80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar , dün girdim ama site çok kötüydü yazdıklarım hep error verdi, yarını sabırsızlıkla bekliyorum, acaba kilo verebilmiş miyim, iki gündür 1500 kalorilik diyet uyguluyorum, yavaş kilo veren bir bünyem var, 1 kilo benim için çok sevindirici olacak...

serracım baŞınız sagolsun dayına allahtan rahmet dılıyorum gerıde kalnlar rabbım sabır versın mekanı nur olsun ınŞallah

KESEMIYORUMMMMMMMMM COK AZGIN BIR BOGA VARRRRRRRRR kötükedihüsokötükedihüso

AYLINNNNNNNNNNN NERELERDEYDIN SENNNNNNNNN

selmacım biraz iyi olmana sevindim canım çok fazla ovdurma aldığın kiloları almamışsındır takma kafana lütfen

İNŞALLAH BAHARNAZCIM İNŞALLA AMA MALESEF ARTIYIM

arkadaŞlar ılk defa bÖyle coklu cevap yazmaya calıŞtım sankı Ögrendım gıbı bÖyle daha ıyı arada kımseyı unutmuyorsun cevap yazmak ıstedıgın

serracım başın sağolsun Allah sabır versin ya. :gitme:

herkese merhaba

selmacım üzülme artık aldıysan aldın üzülme sanırımz çoğumuz aynıyız bi ileri bi geri ne olcak halimz ama iştah kapatıcı 5i biyerdeyi ve elma sirkesi bal formülünü kullandım mı bende işe yaramıştı

dün yediklerim
sabah :klasik kahvaltı
ara : 2 mandalina
öğlen :3 kaşık bulgur pilavı - 4 kaşık yoğurt
ara: 2 incir
akşam : patlamış mısır
5 mil leslie

Son düzenleme:
kg cızelgelerı bölümünden yapabılırsın canım başka türlü olmaz başka bılemedıgın bırşey olursa sor yardım edeyım

canım ya ben yapıyorum ama sayılar doğru olmuyor. siteden bi arkaş yardımcı olmuştu çevrimdışı şimdi .

89dan 84 e düşünce bende heveslendim yaıpıyım dedim olmuyorakannehir

bugünkü listem
sabah : 2 yumurta sarısı haşlanmış domates 1.5 kepek ekmeği
ara :3dilim baklava kaçgündür dolapta pazartesiden beri dayandım ama bugün yedim eşşeğim hatta daha beter bişiym ama yedim . buraya yazmasam daha neler yerim allah bilir ama düşününce kendimi tutuyorum

öğle : havuç tarator 1 porsiyon - 2 kaşık pilav
ara :2 mandalina
akşam : vicdaN AZABI

leslie ile yürümedim bugün ama şimdi buraya yazcam ve gidip yürüyeceğim koca bi eşşek olarak

canlarımmmmmm sanırım gelinliğime karar verdim,tam emin olmamakla birlikte sade ve şık bir şey ararken karşıma çıktı ve vuruldum.Fiyatıda önemliydi daha önce söylemiştim hatırlarsanız.Gelinliğin modeli hakkında fikir verin bana lütfen,siz biliyorsunuz neler hissettiğimi ve o büyülü beyaz ı giyince süper olmak istiyorum.Anladınız değil mi ne demek istediğimi.Öpüyorum olumsuz da olsa fikriniz söyleyin,fizik yapıma vs. uygun olur mu aklınıza ne geliyorsa yazın.Görüşürüz.Ayyy çok heyecanlandım ya :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...rkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-20.html

olduu sonunda

allah razı olsun kızlar kafayı yiceltim şimdi giyorum yemeğe dönünce gelirim yine

tekrar sağolun kılzar öptüm hepinizi kendinize iyi bakım tekrar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…