80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah bu defa başarırsın canım.akapunktur iştah kontrolü için tavsiye ediliyor hiç düşündün mü bence eger denemediysen düşün derim.tabi vaktin ve maddiyatında varsa.ben igneden çok korkarım da oyüzden düşünme bile düşünemem :kedi:

serra yaa senin geldiğin kiloya gelebilmek için nelerimi vermezdim ki.ben 65 olsam bana yetecek .kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu .inşallah daima korur bir daha hiç kilo almazsın canım.

valla istahimi kesecekse yaparim....... bazisina fayda eder bazisina etmez...
maddiyat önemli degil yaparim yeterki istahim kesilsin

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremiyodum

annem tartıldı vee toplam 4 kilo vermiş 85 kg olmuş sonunda emeklerimin karşılığını aldım çok mutluyum

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.evde yatıyor şimdi nişanlım bense hala buradayım Yanında olamıyorum. Saatlerdir sitede sorun var yazamıyorum bir türlü neyse hallolmuş sanırım sorun.

canım Allah sabrını versin ne denir başka.Başınız sağolsun.

hımmmmm ??? acaba değişti mi ki artık.Dur ben bir inceleyeyim bu arada diğer arkadaşlar da cevaplar belki.

canım inş bu sefer olurr yoksa seni dövmeye gelicemmmkaydirigubbakcemile
serra yaa senin geldiğin kiloya gelebilmek için nelerimi vermezdim ki.ben 65 olsam bana yetecek .kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu .inşallah daima korur bir daha hiç kilo almazsın canım.

canımm inş ulaşırsın ama ben sende görüyorum o azmii olacak inşşş canım ben bu kiloyu ortalama 66 ya kadar 3 ay gibi bir dönemde verdim sonra ara verdim yazın umreye gittim ondan baya yoğun bir dönem geçirdim ama almadım tekrar buraya geri döndüm ve kalan kglerimi veriyorummm inş sizde ulaşırsınızzzzzzzzzzzzz benim kglerimee bugün eski eteklerde çıkardım içine düşüyyorum resmenn çok komik duruyorr ne kadar genişmişim yaaaaa her şeyin başı inannmakkkk isteyince oluyor yaniiiii darısı hepinizin başına inşşş canlarımmmm

canım bende yazan rakamlar doğru olmuyor öylebi problem var

nasıl düzelticem bilmiyorum bunu siteden bi arkadaş yapmıştı şu an çevrimdışı

nasıl yapıldığını biliyorsan yardımcı olur musun??

Son düzenleme:

allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versin

selmacım biraz iyi olmana sevindim canım çok fazla ovdurma aldığın kiloları almamışsındır takma kafana lütfen

ya kimse yok bende yine kendi kendime cevap yazıyorum

melocum inşallah o günleri biz<de görürüz

yağmurgözlü gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
darısı bebiş isteyen herkese amin

kızlar bugünlerde sürekli okulda toplantı seminer oluyor o yüzden giremiyorum yada kimsenin olmadığı saate denk geliyor bende böyle katılabiliyorum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…