yagmurgözlü yegenine Allah uzun saglıklı hayırlı bir ömür versin inşallah.
selma12., sevdemer, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz?
Öpüyorum sizi :)
nişanlım bugün doktora gitti feci hastaydı aman dedim noluyoruz yoksa gribin domuzlu olanından mı oldu benim sevdiceğim neyse biraz önce konuştuk bronşit olmuş domuz gribi değilmiş.Sevindim tuhaf ama bronşit te kolay değil ama ne bileyim gözüm korkmuş ötekinden adında hayır yok bir kere.3 gün rapor almış.Evde şimdi ve ben yanında olamıyorummmmmm
GÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
Allah rahmet eylesin canımmm başınız sağolsun sabır diliyorum oğlunada acil şifalar versin Rabbim mafoldumbenselamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
tebrikler canım Allah hayırlı ömürler versin
merhabaaaaaaaaaaaaaa
kesin sopa yicem :) 90 kilo ile karsinizdayim. aman allahimm..
2 hafta yeme krizi gecirdim, regl dönemimde afedersiniz ayi gibi yedim.....
cuma kesin basliyorum, yarin tartilicam. handerya abla kesin kabul etmicek beni..... oynaklik yaptim hepbitürlü o motivasyonu alamadim
gozunuz aydin caniim Allah saglikli uzun omur versin insallahGÜÜÜNNNAAYYYDIIINNNN GÜNÜNÜZZ AYDINNN OLSUNNN BEN BU SABAH HALA OLDUMM KÜÇÜK CADI ACELE ETTİ 1 AY ERKEN GELDİ:ecrin_bebek:
tebrik ederim sekerim biz ne zaman gorecegiz bakalimkızlarrr çok mutluyum tam 1 sene sonra:lepi: 79u gördüm:lepi:
2 kilocuk daha verebilsem çok süper olucak yoksa bayramda herkesin diline düşmek var bide burdan diskalife olmak var ....... durmak yok diyete devam
ayni dueum bendede var malesef kiizzz napacaazzzzgünaydın aydaer sevdemer nasılsınız arkadaşlar bu gün tartıldım ıkı buçuk kg fazla cıktım moralım şu an sıfır oldu malesef cok kötü hıssedıyorum acayıp ıştahım var benım ya ne yapsam acaba
gecmis olsun hastaligimizi onadami bulastirdik ne hehehehselma12., sevdemer, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz?
Öpüyorum sizi :)
nişanlım bugün doktora gitti feci hastaydı aman dedim noluyoruz yoksa gribin domuzlu olanından mı oldu benim sevdiceğim neyse biraz önce konuştuk bronşit olmuş domuz gribi değilmiş.Sevindim tuhaf ama bronşit te kolay değil ama ne bileyim gözüm korkmuş ötekinden adında hayır yok bir kere.3 gün rapor almış.Evde şimdi ve ben yanında olamıyorummmmmm
canim basiniz sagolsun Allah sabir versin bitanem cok zor iyi bilirim ben yurtdisinda oldugum icin cok sevdigim amcamin vefatini 4 ay sakladilar benden:sinifsinif: ogrendigimde sok gecirdim cok kotu cokselamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?