80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senağlama senağlama senağlama

serradenız allah rahmet etsın sızler sagolun tahmın edebılıyorum yasadıgın acıyı allah sabır versın cocuguna da acıl sıfalar dılıyorum

yagmur gozlu tebrık edıyorum allah analı babalı halalı buyutsun ınsallah bende bugun nıhayet regl oldum ama muthıs agrı cekıyorum artık ıyı olmak ıstıyorum

ya kızlar ben hem hastayım hemde bugun cok mutlu oldum kendıme gore magazada manto buldum bu benı cok mutlu ettı benım kılom orantısız hepsı ustte bırıkmıs o yuzden hazır gıyım kullanamıyordum yanı normale donuyorum

Arkadaşlar leslie dediğiniz sporu nereden indirebilirim, bu hafta hiç spor yapmadım ama yarından itibaren başlayacağım...

adaer bence çok sade ve şık bi gelinlik.kilonun nerede toplandıgıda önemli mesala benim yukarı kısmım zayıf aşagı kısmım kilolu.bu gelinlikte belden itibaren bollaşıyor.eger omuz ların küçük ve bel kısmında inceyse bence çok güzel durur.bu arada düğün nezaman canım ?

çook sagol canım gerçektende bu sefer bende çook istiyorum verebilmeyi.gayet güzel vermişsin.bu arada Rabbim umreni kabul etsin inşallah.darısı gidemeyenlerin ve benim başıma.

canim 24 nisan Allah nasip ederse :)

bende kardeşimle iddiaya giridm nisana kadar en az 65 olucam inş. önümüzde kosssss koca 6 ay var ada veririz ya biz bu kiloları

banada öğret yaaaaaaaaaa ağlarım yoksa:gitme:
dur tekrardan denıyeyım olursa ögreteyım asucum aglama kıyanam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende kardeşimle iddiaya giridm nisana kadar en az 65 olucam inş. önümüzde kosssss koca 6 ay var ada veririz ya biz bu kiloları

verırsın sen verırsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

dur tekrardan denıyeyım olursa ögreteyım asucum aglama kıyanam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

verırsın sen verırsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

inş. selma ablam ağzından bal damlıyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alıntı yapın yanındakı yerı tıkla almak ıstedıgın heryazını orayı tıkla en sonuncu alacagın yazıyı mem orayı hemde alıntı yap yazan yerı tıkla sonra aralarına cevabını yaz şımdı dene bakalım oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…