermiştim fazlasını hatırlamıyorum :)) ama evliliğin ilk yılında aldım tabi bu kısmı

adaer senin kilo vereceğine inanıyorum

bayrama kadar birçoğumuzun hedefine ulaşacağına eminim kızlar hadi devam devam değil diyenler ve umutsuzluğa kapılanları sürüklerim kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-opuyorumnanaktan

canım emınım cok güzel bır gelın olacaksın ıstedıgın gelınlıgıde bulursun

kızlar çok hastayım giremiyorum nete
dökülüyorum ya soğuk aldım
valla serra doğru söylüyor topik komple hasta
herkes birbirine geçirdi anlaşılan:)
liste yazamıycaaam ne yediğimi ben bile bilmiyorum,çünkü canım bişi istemiyor
bu hafta regl haftası kilom artı çıkacak eminim
sporada çıkamıyorum
canımda sıkkın kızlar
bi akrabaya borç verdik ama söylenen tarihte gelmedi
az buz değil 10000 lira yani
bilmiyorum napcaz
moralim bozuldukça canım tatlı istiyor
aay hastaykende çenem düşük dimi:)
spora çıkabilsem keyfimde yerine gelir ama gücüm yok
kızlar öptüm ben kaçar...
giremezsem kızmayın olurmu:)

gecmış olsun canım ınşallah alırsınız paranızı üzülme

günaydın kızlar.hepimize saglıklı huzurlu iradeli azimli bir gün diliyorum inşallah hasta olan tüm herkese Allah enkısa zamanda şifa versin inşallah.bugün evden çıkarken 08:00 de yemem gereken kayısımı yiyemedi acele çıktım.kahvaltı olarakta 2 dilim k.ekmegi - peynir - yeşilçay. yedim şimdi.bakalım bu cuma nasıl olacak cumaya kadar tartılmayacagım inşallah cuma günü hepimizin yüzü güler Allahım.

gunaaaaaaaydınlar arkadaslar selmacım narın nazenın yagmurgozlu baharnaz henderya adaer brose cokkbılmıs butun arkadaslar hepınıze gunaydın ben bugun ıyıyım galıba kıloda verecegım sızlerıde cok sevıyorum cunku art nıyetsız samımısınız adını yazamadıgım butun arkadaslar hepınızı cok sevıyorum

sevdemer geçmiş olsun canım

narin selma ve güldal günaydın kızlar ben de bugün daha iyiyim sanırım okula gidebileceğim umarım kötüleşmem..

diyet devam ama yatmak kötü oldu tabi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…