80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr çok mutluyum tam 1 sene sonra:lepi: 79u gördüm:lepi:
2 kilocuk daha verebilsem çok süper olucak yoksa bayramda herkesin diline düşmek var bide burdan diskalife olmak var ....... durmak yok diyete devam

şimdi leslie ile 3 mil yürüdüm ara öğün 3 hurma-ramazan hurması-

öğle yemeğim ızgara çipura ve salata

sonra okula gideceğim

2 kilocuk daha verebilsem çok süper olucak yoksa bayramda herkesin diline düşmek var bide burdan diskalife olmak var ....... durmak yok diyete devam

tebrikler hayatımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah 6 lı rakamları da beraber göreceğizzzzzz

GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
ayyyy maşallahhh
Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin...tebrikler canım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende diskalifiye olmak istemiyommmmmmmmmm
koç nevra koşşşşşşşşşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
şimdi leslie ile 3 mil yürüdüm ara öğün 3 hurma-ramazan hurması-

öğle yemeğim ızgara çipura ve salata

sonra okula gideceğim
güzel menü
afiyet olsuncokacimcoook

Arkadaş dost arasındaki fark
Arkadaş evinize

geldiğinde misafir gibi davranır Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost sıkıntınız olduğunda size koşar Arkadas en ufak hatanızda sızı sıler Dost sıze bır sans daha verır

dimi yaa

günaydın aydaer sevdemer nasılsınız arkadaşlar bu gün tartıldım ıkı buçuk kg fazla cıktım moralım şu an sıfır oldu malesef cok kötü hıssedıyorum acayıp ıştahım var benım ya ne yapsam acaba

YAGMURGÖZLÜ hayırlı olsun canım hayırlı bır evlat olsun saglıkla büyüsün ınşallah bende halayım cok tatlı oluyorlar :ecrin_bebek:

canım üzülme:teselli: sağlığın düzelsin verirsin bende kaç gündür şişkinlik hissediyordum sebebi belli oldu :kedi:regl oldum daha vardı erken oldum kesin + yarın belli olurmafoldumben

selma12., sevdemer, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz?
Öpüyorum sizi :)
nişanlım bugün doktora gitti feci hastaydı aman dedim noluyoruz yoksa gribin domuzlu olanından mı oldu benim sevdiceğim neyse biraz önce konuştuk bronşit olmuş domuz gribi değilmiş.Sevindim tuhaf ama bronşit te kolay değil ama ne bileyim gözüm korkmuş ötekinden adında hayır yok bir kere.3 gün rapor almış.Evde şimdi ve ben yanında olamıyorummmmmm

YAGMURGÖZLÜ hayırlı olsun canım hayırlı bır evlat olsun saglıkla büyüsün ınşallah bende halayım cok tatlı oluyorlar :ecrin_bebek:
sağolll canımmm Aminnn önceki bebeğimiz anne karnında 5 aylıkken kalbi gelişmedi heyet kararıyla hamileğinine son verildi ölü doğum yaptırdılar onun cinsiyeti erkekti şimdide kızımız oldu ama cadı 1 ay daha bekleyemedi:ecrin_bebek:
Allah analı babalı,sağlıklı ve mutlu büyümesini nasip etsin.

Aminnn canım önemli olan sağlıklı olması genel durumu iyimiş ama erken olduğu için şuan kuvöze almışlar opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun adacım

canım bende küçükken bronsittim.oda epey bi zor hastalık gögüs kısmını ve sırtını hep sıcak tutmalı ve odasını sık sık havalandırması çok fayda eder.çook geçmiş olsun canım nişanlına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…