80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmış olsun canım nışanlına ıyı olmaya calışıyoruz bende öptüm senı ŞenizŞenizŞeniz

selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr

allah rahmet etsin canım geride kalanlara sabır versin

sözün bitti an bu anlar işte.ne diyeceğimi bilemiyorum serracım.Rabbim dayına rahmetiyle muamele etsin inşallah.geride kalanlara da sabır versin inşallah.

başın sağolsun canım
Dayına Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin

başınsağolsun canım dayına Allah rahmet eylesin kalanla da sabır versin

Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin ne diyim ki ..........
oğlun da inşallah kısa sürede toparlar ...sende dikkat et kendine .......
tekrar sabırlar diliyorum

kızlar benim çıkmam lazım
bugünkü menüm;
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
90 gr ton balıklı salata,1 kepek ekmek
arada dışarda olucam yanıma 3 diyet biskuvi alıyom
akşama ıspanak 6 kaşık,yarım kase yoğurt , 1kepek ekmek
ara:1 elma,1 mandalina
yemeyi planlıyom

yarın sabahtan görüşürüz inşallah

Allah rahmet eylesin canımmm başınız sağolsun sabır diliyorum oğlunada acil şifalar versin Rabbim mafoldumben
tebrikler canım Allah hayırlı ömürler versin

AMİNNN canım teşekkürler

merhabaaaaaaaaaaaaaa

kesin sopa yicem :) 90 kilo ile karsinizdayim. aman allahimm..

2 hafta yeme krizi gecirdim, regl dönemimde afedersiniz ayi gibi yedim.....

cuma kesin basliyorum, yarin tartilicam. handerya abla kesin kabul etmicek beni..... oynaklik yaptim hep bitürlü o motivasyonu alamadim

aylin hoş geldinnn ama böyle olmaz bee güzelim bu kaçıncı diyete başlayışın her seferinde 5 ileri 5 gerii önce kendine inanmalısın yapıcam demelisin yoksa yine aynı hüsran olur seni tekrar takıma alırız ama önemli olan iradeli olmann ne yaparsan kendine yaparsın yani kimseye bişey olmazzz hem bi başlayıp bi bırakman metebolizmanın hızını yavaşlatır bildiğim kadarıyla beni sakın yanlış anlama ben senin iyiliğin için söylüyorum bunları tamammmı aylincim

GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
gozunuz aydin caniim Allah saglikli uzun omur versin insallah

kızlarrr çok mutluyum tam 1 sene sonra:lepi: 79u gördüm:lepi:
2 kilocuk daha verebilsem çok süper olucak yoksa bayramda herkesin diline düşmek var bide burdan diskalife olmak var ....... durmak yok diyete devam
tebrik ederim sekerim biz ne zaman gorecegiz bakalim

ayni dueum bendede var malesef kiizzz napacaazzzz

gecmis olsun hastaligimizi onadami bulastirdik ne heheheh

canim basiniz sagolsun Allah sabir versin bitanem cok zor iyi bilirim ben yurtdisinda oldugum icin cok sevdigim amcamin vefatini 4 ay sakladilar benden:sinifsinif: ogrendigimde sok gecirdim cok kotu cok

sabah eşimle aramda geçen diyologu anlatayım meger goncacım ne kadarda istiyormuş benim zayıflamamı.sabah bana sarıldı dediki benim karım zayılarmışta ben artık karımı sarabiliyorumdaa tabi ben şok :1shok: nasıl yani dedim saramıyormuydun beni yaa güleyim mi aglayayım mı hakaret mi kabul edeyim yoksa iltifat mı delikafadulden resmen afalladım.dahada bi hırslandım görür o bakalım ondan daha zayıf olayım

serradeniz ablam, haklisin cok haklisin hemde..... ama kendimi tutamiyorum bu dogdugumdan beri böylee (((( büyük bi problem bu ya.... dr a görün diyorlar. azim var bendem yaptim mi yaparim, ama TUTMASI ZOR ah ahhh... simdi o azim geldiii. erkek arkadasimda destekliyor. basaricam insallah.....
umarim cuma listeye alinirim... YAPICAM YAPICAM YAPICAM......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…