80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sana birazcık yardımcı olmaya çalışayım

genelde gün içinde paylaşımda bulunmaya çalışıyorsun motivasyon için iyi oluyor ben genelde akşamları girmeye çalışıyorum işten gelince.

yediklerini ve yaptığın sporu günlük bildiriyorsun
her cuma sabahı aç karnına kilo bildirimi yapıyorsun

genelde arkadaşlarımız ve ben sık sık ve az az yiyor bol su içiyor ve yürüyüş yapıyoruz

kilo vermeyi sağlığım,eşime güzel görünmekten çok eşimin ailesi için istiyorum.genetik olarak zayıflar.işleri güçleri kilolu insanları eleştirmek hemde yanımda.herhalde benim olmadığım zamanlarda benide işliyorlardır.kaynanam durmadan ben 60 kiloyum ha.diyor tabi boy 1.50.görümcem bana barbi bebek gibisin diyorlar.durmadan doğumdadan sonra bak karnım eskisi gibi diye gösteriyor.allahım stresler vallahi...kafanızı şişirdim kusura bakmayın .inşallah bu yaz sizlerle başarıcam arkadaşlar.yaşasın diyet kardeşliği...

dila cım hoşgeldin canım.öncelikle öyle lüzumsuz insanlar maalesef hepimizin hayatında var sıkma canını.çünkü streste insanı yemeye sevk ediyor.bence kendin için ver güzelim ozaman aldıgın karar daha saglıklı oluyor.kilo vermek saglıklı ve uzun zaman dilimine yayıldıgında kalıcı oluyor bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.bence önce stresi moral bozuklugunu ve acele etmeyi bi kenara bırak.ve kendine hedef seç.mesala bayram için yarıştık biz o geçti senin için ama ondan sonra sanırım yılbaşı için yarışılacak katıl bize motivasyonun arttar.ben buraya geldiğimde 1 ay olmadı ve ilk gün inan depresyondaydım.şuan çokk umutluyum buradaki arkadaşlarım sayesinde.tam desten hep destek burada kaydirigubbakcemile5

kızlar kilo veren herkesi yürekten tebrik ediyorum.veremeyen arkadaşlarada üzülmemelerini pes etmemelerini diliyorum.vee ben de dün itibariyle hasta olanlar kervanına katıldım.tek farkla benim iştahım açıldı.dün misafirlerim vardı gayet güzel yedim.akşam yemeginde ise sadece çorba va haşlanmış karnıbahar yedim ve saat 6 dan sonra bişiy yememeye çalıştım.1 elma dışında.bugünde sıkıntıdan hep atıştırmak istiyorum oyüzden mandalina ve ıhlamurla bunu engellemeye çalışıyorum.Allah bana ve tüm hastalara şifa versin inşallah.kızım ve babası kaçtı evden.alışkın değiller pazarları evde kalmaya.bende buraya takılayım dedim ama daha fazla ayakta duramayacagım.görüşürüz kızlar.

kızlar nerdesiniz.bugün
sabah:yumurta,biraz peynir,bir tatlı kaşığı reçel.çay,çok az ekmek
arada elma,çeyrek nar.
öğle:3 yemek kaşığı sebzeli yemek,iki kaşık pilav
arada portakal
akşam:brokoli haşlaması,elma
aslında lahana çorbasıda yapıp arada içiyordum ama bugün yetiştiremedim. egzersiz yapamıyorum.ev,iş ve bizim oğlana ancak yetişiyorum.benden bugünlük bu kadar kızlar cuma günkü hedefim.80 olmak.yani bir kilo.benden bugünlük bu kadar.hepinize selam...

ben geldim buradasın :) menüde hiç ekmek yemediğini ve su içmediğini gördüm ama

narin nazenin çok geçmiş olsun
bende şu an felaket hastayım ilaçta kullanıyorum tek düşüncem biraz daha fazla yemeye başladım

bugün yediklerim
sabah 1 bardakılık su 3 kayısı
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek 2 dilim yumurtalı ekmek peynir 5 zeytin 1 tk bal 1 tk pekmez maydonoz
ara yeşil çay bir avuç beyaz leblebi
öğlen mandalina dayanamayıp 3-4 tane cips yedim
ara ıhlamur bir avuç fıstık
akşam çorba tavada beyaz et soğan salata 2 dilim kepek ekmek
8 bardak su bugün biraz iyi yemişim iyileşeyim diye
devamıda olur sanırım kivi mandalina filan yerim

aylin ne haber nasılsın nasıl gidiyor bir görünüp bir kayboluyorsun

merhaba
iyiyim ablam rejim iyi gidiyo, 17 den itibaren yemiyorum basariyorum sükür
hafta sonlari pek giremiyorum firsat olmuyor. kaybolmicam artik

senden naber

merhaba
iyiyim ablam rejim iyi gidiyo, 17 den itibaren yemiyorum basariyorum sükür
hafta sonlari pek giremiyorum firsat olmuyor. kaybolmicam artik

senden naber

bende biraz hastayım gribim ama ilaç alacak kadar ağır geçiyor galiba
onun için diyetimi biraz zenginleştiriyorum
17 yemeğe son vermek için erken değil mi canım

iyi geceler kızlar baharcım sagol canım.sana da geçmiş olsun.bende ilaç kullanıyorum kızıma geçireceğim diye korkuyorum etrafımdan hiç ayrılmadı 2 gündür.sanırım oda hasta olacak gibi.inşallahj olmaz tamda bayram üzeri.kayınpederim memlekete bizi bekliyor gitmesek olmaz.adamcagız 1 aydır belfıtıgından yatıyor.Allah bize ve tüm hastalara şifa versin beterinden korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…