olduu sonunda
allah razı olsun kızlar kafayı yiceltim şimdi giyorum yemeğe dönünce gelirim yine
tekrar sağolun kılzar öptüm hepinizi kendinize iyi bakım tekrar sağolun
herkese merhaba
selmacım üzülme artık aldıysan aldın üzülme sanırımz çoğumuz aynıyız bi ileri bi geri ne olcak halimz ama iştah kapatıcı 5i biyerdeyi ve elma sirkesi bal formülünü kullandım mı bende işe yaramıştı
dün yediklerim
sabah :klasik kahvaltı
ara : 2 mandalina
öğlen :3 kaşık bulgur pilavı - 4 kaşık yoğurt
ara: 2 incir
akşam : patlamış mısır
5 mil leslie
canımm inş ulaşırsın ama ben sende görüyorum o azmii olacak inşşş canım ben bu kiloyu ortalama 66 ya kadar 3 ay gibi bir dönemde verdim sonra ara verdim yazın umreye gittim ondan baya yoğun bir dönem geçirdim ama almadım tekrar buraya geri döndüm ve kalan kglerimi veriyorummm inş sizde ulaşırsınızzzzzzzzzzzzz benim kglerimee bugün eski eteklerde çıkardım içine düşüyyorum resmenn çok komik duruyorr ne kadar genişmişim yaaaaa her şeyin başı inannmakkkk isteyince oluyor yaniiiii darısı hepinizin başına inşşş canlarımmmm
arkadaŞlar ılk defa bÖyle coklu cevap yazmaya calıŞtım sankı Ögrendım gıbı bÖyle daha ıyı arada kımseyı unutmuyorsun cevap yazmak ıstedıgın
adaer bence çok sade ve şık bi gelinlik.kilonun nerede toplandıgıda önemli mesala benim yukarı kısmım zayıf aşagı kısmım kilolu.bu gelinlikte belden itibaren bollaşıyor.eger omuz ların küçük ve bel kısmında inceyse bence çok güzel durur.bu arada düğün nezaman canım ?
dur tekrardan denıyeyım olursa ögreteyım asucum aglama kıyanam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbanada öğret yaaaaaaaaaa ağlarım yoksa:gitme:
bende kardeşimle iddiaya giridm nisana kadar en az 65 olucam inş. önümüzde kosssss koca 6 ay var ada veririz ya biz bu kiloları
ay asuuuuuuuuuuu ınanmıyorum ama oldu
dur tekrardan denıyeyım olursa ögreteyım asucum aglama kıyanam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
verırsın sen verırsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?