80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende cok severim havucu hele salatasina bayilirim
ama gercekten dikkat etmek gerekio

canim sinavim iyi gecti ama ben su an cok kötüyüm fena kapmisim sifayi
sen nasilsin canimcim

selam kızlar nasıl gidiyor diyetler ben dün biraz kaçırdımkafamçokkarıştı ama bugün aynen devam arada kaçamaklar olsada pes etmek yok,zeynepcim şu bahsettiğini bende deniyim haftaya bakalım sonuç vercekmi haftaya nasipse çok sıkı bir hafta geçirmeyi planlıyorum bu hafta acayip larç geçtikaydirigubbakcemile3 canımın istediklerinden abartmadanda olsa yedim ama kilo veremeyeceğimi bildiğim için sıkmadım bu hafta kendimi arada molalar lazım yoksa birden bırakmak var işin ucunda ve gelsin kilolar böyle kendimize azda olsa müsade edersek yılmadan götürürz bu işikaydirigubbakcemile5 yediklerime gelince bugünkünü akşam liste halinde vereyim sizlerde öyle yapıyosunuz madem

lavitacım çok güzel bilgiler vermişsin canım ellerine sağlık,ama ben biyerde şöyle bişey okumuştum havuç haşlanmış mısır ve bezelye tam aksine diyetlerde mutlaka olması gerekenlerden bazılarıymış,bi çok kişi diyete başlayınca bunları tamamen hayatlarından çıkarıyorlar bu çok yanlış,örneğin öğlen öğününde yenen ufak boyda bir havuçla yapılmış yoğurtlu bi salata yada bir bardak haşlanmış mısır taneleri vücuda çok faydalı taamen çıkarmak yerine azda olsa yemek lazım bence,birde kepek ekmeği ve light ekmek yerine çavdar veya çok tahıllı ekmek tüketmek çok sağlıklı kepek ve light ekmekler saç dökülmesine yol açıyor sık sık değiştirerek çavdar ve çok tahıllı yemenizi tavsiye ederim markasını değiştirin cinsini değiştirin hem sizede farklı bir tad olur bunu diyetisyene giden bir arkadaştan öğrenmiştim.

canıncım hoş geldin dünden beri yoksun naber nasılsınkaydirigubbakcemile5

canıncım hoş geldin dünden beri yoksun naber nasılsınkaydirigubbakcemile5

h.b canım dün öğlen ve akşam misafirlerim vardı baya bi kaçırdım ipin ucunucokacimcoook ama bugün aynen devam canım,tek sıkıntım yürüyüş yapamıyorum izmir bu ara felaket yağmur hiç dinmiyor ama pazar gününden itibaren güneş geliyor yürüyüşler başlıcak inşallahhihoyyyt

canım iyiyim sen nasılsın? Ben buralardayım ama yazılanları okuyordum. öğlen herşeyden yedim ama az yedim. Ara öğünümü de yedim. Bakalım

meraba kızlaar..sporumu yaptım geldim.çok mekik çektim ama artık mekikten vazgeçicem galiba.biyerde yanlışlık yapıyorum ama nerde anlamadım.yapıyorum yapıyorum karnımın yandığını hissetmiyorum.eskiden 20 tane çeksem karnım mahvolurdu.neyse havalar düzeliyo yürüyşe başlarım artık napıym.gerçi kızım var benim 11 aylık.onu napcam bilmiyorum.eşim bakarım diyor ama.uyutur çıkarım heralde.bugün çıkmayı düşünüyorum mesela.uyursa tabi...ah bu çocuklar...neyse allah yokluığunu da vermesin.

kızlar eşim bana bu sabah dedi ki 70kg olma 75 olsan yeter dedi.çok şükür ki çok zayıf seven bi kocam yok.zaten evlendiğimde de 72 kg dum.ama ben 70e düşsem sevinicem.tabi ki 70 şimdiki hedefim.verebilirsem 65e kadar düşmek istiyorum.inşallah yaaaa....çok zor geliyodu ama sizleri gördükçe biraz daha motive oluyorum.

inşalah canım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.Hep beraber tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…