80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım estağfurullah onu demek istemedim maksat birbirimizi uyarmak olsunn yani ondan beni yanlış anlama

canım senin için demedim sende yanlış anlama tabiki uyaracaksınız bunun için motive olmak için burdayız..ben kendime kızıyorum sadece...o kadar uğraştım bir tutamıyorum şu boğazımı

yalnız 2 gündür nutella kavanozuna teğet geçiyorum. Geçerken de gözüm takılmıyor değil. Kendimle acayip mücadele ediyorum. Dünde kayınpederim işyerine birşeyler aldırmış kurabiye tarzı habire tabağı bana uzatıyor."Yesene" diye.. ıstemiyorum istemiyorum dedim dedim "aa en sonunda ya ben sevmiyorum yemiyecem" diye sesim yükselmiş.Şaşırdı tabi benim ses fevri çıkınca. "sevmiyor musun?" dedi ve kaldı. Böylelikle bir saldırıyı geri çevirdim ama diyet yaptığımı anlarsa elinden kurtulamam. Ne yersem kabahat olur artık. Daha önceki yıllarda başıma çok geldi çünkü. Yedim kabahat yemedim kabahat oldu. Yesem "aç gibi yiyorsun" dedi. Yemesem başka birşey. Kısaca benim için soğuk savaş oluyor. Ondan kimseye diyet yapıyorum demiyorum. Bir tek eşim biliyor. Ama dün bana "diyet mi yapıyorsun" demeye başladı. Umarım anlamamıştır kızlar. Anlarsa tüm şevkimi kırmayı başarıyor. Nasıl bir başarıysa bu.

13 ocak sabahı tartı tam 86.8 gösteriyordu şimdi bu haldeyim işte ama bu sabah 79 gördüm gene çünkü bir haftadır çok yedim...

olsun canım.ya bu kadar vermıssın ya sen ona bak ne gusel kendını bırakma valla benım hedefım suanlık 70 sonra 52 olmak ıstıyorum

sera canım iyiyim akşama ne yiyeceğimi düşünüyoru akşam kacta yazışacaz

ben varım. Canım çikolata istiyor kızlar. Aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum. Ben biraz dolaşıp geleyim.. Belki ilgim dağılır. Unuturum çikolatayı

alnağmecim canım geldim sonunda hele şükür.hemen yediklerimi kısaca anlatmak istiyorum yoksa beni döversin yazmazsam hehe:)))))
sabah 1dilim kepek ekmeği
ara öğün 2 adet kuru kayısı
öğlen az pilav üstü kuru ve turşu
1adet portakal
1avuç beyaz leblebi(nohut yani:))
1şişe soda içtim 1-2 bardakta su hepücüüü bu inşallah kızmazsın .

ben varım. Canım çikolata istiyor kızlar. Aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum. Ben biraz dolaşıp geleyim.. Belki ilgim dağılır. Unuturum çikolatayı

sakın tatlım bak sana katacağı kaloriyi lütfen düşün kuru kayısın yokmu yanında ondan ye bari:1no2:

çikolatamı sakın kaçamaklara başladığın sürece bunun sonu gelmez.hiç yemezsen zaten bi süre sonra canın istemiyo.ben adet dönemimi bile sıfır tatlıyla kapatabildim bu kez

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama kilo cetveli yapmayı bilmiyorum. Aranızda canı çikolata isteyene sesleniyorum seda sayanın tanıttığı ilaç tamamen tatlı isteğini kesiyo benim bugün ikinci günüm aradan 10 gün kadar süre geçsin kaç kilo verdiğimide yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…