aylin90 canım vücut ölçülerini de alayım şekerim
göğüs
bel ( göbek deliği hizasından ölçülecek)
basen
günaydın kızlar _1 kilo
başlangıç kg 87
geçen hafta 80
bu hafta 79
bayrama kdr77 inş.
neden olmuyor ya gıcık oldum dün ızmırınkını böyle yapmıştım ben benımkıde olmuyor uygun degıl dıyorrrr
günaydınlarrr arkadaşlarrr sabah uyandım vee gözlerime inananmadım sıkıntıdan ve hastalıktan kaç gündür okadar az yiyorumki anlatamam ve kaç kg gitmiş biliyormusunz 2kg gitti ölçülerimdede eksilme vaar yani biraz dikkat edince isterse son 1 kilo olsun oluyormuş demekki neyse darısı herkesin başına canım arkadaşalarım
başlangıç82
geçen hafta63
bu hafta61
giden2 kg
günaydınnnnnnnn hayırlı cumalarrrrr
geçen hafta..109,6
bugün..109
giden..600
göğüs...106
bel..91
basen..125:lepi:
evettttt şimdiiiii kilo bildirim zamanı öncelikle kk nın güzel bayanları hepinize günaydın bugün ben çooook mutluyum inşallah sizlerde öylesinizdir.insan gerçekten kaçamaksız oldumu verebiliyormuş ben gr. mı gramına bugün itibariyle 1 kilo daha vermişim veee 82.100 olmuşum.zemuszemus
Günaydın kıslarrr,
ben bildirimimi yapayım 700 gram verebilmişim.bu hafta spora başlıyom artık gramlardan sıkıldım....
83.7 oldum zemuszemus
bu hafta ölçü de alıyoduk dimi
ben veriim de
gögüs:105
bel:83
kalça:109
gögüsten 1 belden 3 kalçadan 4 cm gitmiş ...zemuszemus
haftaya cuma bayram bildirim olcek mi kaptanım veya kaptan yardımcılarım???????
günaydın
geçen hafta: 78
bu hafta :76.800
giden :1.200 gr
bayram hedef :76
şimdi hazırlanıp dışarı çıkcam kendimi ödüllendirmek için alışveriş yapcam .dünkü kaçamağı saymazsak spor yaparken bile bu anı hayal ettim ölçülerimide dönşte veririrm artık
bide arkadaşlar kilo vermek için pozitif olmak gerkmiş bunu öğrendim veremiycem veremiycem dedikçe kilolar yapışıyo üstümüze
adaer bencede gelinlik diktimek için erken ablam gelinliğini 5 den daha fazla daraltırmıştı terzi kriz geçiriyodu nerdeyse. telaş artıkça giden kilolar artıyo ablam o dönemde baya tombikken düğünde kemikleri sayılıyodu her gören şok geçirdi 80lilerden 6olılara düşmüştü
bende cıkıyorum arkadaşlar kızımın okulda toplantısı var gec bıle kaldım gelınce ugraşırım galıba sıteden kaynaklanan bır sorun var
kızlar ben şimdi gidiyorumm bu günfırsat bulursam girerim annemler yarın hacca gidiyorlar off varya her şey karıştı birrbirine çok zor yaaa
bende cıkıyorum arkadaşlar kızımın okulda toplantısı var gec bıle kaldım gelınce ugraşırım galıba sıteden kaynaklanan bır sorun var
kızlar ben şimdi gidiyorumm bu günfırsat bulursam girerim annemler yarın hacca gidiyorlar off varya her şey karıştı birrbirine çok zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?