canım sağolasın ...aşkolsun ya ne özürü...handerya deyince liste aklıma kızlar güncelleyelimde arka sayfalarda kalmasınnevracım seni tebrik etmişmiydim ben etmediysem özür dalgınlığıma gelmiştir canım :1hug:tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ederim yaaa tekrardan 38bedene düşmek bizlerede nasip olur inş. melocum senın boyun kaçtı canım
geçmiş olsunnn noldu bize yaa kızlarr topikce dökülüyoruzgeldik galiba okuyup üfleyem bari birde kurşun döktürsek tamamdır :Saruboceq::Saruboceq:-tatlicadiarzu-
kızlarrrrrr nihalden haber alan varmı ?:gitme:
gecmış olsun a.s. a.s. a.s.
canım benim çok geçmiş olsun.hakikaten yagmurgözlünün dediği gibi nazaramı geldik.:1shok:
herkese selam kizlar gene hastaliklar devam ediyor oylemi ben iyiyim cok sukur
regliden dolayi istahim baya acik ama kendimi tutmaya calisiyorum yedigim tek tatli nar
oda pek tatli ama vucut direncim artsin diye yiyorum
bugun baya sohbetler olmus keske bende olabilseydim
MELOCUM insallah girersin aldigin cicilerine insallah insallah bende almistim taaa bundan iki onceki
diyetimde hehehe 40 beden bende girerbilirim insallah .. seneye ablamin 2 oglunun sunneti var mutla-
ka 70 kiloya in oyle gel diyo kendisi bende asagi sanki kendiside 74 kiloymus sende in dedim bakalim
bereber diyetteyiz kim ulasacak hedefine neyse
ADAER canim cok guzel bir yazi cok sagol
SUNSHINE sanada cok gecmis olsun tatlim
EVETT BEN SABAH AZ YEDIM
EVE GELINCE 3 GIBI NAR YEDIM MUZ YEDIM CANIM ACAYIP TATLI CEKIYO NEYAPACAGIM
AKSAMDA NE YESEM ACABA cokacimcoook
akadaşlar şu an ıçımde bır ınek var ya süreklı yemek ıstıyor ne yapsamkı bu ınegı kurbanda gelıyor kessekmı acrp ne dersınız laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kötükedihüso kötükedihüsoklava: klava:
benim içimdeki inekte bayrama hortlayacak gibi geliyor etobur bir insan olarak kendimi tutmam biraz zor olacak gibi geliyor
canım dengeli olarak yediğin sürece ve şok diyet yapmadıkça sakın takma o lafları ..hedefine doğru yol al...kızlar başaracağız..canımı sıkan çevremde -ama bak az yeme bilmem ne gibi konuşmalar,bilmiş bilmiş konuşuyorlar destek veren yok
kes o ineği bayramdan evvel kessssssssssakadaşlar şu an ıçımde bır ınek var ya süreklı yemek ıstıyor ne yapsamkı bu ınegı kurbanda gelıyor kessekmı acrp ne dersınız laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kötükedihüso kötükedihüsoklava: klava:
canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsınçok teşekkür ederim kızlar bu ara sıkıntılı bir dönem yaşıyorum
kulak ağrısı çok fena kimsenin başına vermesinlmaz:
hal böyle olunca benim yürüyüşler de suya düştü 3 gündür yürüyemiyorum inşallah hedefi tutturabilirim bayrama umutsuzluğa düşmeye başladım :çok üzgünüm:
GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?