80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer sade gelinlik güzeldi ama duağın biraz şaşalı olabilir anlatabildimmi

narin nazenin bence mantının yanında bol bol salata olsunki sofrada daha çok salatayla meşgul ol gerçekten işe yarıyor

kilomu bldireyim kızlar
handerya bu iki haftalık veriş geçen hafta bildirememiştim

şimdiki 82.400

herkese selam
sitedemi sorun var benim pc demi anlamadım sayfaları açamıyorum

ve bu açlıkta girip markete tam yarım saat çikolata reyonun önünde durdum ve irademi yendim çikolata almadan çıktım
alkisalkisalkis çok zor ya market durumu ama alkisalkisalkisalkisalkisalkis sana bravo bende yaşadığım için biliyorum çok zor ama okadar küçük paket bile kalori açısından felaket :)

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede bol iradeli günler diliyorum

adaer acele etme iyi düşün yakınlarımdan okadar gördüm ki sonradan pişman olanı hergün daha güzel şeyler çıkıyo nisandaydı demi dügün ocağa kadar iyice karar ver bence sonra pişman olmada :)

ölçülerim
g : 94
bel : 80
kalça: 100

ya bende başlamak istiroum kızlar yaaa kendimiz mi karar verioruz ne yiceğimize bana yardım edermisiniz?ben şimdi 86 dayım 74 e kadar inmiştim daa önce ama yine çıktım.ama en fazla 70 olmak istiyorum.hadi yardım ediin başlıyım bende...

13-20 kasım tarihl tablomuzzzzz!

Kızlar hepinizi çok tebrik ederim süpersiniz valla bu hafta herkes cidden yarışmış biz 3 siyah dışında..
ben bu hafta artıdayım gerçi regl dönemimdeyim umarım ondandır ama bu 2 ileri bir geri beni çokkkk yordu ve bayrama kadar 3 kilo veremeyeceğim için çekiliyorum kızlar hedefimi tutturana kadar gelmiycem..çok pis kızdım kendime,çok sinir oldum iradesizliğime falan..atın beniiii!
selmacım senin de artıda olduğunu okumuştum sanırım sen bugün bir sürü msj yazmışsın bi tek kilo bildirimi yapmamışsın zaten gece gece senin msjlarını arandım bi msjda kilo cetveli yapmışsın orada belirttiğin kiloya göre yazdım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır (napıyım yazsaydın sende :))
zaten bu sınıfın en tembel öğrencileriyiz bana göre (giriş zamanımız belli:)

Serracım süper kilo gitmiş hedefin tutturmuşsun ama durumlardan dolayı malesef..keşke isteyerek yorularak verseydin tekrar başınız saolsun canım..

Sevdemer sende bu hafta süpersin ama sende hastalıktan sanırım geçmiş olsun hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalarrrrr...

ben şimdi yatarrrr!

FORMULX3 ZAYIFLAMA KAPSÜLÜ kullanarak 10 günde 6 kilo verdim bile .daha şişede çok kapsül var bu demek oluyoki bi 10 kilo daha verişim ben . yuppiiii yaşasınnn :)

günaydın diyeyim önce haftasonunun açılışını yapmak bana kısmetmiş

çok fena hastayım şimdi nasıl beslenicem peki bu hastalığı atmak için halsizliğimde var yürüyüşümü nasıl yapcam bilen var mı?

çok iyi gidiyordum hedefime az kalmıştı sizce ne yapmalıyım

handerya liste için ellerine sağlık maşallah birçok arkadaş iyi kilo vermiş
alanlar hadi biraz hırs yapın

geçmiş olsun baharnaz neyin va canım ?
bide bu listede benim adım yok sabap ne ki?yediklerimi yazmadım ondan mı?

geçmiş olsun baharnaz neyin va canım ?
bide bu listede benim adım yok sabap ne ki?yediklerimi yazmadım ondan mı?

saol canım malum grip durumları tabii atlatabilmek için iyi beslenmek gerekiyor

senin adını handerya gözden kaçırmış olabilir

kızlar merhaba;
handeryacım liste için ellerine sağlık canım
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler lütfen üzülmeyin şevkiniz kırılmasın bazen oluyor hiç beklemediğiniz kadar çok veriyorsunuz,bazende beklediğinizin altında hatta hiç veremiyorsunuz bunlar bu süreçte olacak diye kabullenip heyecanımızı yitirmememiz gerekiyor

kızlaaaaaaar yardım
kilo çizelgesini ekleyemiyorum format uygun değilmiş

Son düzenleme:
gunaydın kızlar kusura bakmayın hastaydım gıremedım bıraz gec oldu gecen hafta 84 4 bu hafta 83 7 olculer gogus 109 bel 105 basen 110 benı ekle lısteye sevgılı arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…