lavitacım canım çok sağol bilgilrin için çok yararlı şeyler ben mesela havucu çok severim ve bol yerim kuru incir yerim ama bak diyet döneminde en azından bir müddet kesmek lazım yada aza indirmek dimi ama canım bu arada sınav nasıl geçti
paresnamka canım naberrr kaçamak yok değilmiii
paresnamka canım naberrr kaçamak yok değilmiii
bende cok severim havucu hele salatasina bayilirim
ama gercekten dikkat etmek gerekio
canim sinavim iyi gecti ama ben su an cok kötüyüm fena kapmisim sifayi
sen nasilsin canimcim
asla....aldım ağzımın payını tartıda 79 u görünce....sen nasılsın bu arada...
iyiyim sağol ev işleriyle uraşıyorum işteeeasla....aldım ağzımın payını tartıda 79 u görünce....sen nasılsın bu arada...
selam kızlar nasıl gidiyor diyetler ben dün biraz kaçırdımkafamçokkarıştı ama bugün aynen devam arada kaçamaklar olsada pes etmek yok,zeynepcim şu bahsettiğini bende deniyim haftaya bakalım sonuç vercekmi haftaya nasipse çok sıkı bir hafta geçirmeyi planlıyorum bu hafta acayip larç geçtikaydirigubbakcemile3 canımın istediklerinden abartmadanda olsa yedim ama kilo veremeyeceğimi bildiğim için sıkmadım bu hafta kendimi arada molalar lazım yoksa birden bırakmak var işin ucunda ve gelsin kilolar böyle kendimize azda olsa müsade edersek yılmadan götürürz bu işikaydirigubbakcemile5 yediklerime gelince bugünkünü akşam liste halinde vereyim sizlerde öyle yapıyosunuz madem
canıncım hoş geldin dünden beri yoksun naber nasılsınkaydirigubbakcemile5
bende burdayım
canım iyiyim sen nasılsın? Ben buralardayım ama yazılanları okuyordum. öğlen herşeyden yedim ama az yedim. Ara öğünümü de yedim. Bakalım
kızlar eşim bana bu sabah dedi ki 70kg olma 75 olsan yeter dedi.çok şükür ki çok zayıf seven bi kocam yok.zaten evlendiğimde de 72 kg dum.ama ben 70e düşsem sevinicem.tabi ki 70 şimdiki hedefim.verebilirsem 65e kadar düşmek istiyorum.inşallah yaaaa....çok zor geliyodu ama sizleri gördükçe biraz daha motive oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?