- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
serradeniz ablam, haklisin cok haklisin hemde..... ama kendimi tutamiyorum bu dogdugumdan beri böylee(((( büyük bi problem bu ya.... dr a görün diyorlar. azim var bendem yaptim mi yaparim, ama TUTMASI ZOR ah ahhh... simdi o azim geldiii. erkek arkadasimda destekliyor. basaricam insallah.....
umarim cuma listeye alinirim... YAPICAM YAPICAM YAPICAM......
inşallah bu defa başarırsın canım.akapunktur iştah kontrolü için tavsiye ediliyor hiç düşündün mü bence eger denemediysen düşün derim.tabi vaktin ve maddiyatında varsa.ben igneden çok korkarım da oyüzden düşünme bile düşünemem :kedi:
-serradeniz kullanıcısından alıntı
selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
kimse bilmiyo mu??:kedi:
canım daha önce kopyalayıp yapıştırdığın yere gel ve 87 olan sayıyı kaç yapmak istiyorsan değiştir.Onayla kaydet de ve çizelgen değişmiş olur.
canım inş bu sefer olurr yoksa seni dövmeye gelicemmmkaydirigubbakcemileserradeniz ablam, haklisin cok haklisin hemde..... ama kendimi tutamiyorum bu dogdugumdan beri böylee(((( büyük bi problem bu ya.... dr a görün diyorlar. azim var bendem yaptim mi yaparim, ama TUTMASI ZOR ah ahhh... simdi o azim geldiii. erkek arkadasimda destekliyor. basaricam insallah.....
umarim cuma listeye alinirim... YAPICAM YAPICAM YAPICAM......
serra yaa senin geldiğin kiloya gelebilmek için nelerimi vermezdim ki.ben 65 olsam bana yetecek .kaç ayda verdin canım bu kadar kiloyu .inşallah daima korur bir daha hiç kilo almazsın canım.
selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?