80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadslarbugün evdeyim spor yok....dinlenme günüm ama evde bir cok iş varkafamçokkarıştı ....bugün sabah= kepek ekmegiyle salca light peynirtost
ara=mandalina aksama allh kerim nasılsınız nasıl gidior diyetttt..... cumaya az kaldııııı:lepi:
ben bu hafta ii gibiyimmmmm bakalım son dakka golü yapıpta fazla cıkmıyımdaa:roflol:

Selam kızlar,
ben misafirlerimi yolladım...
ya dün sinir oldum tüm yediklerimin listesini yazdığım kağıdı akrabaların çocukları yırtmışlar....
ama gram fazla yemedim inşallah emeklerimin karşılığını alırım...
ama bugünkü menümü tuttum sabahtan beri akşama da yemeğim hazır onu yazayım hemen;
1 kepek ekmek,2 peynir,çay,domates,
3 köfte,salata,1 kepçe şehriye çorba
4 gibi 2 mandalina yerim
akşama da 5-6 kaşık pırasa,salata ve 1 kepek ekmek
ara 1 elma,1 mandalina ile günü kapatcam inşallah...
ayyy bayrama çok az kaldı..............

LİSTE GÜNCEL!!!

(arada güncelleyin son sayfada olsun arkada kalmasın kızlar...)

handerya deyince liste aklıma kızlar güncelleyelimde arka sayfalarda kalmasınnevracım seni tebrik etmişmiydim ben etmediysem özür dalgınlığıma gelmiştir canım :1hug:tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlarrrrrrrr huuuuuuuuu nere gittiniz kimseler yok kendim yazam kendim okuyam gidem ben :roflol::roflol:hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan

bugün doğru düzgün giremedim topiğe ne oluyor anlamadım devamlı hata verdi durdu off sinir oldum.Kimsecikler kalmamış.
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı 1 simit + 1 fincan yeşil çay
ara:yemedim simit fazla geldi
öğle 1 kase domates çorbası + 1 tabak salata + 1 tabağın içine 2 yemek kaşığı bulgur pilavı ve böyle kabaklı havuçlu tavuk vardı birazda ondan aldım ( tatlı vardı tabikide yemedimmmm :) )
ara saat 15:00 gibi 1 mandalina + 1 ceviz
bir ara daha : 1 adet grissini + 1 mandalina
akşam : bilemiyorum,annecik ne yaptı acaba ( regl dönemindeyim canım nasılda tatlı bir şeyler çekiyor ama dayanıyorum )

handerya deyince liste aklıma kızlar güncelleyelimde arka sayfalarda kalmasınnevracım seni tebrik etmişmiydim ben etmediysem özür dalgınlığıma gelmiştir canım :1hug:tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım sağolasın ...aşkolsun ya ne özürü...
inşallah bu hafta da hep beraber veririz kiloları ...
ya saatlerdir siteye giremiyom gıcık oldum yaaaa

sabahtan düzelir inşallah da muhabbete koyuluruz...

herkese selam kizlar gene hastaliklar devam ediyor oylemi ben iyiyim cok sukur
regliden dolayi istahim baya acik ama kendimi tutmaya calisiyorum yedigim tek tatli nar
oda pek tatli ama vucut direncim artsin diye yiyorum
bugun baya sohbetler olmus keske bende olabilseydim
MELOCUM insallah girersin aldigin cicilerine insallah insallah bende almistim taaa bundan iki onceki
diyetimde hehehe 40 beden bende girerbilirim insallah .. seneye ablamin 2 oglunun sunneti var mutla-
ka 70 kiloya in oyle gel diyo kendisi bende asagi sanki kendiside 74 kiloymus sende in dedim bakalim
bereber diyetteyiz kim ulasacak hedefine neyse
ADAER canim cok guzel bir yazi cok sagol
SUNSHINE sanada cok gecmis olsun tatlim

EVETT BEN SABAH AZ YEDIM
EVE GELINCE 3 GIBI NAR YEDIM MUZ YEDIM CANIM ACAYIP TATLI CEKIYO NEYAPACAGIM
AKSAMDA NE YESEM ACABA cokacimcoook

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ben sımdı cevızlı yogurdumu yedım sızlerle bıraz hasbıhal olayım dedım sınemaya gıttım kardeslerımle 2012 yı seyrettık ne fılım yapmıslar dunyanın yok olmasını oyle gormek cok korkunc allah kımseye dunyanın sonunu gostermesın valla cok korktum

selmacım çok güzel çok teşekkürler..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ederim yaaa tekrardan 38bedene düşmek bizlerede nasip olur inş. melocum senın boyun kaçtı canım

teşekkür ederim canım-adaere de cevap-
boyum 173 ayrıca 75 2 hafta önceki kilom pazartesiyi bekliyorum tartılmak için

narin ve yağmurgözlüm teşekkürler biz kararlılığımızı bozmadıkça olacak

yayla güzeli girdiğim için aldım o kıyafeti...2,5 ay önce 44 bedendim

kızlar başaracağız..canımı sıkan çevremde -ama bak az yeme bilmem ne gibi konuşmalar,bilmiş bilmiş konuşuyorlar destek veren yok

akadaşlar şu an ıçımde bır ınek var ya süreklı yemek ıstıyor ne yapsamkı bu ınegı kurbanda gelıyor kessekmı acrp ne dersınız laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kötükedihüso kötükedihüso klava: klava:

GÜNAYDIN....
kahvaltımı yaptım..ilaçlarımı içtim günaydın size....

1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
domates vs. ve 5i bir yerde çay
ilaçlarımı içtim,nerdesiniz???

geçmiş olsunnn noldu bize yaa kızlarr topikce dökülüyoruz geldik galiba okuyup üfleyem bari birde kurşun döktürsek tamamdır :Saruboceq::Saruboceq:-tatlicadiarzu-

kızlarrrrrr nihalden haber alan varmı ?:gitme:

gecmış olsun a.s. a.s. a.s.

canım benim çok geçmiş olsun.hakikaten yagmurgözlünün dediği gibi nazaramı geldik.:1shok:

çok teşekkür ederim kızlar bu ara sıkıntılı bir dönem yaşıyorum
kulak ağrısı çok fena kimsenin başına vermesin lmaz:
hal böyle olunca benim yürüyüşler de suya düştü 3 gündür yürüyemiyorum inşallah hedefi tutturabilirim bayrama umutsuzluğa düşmeye başladım :çok üzgünüm:

benim içimdeki inekte bayrama hortlayacak gibi geliyor etobur bir insan olarak kendimi tutmam biraz zor olacak gibi geliyor

son 3 dakika 9 da internet gidiyo hepinizi çok çok öperim öğleden sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

Günaydınnnnn,

kızlar başaracağız..canımı sıkan çevremde -ama bak az yeme bilmem ne gibi konuşmalar,bilmiş bilmiş konuşuyorlar destek veren yok
canım dengeli olarak yediğin sürece ve şok diyet yapmadıkça sakın takma o lafları ..hedefine doğru yol al...

kes o ineği bayramdan evvel kessssssssss
kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsın
valla bende de acayip bi şişlik var evet diyeti bozmadım ama misafirler filan vardı çok su içemedim koşturmaktan belki de ondandır.
ya şu bayram hedefi beni de kasıyo ama elimden geleni yapcam haftaya yürüyüşlere başlayim diyorum şu an kolumu kaldıracak halim yok..

GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTı 1 AY ERKEN GELDı:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…