80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyi geceler selmacım..nbr nasıl gidiyo demiycem sanırım senin de pek iyi gitmiyo kilo durumları..
bende kötüyüm başım çatlıycak gibi ağrıyor,hastalık gelmiyordur umarım..oğluşu uyutunca azıcık kendime geliyorum kafa dinliyorum ya..
benim de regl dönemim ondanmıdır yoksa alışılagelmiş verememezlikmidir bilinmez bende yarn kapkara olabilirim malesef..yazıklar olsun bana diyesim geliyor ama yapacak pek bişey de yok kızlar bi görseniz halimi akşama kadar bir dakika izin vermiyor Teo pc başına otursam ağlıyıp zorla kaldırıyorileslieyi açtırmıyor habire evi dağıtıyor çok zor bi dönemmiş yaaa..

Serracım başınız sağolsun canım Allah sana ve ailesine ömür ve sabır versin...

Aylincim yine kuyruğunu kıstırıp dönmüşsün yuvana kiloları yüklenip gel tatlım ne olursan ol yiine gel! :))
biliyorum sen istersen verirsin hadi tekrar herkese göster..

Topic gerçekten hastalıktan kırıldı bu hafta yaaa..herkese acil şifalar kızlar!
nihal gelemedi bi türlü naptı ki merak ettim..

Günaydın kıslarrr,
ben bildirimimi yapayım 700 gram verebilmişim.bu hafta spora başlıyom artık gramlardan sıkıldım....
83.7 oldum zemuszemus
bu hafta ölçü de alıyoduk dimi
ben veriim de

gögüs:105
bel:83
kalça:109

gögüsten 1 belden 3 kalçadan 4 cm gitmiş ...zemuszemus
haftaya cuma bayram bildirim olcek mi kaptanım veya kaptan yardımcılarım???????

nevra73,tebrikler canım benim çok sevindim senin adına.Haftaya bildirimi yapıp yapmayacağımızı handerya söyleyecek artık.Sanırım hedeflere ulaşmak hayal oldu bize Ay ağlamak istiyorummmmmm.

Ben bu hafta hiç veremedim hatta 78 görünüyorum.Nasıl olur diye kendimi yerlere vuracaktım ki regl olduğumu hatırladım pazar gece olmuştu tabi ya dedim kendime.Bugün son gün.Yani handeryacım 78 kg. görünüyorum.Boynum kıldan ince ne yapayım :sinifsinif:

bari hepimizi gülümsetecek bir şeyler ekleyeyim.ıçimiz açılsın.
Erkekleri mars eden cevaplar...

--------------------------------------------------------------------------------

Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?
Kadın: Neden? Sizin yok mu?
Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim?
Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur.
Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.
Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz
arıyordum.
Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez?
Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez
yapmam.
Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz!
Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım.
Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız?
Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım agriyacak.
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız.
Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız.
Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim.
Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz?
Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz?
Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam.
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim?
Kadın: Ben o filmi gördüm.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?
Kadın: Sizden saklanıyordum.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?
Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda.
Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim...
Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum.
Erkek: Bu koltuk boş mu?
Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak.
Erkek: Ne işle meşgulsünüz?
Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.
Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde.
Kadın: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde. ))

canım sağolasın ...ayyy ben hala hedefe ulaşmak için çalışacam yaaa belki olur ben hiç hareket etmiyom diyet tamam ama sporsuz olmeyecek galiba bu iş....bu hafta sıkı yürüyüşlere başlayacağım...diyetimi de bozmayacağım inşallahhhhhh
regl isen fazla çıkıyo zaten canım üzüle fazla..sonrasında yine bi tartıl bakalım nasıl çıkcak????

biri bana yardım etsinnnn delireceğimmmm.çizelgemi değiştirdimm.fakat nereyi kontrol panelime yapıştırsam formata uygun değil diyor.lütfen yardım edin

biri bana yardım etsinnnn delireceğimmmm.çizelgemi değiştirdimm.fakat nereyi kontrol panelime yapıştırsam formata uygun değil diyor.lütfen yardım edin

canımmmmm hani çizelge resmin oluşuyor ya onun üzerine gel sağ tıkla özellikler yazacak ona da tıkla sonra orada adres url olan yerde resmin adresi olacak onu kopyala ve kullanıcı paneli ne gir profil düzenle ye gir en altta çizelgeni yapıştıracağın yere yapıştır.ışte bu banada buradan ay şimdi hatırlayamadım ( özürrr ) bir arkadaşım anlatmıştı.

Son düzenleme:
boşver canım bende artık ugraşamıyacagım insan yapamadıkça sinirleri geriliyor.herneyse sevincimi bile yaşayamadım mafoldumben

bu arada adaer düğüne daha çok var bence ozaman kadar hedefine ulaşırsın neden şimdiden gelinlik için ugraşıyorsun ki canım.yinede işine karışmış gibi olmayayım ben düğüne 15 gün kala diktirmiştim vee iyikide öle yaptırmışım 70 kilodan 65 düşmüştüm ve 1 beden dahada küçülmüş oldum

evettttt şimdiiiii kilo bildirim zamanı öncelikle kk nın güzel bayanları hepinize günaydın bugün ben çooook mutluyum inşallah sizlerde öylesinizdir.insan gerçekten kaçamaksız oldumu verebiliyormuş ben gr. mı gramına bugün itibariyle 1 kilo daha vermişim veee 82.100 olmuşum.zemuszemus

günaydinnnnnnnnn

Serradeniz, Selma ve Handerya ablamm

BOMBA GIBI GELDIMMMMM, BASARICAMMMMM
inanin bana!!!!

pazartesi 89,9kg idim simdi
88,1kg ile basliyorummm

verilen 1,8kg

sunshine78 canım çizelgem yine olmadı.ellerinden öper değişikligi yapabilirmisin benim için.bide bidahakine zahmet vermemek için sana banada ögretirsen çook sevinirim.şimdiden teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

günaydınlarrr arkadaşlarrr sabah uyandım vee gözlerime inananmadım sıkıntıdan ve hastalıktan kaç gündür okadar az yiyorumki anlatamam ve kaç kg gitmiş biliyormusunz 2kg gitti ölçülerimdede eksilme vaar yani biraz dikkat edince isterse son 1 kilo olsun oluyormuş demekki neyse darısı herkesin başına canım arkadaşalarım
başlangıç82
geçen hafta63
bu hafta61
giden2 kg

günaydın

geçen hafta: 78
bu hafta :76.800
giden :1.200 gr
bayram hedef :76

şimdi hazırlanıp dışarı çıkcam kendimi ödüllendirmek için alışveriş yapcam .dünkü kaçamağı saymazsak spor yaparken bile bu anı hayal ettim ölçülerimide dönşte veririrm artık
bide arkadaşlar kilo vermek için pozitif olmak gerkmiş bunu öğrendim veremiycem veremiycem dedikçe kilolar yapışıyo üstümüze
adaer bencede gelinlik diktimek için erken ablam gelinliğini 5 den daha fazla daraltırmıştı terzi kriz geçiriyodu nerdeyse. telaş artıkça giden kilolar artıyo ablam o dönemde baya tombikken düğünde kemikleri sayılıyodu her gören şok geçirdi 80lilerden 6olılara düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…