Günaydınnnnn,
canım dengeli olarak yediğin sürece ve şok diyet yapmadıkça sakın takma o lafları ..hedefine doğru yol al...
kes o ineği bayramdan evvel kessssssssss
kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsın
valla bende de acayip bi şişlik var evet diyeti bozmadım ama misafirler filan vardı çok su içemedim koşturmaktan belki de ondandır.
ya şu bayram hedefi beni de kasıyo ama elimden geleni yapcam haftaya yürüyüşlere başlayim diyorum şu an kolumu kaldıracak halim yok..
Günaydınnnnn,
canım dengeli olarak yediğin sürece ve şok diyet yapmadıkça sakın takma o lafları ..hedefine doğru yol al...
kes o ineği bayramdan evvel kessssssssss
kaydirigubbakcemile3
:hulya::hulya::hulya:
canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsın
valla bende de acayip bi şişlik var evet diyeti bozmadım ama misafirler filan vardı çok su içemedim koşturmaktan belki de ondandır.
ya şu bayram hedefi beni de kasıyo ama elimden geleni yapcam haftaya yürüyüşlere başlayim diyorum şu an kolumu kaldıracak halim yok..
AYLINNNNNNNNNNN NERELERDEYDIN SENNNNNNNNNserradeniz ablam, haklisin cok haklisin hemde..... ama kendimi tutamiyorum bu dogdugumdan beri böylee(((( büyük bi problem bu ya.... dr a görün diyorlar. azim var bendem yaptim mi yaparim, ama TUTMASI ZOR ah ahhh... simdi o azim geldiii. erkek arkadasimda destekliyor. basaricam insallah.....
umarim cuma listeye alinirim... YAPICAM YAPICAM YAPICAM......
selmacım biraz iyi olmana sevindim canım çok fazla ovdurma aldığın kiloları almamışsındır takma kafana lütfen
kızlar şu çizelgelerin sayılarını nasıl düzeltebilirim bilen varsa lütfen yardım
selamm arkadaşlarrr malesef salı akşamı dayım vefat ettti çok üzgünüm cenaza evinede gidemiyorum fazla dün bütün gün ordaydım ama oğlum hala iyileşmedi oyüzden yatıyo bende gidemiyorum işte öyle allah kimseye acı yaşatmasın çok zorrrrrr
canım bunu yapıŞtır olmuŞtur sanırım ızmİrrrrrrrrr
kg cızelgelerı bölümünden yapabılırsın canım başka türlü olmaz başka bılemedıgın bırşey olursa sor yardım edeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?