80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden olmuyor ya gıcık oldum dün ızmırınkını böyle yapmıştım ben benımkıde olmuyor uygun degıl dıyorrrr

boşver canım belki genel bi sorun vardır ugraşma nede olsa bi ara hallederiz.zaten sabah sabah sinir etti beni.bide seni etmesin:teselli:

kızlar ben şimdi gidiyorumm bu günfırsat bulursam girerim annemler yarın hacca gidiyorlar off varya her şey karıştı birrbirine çok zor yaaa

opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn hayırlı cumalarrrrr
geçen hafta..109,6
bugün..109
giden..600
göğüs...106
bel..91
basen..125:lepi:

:lepi:

vereliniortakalkisalkisalkis

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis hepinizi tebrik edrim arkadaşlar bayram heyecanı yaradı bize:lepi:

bende cıkıyorum arkadaşlar kızımın okulda toplantısı var gec bıle kaldım gelınce ugraşırım galıba sıteden kaynaklanan bır sorun var

kızlar ben şimdi gidiyorumm bu günfırsat bulursam girerim annemler yarın hacca gidiyorlar off varya her şey karıştı birrbirine çok zor yaaa

Allah haclarını mübarek etsin güle güle gidip gelsinler inşallah.negüzel tatlı bi telaş ben annemle babamın hacca gidişini görebilecekmiyim bir gün acaba

bende cıkıyorum arkadaşlar kızımın okulda toplantısı var gec bıle kaldım gelınce ugraşırım galıba sıteden kaynaklanan bır sorun var

canım çok zahmet verdik sana yaa.helal et hakkını opuyorumnanaktan

Allah haclarını kabul ve mübarek eylesin hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin ayyy ne güzel bir duygu yaa Allahımmmmm oo mübarek yerleri görmeyi bizlerede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

slm larkadslar kilomu yazayım hemen :::::: baslangıç=82 gecen hafta=78,5 bu hafta =78 500 gr vermişim gecen gün kacamak yaptım ondan sanırım nys bunada sükür vermemekde olabilirdiiii hayddiii ya verelim suuuu kilolarıııkaydirigubbakcemile3

Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış. Fransız şarabı, İngiliz viskisi ve Türk rakısı.

Fransız şarabını içen 1nci fare küt diye düşüp bayılmış.

İngiliz viskisini içen 2nci fare de küt diye düşüp bayılmış.

Sonuncu fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra dile gelip haykırmış:

"Heeeyt, getirin ulan o kediyi!":roflol:

kızlar merhaba
çok hastayım
benim gibi hasta olanlara
geçmiş olsun diyorum
iki gündür yine yürüyüş yapıyorum
terlemem gerekiyor bol bol
iyileşmem için
ama bu en çok kilo vermekte işe yaradı
1,700 vermişim yupiiiiiii!
başlangıç:82
şimdiki:72,900
bu hafta giden:1,700
hedef kilo:70
ölçülere gelince
adaercim ben ölçü almayı beceremiyorum
ya ölçüyorum aynı çıkıyor
ama mümkün değil çünkü müthiş incelme var
benim ölçüleri yine aynı yaz bu hafta canım
öpüldünüz kızlar
kaçıyorum by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…