doğru söylüyorsun ama 2. defa oldu listede adım yok
Canım listeye bi kaç kez ekledim seni ama düzensiz giriyorsun ve cuma günleri kilo bildirimi her zaman yapmıyorsun ilk kilo-hedef kilo falan belirtmedin bende senin için önemsiz olduğunu düşündüğümden sildim listede olmak istiyorsan her cuma düzenli bildirim yap eklerim ok..
Arkadaşlar net te dolaşırken şu yüzükle karşılaştım.Vallahi çok güzel düşünülmüş evli arkadaşlar eşleriniz evlilik yıldönümünüzü unutuyor ise alın size güzel bir fırsat bu yüzükten alın ya da aldırın :)
Yüzük nasıl unutturmuyor derseniz şöyle oluyormuş ;
evlilik tarihiniz geldiğinde parmağınıza 120 F lık bir ısı verecekmiş ve bu 10 saniye sürecekmiş.Ve bu işlemi her saatte bir tekrarlayacakmış.İşte böylelikle özellikle yıldönümlerini unutan erkekler hatırlamış olur gerçekten ne dersiniz :)
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar merhaba
çok hastayım
benim gibi hasta olanlara
geçmiş olsun diyorum
iki gündür yine yürüyüş yapıyorum
terlemem gerekiyor bol bol
iyileşmem için
ama bu en çok kilo vermekte işe yaradı
1,700 vermişim yupiiiiiii!
başlangıç:82
şimdiki:72,900
bu hafta giden:1,700
hedef kilo:70
ölçülere gelince
adaercim ben ölçü almayı beceremiyorum
ya ölçüyorum aynı çıkıyor
ama mümkün değil çünkü müthiş incelme var
benim ölçüleri yine aynı yaz bu hafta canım
öpüldünüz kızlar
kaçıyorum by
selam kızlar kilo bildirimi yapıp hemen kaçacağım
başlangıç 87,7
geçen hafta 80,3
bu hafta 80,1
bayrama kadar hedef 79
hedef 55
hepininzi çok çok öperim opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis çok zor ya market durumu ama alkisalkisalkisalkisalkisalkis sana bravo bende yaşadığım için biliyorum çok zor ama okadar küçük paket bile kalori açısından felaket :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerede bol iradeli günler diliyorum
FORMULX3 ZAYIFLAMA KAPSÜLÜ kullanarak 10 günde 6 kilo verdim bile .daha şişede çok kapsül var bu demek oluyoki bi 10 kilo daha verişim ben . yuppiiii yaşasınnn :)
13-20 kasım tarihl tablomuzzzzz!
Kızlar hepinizi çok tebrik ederim süpersiniz valla bu hafta herkes cidden yarışmış biz 3 siyah dışında..
ben bu hafta artıdayım gerçi regl dönemimdeyim umarım ondandır ama bu 2 ileri bir geri beni çokkkk yordu ve bayrama kadar 3 kilo veremeyeceğim için çekiliyorum kızlar hedefimi tutturana kadar gelmiycem..çok pis kızdım kendime,çok sinir oldum iradesizliğime falan..atın beniiii!
selmacım senin de artıda olduğunu okumuştum sanırım sen bugün bir sürü msj yazmışsın bi tek kilo bildirimi yapmamışsın zaten gece gece senin msjlarını arandım bi msjda kilo cetveli yapmışsın orada belirttiğin kiloya göre yazdım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır (napıyım yazsaydın sende :))
zaten bu sınıfın en tembel öğrencileriyiz bana göre (giriş zamanımız belli:)
Serracım süper kilo gitmiş hedefin tutturmuşsun ama durumlardan dolayı malesef..keşke isteyerek yorularak verseydin tekrar başınız saolsun canım..
Sevdemer sende bu hafta süpersin ama sende hastalıktan sanırım geçmiş olsun hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalarrrrr...
ben şimdi yatarrrr!
Arkadaşlar net te dolaşırken şu yüzükle karşılaştım.Vallahi çok güzel düşünülmüş evli arkadaşlar eşleriniz evlilik yıldönümünüzü unutuyor ise alın size güzel bir fırsat bu yüzükten alın ya da aldırın :)
Yüzük nasıl unutturmuyor derseniz şöyle oluyormuş ;
evlilik tarihiniz geldiğinde parmağınıza 120 F lık bir ısı verecekmiş ve bu 10 saniye sürecekmiş.Ve bu işlemi her saatte bir tekrarlayacakmış.İşte böylelikle özellikle yıldönümlerini unutan erkekler hatırlamış olur gerçekten ne dersiniz :)
aylin90 hazır seni burada görmüşken ölçü leri bir daha hatırlatayım canım :)
cokbilmis nasılsın canım?
sunshine78 yok canım olmuyor kesin siteyle ilgili bi problem herneyse.sagol canım ugraştırdım yine seni
Kızlar hepinizi çok tebrik ederim süpersiniz valla bu hafta herkes cidden yarışmış biz 3 siyah dışında..
ben bu hafta artıdayım gerçi regl dönemimdeyim umarım ondandır ama bu 2 ileri bir geri beni çokkkk yordu ve bayrama kadar 3 kilo veremeyeceğim için çekiliyorum kızlar hedefimi tutturana kadar gelmiycem..çok pis kızdım kendime,çok sinir oldum iradesizliğime falan..atın beniiii!
selmacım senin de artıda olduğunu okumuştum sanırım sen bugün bir sürü msj yazmışsın bi tek kilo bildirimi yapmamışsın zaten gece gece senin msjlarını arandım bi msjda kilo cetveli yapmışsın orada belirttiğin kiloya göre yazdım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır (napıyım yazsaydın sende :))
Serracım süper kilo gitmiş hedefin tutturmuşsun ama durumlardan dolayı malesef..keşke isteyerek yorularak verseydin tekrar başınız saolsun canım..
Sevdemer sende bu hafta süpersin ama sende hastalıktan sanırım geçmiş olsun hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalarrrrr...
ben şimdi yatarrrr!
kızlar merhaba;
handeryacım liste için ellerine sağlık canım
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler lütfen üzülmeyin şevkiniz kırılmasın bazen oluyor hiç beklemediğiniz kadar çok veriyorsunuz,bazende beklediğinizin altında hatta hiç veremiyorsunuz bunlar bu süreçte olacak diye kabullenip heyecanımızı yitirmememiz gerekiyor
kızlaaaaaaar yardım
kilo çizelgesini ekleyemiyorum format uygun değilmiş
arkadaşlar bu hafta ölçü bildirimlerinizi eksiksiz istiyorum lütfen.
benim ölçüler aynı canım malesef bir değişiklik yok :kedi:
günaydın kızlar sabah kahvaltı yapmadım aç karnıma 2yksirke ve 1çkballı sıcak su içtim acayip karnım ağrıyo sanki içerde bişeyler yanıyo parçalanıyo gibi bi hoş oldum valla sizlerden hiç bunu deneyen oldumu normalmi bu etkisi ha bide unutmadan söyliyim elma sirkesi yoktu üzüm sirkesi kullandım
canım aynı tarif ama elma sirkesiy olanı eşim kullanıyor ve çok memnun
ben hamileyken o da benimle beraber 15 kilo aldı ve söylediğim karışımı kullanarak ve sporla tabi 10 kilo verdi ama ben içemiyorum bir kaç gün denedim ama düzenli içmek gerekiyormuş metobolizmyı hızlandırdığı söyleniyor
abla sen negüzelvermissin öle ben girmeyeli hic fark etmemisim, cok cok tebrikler, devam böyle, 9 kilo verdikten sonra 7 kiloyu alma benim gibi. bende o verdigim 9 kiloyu özlüyorum ama basaricam insallah..... ve gecmis olsunn ins hemen iyilesirsin yerimseniben
sende cok güzel vermissin, topige girdigin günü hatirliyorum, basarmissin istee süprizzzzz
senide tebrik ederim sende cok güzel vermissin
bence bu yaptigin hic saglikli degil, o kilolari geri alirsin bundan eminim, saglikli degil yaptigin, ayda 5 kilodan fazla verilmicek normalde
aboo saat kacta yapmissin, ellerine emegine saglik abla, valla bende kac zamandir böyle tablo görmedimnazar deymesin DEVAMM.....
cok güzelmis canim. sen evleniyormusun? pek okuyamadimda yazdiklarini...
baharnaz ablammmmmmmmm nasilsinnn, bak geri döndüm büyük bir azimlee
bu arada kizlar ben dün almanya saati 15.45 den itibaren HICBIRSEY YEMEDIM. öyle gerekti. gece bir kücük cikolata attim agzima. sekerim yerine gelsin diye alkisalkisalkis
kendimi cok iyi hissediyorum
sabah 1 yumurta domates maydonoz yedim
dün aksam prasa yemegi yedim
teşekkür ederim aylincim yolum çok uzun daha ama bu uzun yolda birkaç adım atmak bile güç veriyor insana hep birlikte başaracağız inşallah kaydirigubbakcemile5
ben şimdi yatarrrr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?