80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer paylaşımın için çook sagol canım.gerçekten birçogumuzun bu yazıyı okuyup hayata geçirmeye ihtiyacı var alkisalkisalkis

kızlaaaaaaaaaaarrr...
az önce lcw dan 38 beden kot etek aldııııımmm..üstüne de medium badi ...
heyoooo

güle güle giy canım.çok mutlu oldum senin adına.bende artık bu formalarımdan kurtulmak istiyorum.sürekli aynı şeyleri giyiyorum.zayıflayacagım diye özellikle almıyorum.itiraf edeyim kızlar bende artık güzel giyinmek güzel görünmek istiyorum .kendim için eşim için .Allahım neolur bize saglıklı bişekilde istediğimiz kiloya ulaşmamızı nasip et.amin.

herneyse kısa bir kıskançlık krizinden sonra kendime geldim.ümitsizlik yoookkk, panik yooooook,acele etmek yooook , öyle değil mi şekerler :dance:

selam kızlar keyifler nasıl
ben hala hastalıklarla uğraşıyorum gribi atlattım derken şimdi de dış kulak iltihabı olmuşum çok canım yanıyor mafoldumben

ben hala hastalıklarla uğraşıyorum gribi atlattım derken şimdi de dış kulak iltihabı olmuşum çok canım yanıyor mafoldumben

geçmiş olsunnn noldu bize yaa kızlarr topikce dökülüyoruz geldik galiba okuyup üfleyem bari birde kurşun döktürsek tamamdır :Saruboceq::Saruboceq:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ben hala hastalıklarla uğraşıyorum gribi atlattım derken şimdi de dış kulak iltihabı olmuşum çok canım yanıyor

canım benim çok geçmiş olsun.hakikaten yagmurgözlünün dediği gibi nazaramı geldik.:1shok:

kızlar geçen sene bu zamanlar 75 kiloydum aklıma o günler geldi. bu gün var bende bi duygusallık.nedendir bilmem.inşallah seneye bu zamanlar 65 kg olurum sayenizde kaydirigubbakcemile5

herneyse offlayıp pofflamayla kilo verilmiyor.kendimi daha fazla dinlemesem iyi olacak.bayrama 80 pek mümkün değil gibi ama en azından 80.999 ı ekranda görsem bu bile yetecek bana.birdahaki yılbaşı hedefimi daha dikkatli seçeceğim yoksa acayip stres oluyorum.bu arada handeryaa da bayagıdır gözükmüyor ne oldu acaba inş. önemli bir sorun yoktur.serranın dayısınıda merak ettim.Rabbim sevdiklerine bagışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…