canım geçmiş olsun iyi bak kendine iyice dinlenmeyince geçmiyor para meselesinide takma kafana biz üzülmeye gelmiyoruz hemen acısını yemekten çıkarıyoruz Çok üzgünüm çoookkızlar çok hastayım giremiyorum nete
dökülüyorum ya soğuk aldım
valla serra doğru söylüyor topik komple hasta
herkes birbirine geçirdi anlaşılan:)
liste yazamıycaaam ne yediğimi ben bile bilmiyorum,çünkü canım bişi istemiyor
bu hafta regl haftası kilom artı çıkacak eminim
sporada çıkamıyorum
canımda sıkkın kızlar
bi akrabaya borç verdik ama söylenen tarihte gelmedi
az buz değil 10000 lira yani
bilmiyorum napcaz
moralim bozuldukça canım tatlı istiyor
aay hastaykende çenem düşük dimi:)
spora çıkabilsem keyfimde yerine gelir ama gücüm yok
kızlar öptüm ben kaçar...
giremezsem kızmayın olurmu:)
günaydın canım bugün nasılsın :uhm:günaydın arkadaşlar herkese güzel bır gün diliyorummmmm
AMİNNNNN :Saruboceq:günaydın kızlar.hepimize saglıklı huzurlu iradeli azimli bir gün diliyorum inşallah hasta olan tüm herkese Allah enkısa zamanda şifa versin inşallah.bugün evden çıkarken 08:00 de yemem gereken kayısımı yiyemedi acele çıktım.kahvaltı olarakta 2 dilim k.ekmegi - peynir - yeşilçay. yedim şimdi.bakalım bu cuma nasıl olacak cumaya kadar tartılmayacagım inşallah cuma günü hepimizin yüzü güler Allahım.
gunaaaaaaaydınlar arkadaslar selmacım narın nazenın yagmurgozlu baharnaz henderya adaer brose cokkbılmıs butun arkadaslar hepınıze gunaydın ben bugun ıyıyım galıba kıloda verecegım sızlerıde cok sevıyorum cunku art nıyetsız samımısınız adını yazamadıgım butun arkadaslar hepınızı cok sevıyorum
gunaaaaaaaydınlar arkadaslar selmacım narın nazenın yagmurgozlu baharnaz henderya adaer brose cokkbılmıs butun arkadaslar hepınıze gunaydın ben bugun ıyıyım galıba kıloda verecegım sızlerıde cok sevıyorum cunku art nıyetsız samımısınız adını yazamadıgım butun arkadaslar hepınızı cok sevıyorum
narin selma ve güldal günaydın kızlar ben de bugün daha iyiyim sanırım okula gidebileceğim umarım kötüleşmem..
diyet devam ama yatmak kötü oldu tabi hayırlısı..
sevdemer geçmiş olsun canım
narin selma ve güldal günaydın kızlar ben de bugün daha iyiyim sanırım okula gidebileceğim umarım kötüleşmem..
diyet devam ama yatmak kötü oldu tabi hayırlısı..
günaydın kızlar.hepimize saglıklı huzurlu iradeli azimli bir gün diliyorum inşallah hasta olan tüm herkese Allah enkısa zamanda şifa versin inşallah.bugün evden çıkarken 08:00 de yemem gereken kayısımı yiyemedi acele çıktım.kahvaltı olarakta 2 dilim k.ekmegi - peynir - yeşilçay. yedim şimdi.bakalım bu cuma nasıl olacak cumaya kadar tartılmayacagım inşallah cuma günü hepimizin yüzü güler Allahım.
kızlaaaaaaaaaaarrr...
az önce lcw dan 38 beden kot etek aldııııımmm..üstüne de medium badi ...
heyoooo
kızlaaaaaaaaaaarrr...
heyoooo
ınşallah canım ama benım zor görünüyor artıdayım bakalım bu gün cok sıkacagım becerebılırsem
canım çok fazla sıkma kendini bu sefer ters etki yapıp dahada fazla sıkıntıya girmene neden olmasın.
kızlaaaaaaaaaaarrr...
heyoooo
iyiym demek gelenek olmuş cnm senin iyi olmana sevindimselam yagmur gözlü bu gün ıyıyım cok şükür belımde sadece aşırı ovmayla ılgılı ezılmeler olmuş o acıyor degılse belım şımdılık ıyı sen nasılsın
günaydın arkadaşlar
selma12 canım bu yazı özellikle senin için
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞıMDı, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
ınsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
günaydın arkadaşlar
selma12 canım bu yazı özellikle senin için
HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?