80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun iyi bak kendine iyice dinlenmeyince geçmiyor para meselesinide takma kafana biz üzülmeye gelmiyoruz hemen acısını yemekten çıkarıyoruz Çok üzgünüm çoook
günaydın arkadaşlar herkese güzel bır gün diliyorummmmm
günaydın canım bugün nasılsın :uhm:
AMİNNNNN :Saruboceq:

günaydınnn şeker bizde seni seviyoruz:1hug:a.s.

maaşallah ne güzel bir günaydın dilemek böyle bizde seni seviyoruz canım Şeniz

narin selma ve güldal günaydın kızlar ben de bugün daha iyiyim sanırım okula gidebileceğim umarım kötüleşmem..

diyet devam ama yatmak kötü oldu tabi hayırlısı..

canım iyi olmana çok sevindim.sen enkısa zamanda yatmanın acısını çıkarırsın eminimki sıkma canını kaydirigubbakcemile2

bugünki kahvaltım simit+çay
ara
yeşilçay
öğle
zeytinyağlı kereviz
2 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
ara
mandalina
akşama belli değil :hulya:

selam yagmur gözlü bu gün ıyıyım cok şükür belımde sadece aşırı ovmayla ılgılı ezılmeler olmuş o acıyor degılse belım şımdılık ıyı sen nasılsın

ne güzel bu gün hepımız ıyıyız sevındım canım gecmış olsun tekrardan a.s.

teşekkürler canım bırbırımızı sevmememız ıçın bır sebep yok tabıkıte sevıyoruz

kızlaaaaaaaaaaarrr...
az önce lcw dan 38 beden kot etek aldııııımmm..üstüne de medium badi ...
heyoooo

ınşallah canım ama benım zor görünüyor artıdayım bakalım bu gün cok sıkacagım becerebılırsem:hulya::hulya::hulya:

günaydın arkadaşlar

selma12 canım bu yazı özellikle senin için

HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.

'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'

Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !

ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;

İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.

Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.

Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .

Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !

Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...

Adet Sancılarına Doğal Çözümler

Dışarı çıkmak istemeyiz, saçlarımız şekle girmez, cildimizde sivilceler oluşur, istediğimiz kıyafetleri giyemeyiz… Adet döneminde yaşadığımız olumsuzlukların üzerine bir de sancılar eklenir. Gün boyu yataktan çıkmak istemeyiz.

Bitki Çayı

Bitki Çayı

Doğa; sunduğu mucizelerle biz kadınların regl sancılarına çareler buluyor. Papatyalı ve limonlu çay adet sancılarını gidermek için doğal ve etkili içeceklerdir. Damak tadınıza göre iki çaydan birini seçebilirsiniz.

Limonlu Çay

Regl nedeniyle düşen kan şekerinizi yükseltirken midenizi dinlendiren limonlu çay tarifi…

Malzemeler,

1 adet limonun suyu

1 yemek kaşığı toz şeker

1 su bardağı kaynar su

Hazırlanışı,

Derin bir kapta su, şeker ve limon suyunu iyice karıştırın.

Sıcakken için.

Günde 1 bardak içebilirsiniz.

Papatyalı Çay

Sakinleştirici etkisiyle papatya, ağrı kesici etkisiyle karanfilin bulunduğu regl sancılarına iyi gelen bitkisel çay tarifi…

Malzemeler,

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı anason

5 adet kakule

1 tatlı kaşığı tane karanfil

5 adet kurutulmuş papatya

Hazırlanışı,

Tüm malzemeleri karıştırın.

1 litre kaynar suyun içine ekleyin.

15 dakika demlendirin ve süzün.

Gün boyu içebilirsiniz.

Öneriler,

Adet sancılarınızı iyileştirmek için muz yiyebilirsiniz.

Haşlanmış patates midedeki yanma hissini ve adet sancılarını gidermek için birebirdir.

selam yagmur gözlü bu gün ıyıyım cok şükür belımde sadece aşırı ovmayla ılgılı ezılmeler olmuş o acıyor degılse belım şımdılık ıyı sen nasılsın
iyiym demek gelenek olmuş cnm senin iyi olmana sevindim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdaha güzel anlatılamazdı cnm harika bir yazıŞeniz

teşekkür ederım aydaercım güzel hemde cok güzel bır konu bende tam ıyı oldum dıye temızlıge başlamıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…