80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy beni dövün istediğinizi söyleyin ayy bu nasıl bir duygu yeminle kendimi kötü hissediyorum ama ben regl dönemimdeydim yaa Dün tartıldığımda da son günündeydim.Yüzkarası olmuşum kendimi çok kötü hissediyorum şimdi.Benim neyime gelinlik bakmak bu haldeyken ya...

arkadaşlar bu hafta ölçü bildirimlerinizi eksiksiz istiyorum lütfen.
nevra73
yagmurgozlu
sevdemer
guldal
arkadaşlarım dışında kimse ölçü bildiriminde bulunmadı.2 hafta da bir ölçülerimizi de bildiriyorduk arkadaşlar.20 Kasım bildirme günüydü unuttunuz mu ? Yeni gelen arkadaşlar sizde aşağıda ki açıkladığım gibi ölçülerinizi ölçün ve bana bildirin olur mu.Bir sonraki ölçü bildirim günü 2 hafta sonra ki 4 Aralık Cuma günü.

Göğüs

Bel ( göbek deliği hizasından ölçülecek)

Basen

doğru söylüyorsun ama 2. defa oldu listede adım yok

Canım listeye bi kaç kez ekledim seni ama düzensiz giriyorsun ve cuma günleri kilo bildirimi her zaman yapmıyorsun ilk kilo-hedef kilo falan belirtmedin bende senin için önemsiz olduğunu düşündüğümden sildim listede olmak istiyorsan her cuma düzenli bildirim yap eklerim ok..

Arkadaşlar net te dolaşırken şu yüzükle karşılaştım.Vallahi çok güzel düşünülmüş evli arkadaşlar eşleriniz evlilik yıldönümünüzü unutuyor ise alın size güzel bir fırsat bu yüzükten alın ya da aldırın :)
Yüzük nasıl unutturmuyor derseniz şöyle oluyormuş ;
evlilik tarihiniz geldiğinde parmağınıza 120 F lık bir ısı verecekmiş ve bu 10 saniye sürecekmiş.Ve bu işlemi her saatte bir tekrarlayacakmış.ışte böylelikle özellikle yıldönümlerini unutan erkekler hatırlamış olur gerçekten ne dersiniz :)

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

günaydın kızlar sabah kahvaltı yapmadım aç karnıma 2yksirke ve 1çkballı sıcak su içtim acayip karnım ağrıyo sanki içerde bişeyler yanıyo parçalanıyo gibi bi hoş oldum valla sizlerden hiç bunu deneyen oldumu normalmi bu etkisi ha bide unutmadan söyliyim elma sirkesi yoktu üzüm sirkesi kullandım

her cuma düzenli bildirim yapamıyoru doğru ama zaten sebeplerini bildiriyorum.hedefimi ilk kilomu önceden belirtmiştim. ölçüleri yazamadım üzgünüm annem şimdi istanbulda. pazartesi günü gelicek neyse

3 haftalık hedehe ulaşmamıza 1 kg kaldı.çok mutluyum çokkzemuszemus

akannehir yarabbim neler çıkıyo yaaalkisalkisalkis

abla sen negüzelvermissin öle ben girmeyeli hic fark etmemisim, cok cok tebrikler, devam böyle, 9 kilo verdikten sonra 7 kiloyu alma benim gibi. bende o verdigim 9 kiloyu özlüyorum ama basaricam insallah..... ve gecmis olsunn ins hemen iyilesirsin yerimseniben

selam kızlar kilo bildirimi yapıp hemen kaçacağım
başlangıç 87,7
geçen hafta 80,3
bu hafta 80,1
bayrama kadar hedef 79
hedef 55
hepininzi çok çok öperim opuyorumnanaktan

sende cok güzel vermissin, topige girdigin günü hatirliyorum, basarmissin istee süprizzzzz

senide tebrik ederim sende cok güzel vermissin

FORMULX3 ZAYIFLAMA KAPSÜLÜ kullanarak 10 günde 6 kilo verdim bile .daha şişede çok kapsül var bu demek oluyoki bi 10 kilo daha verişim ben . yuppiiii yaşasınnn :)

bence bu yaptigin hic saglikli degil, o kilolari geri alirsin bundan eminim, saglikli degil yaptigin, ayda 5 kilodan fazla verilmicek normalde

aboo saat kacta yapmissin, ellerine emegine saglik abla, valla bende kac zamandir böyle tablo görmedim nazar deymesin DEVAMM.....

cok güzelmis canim. sen evleniyormusun? pek okuyamadimda yazdiklarini...

baharnaz ablammmmmmmmm nasilsinnn, bak geri döndüm büyük bir azimlee

bu arada kizlar ben dün almanya saati 15.45 den itibaren HICBIRSEY YEMEDIM. öyle gerekti. gece bir kücük cikolata attim agzima. sekerim yerine gelsin diye alkisalkisalkis

kendimi cok iyi hissediyorum

sabah 1 yumurta domates maydonoz yedim

dün aksam prasa yemegi yedim

bide bişi sorcam tamam kilo vermek güzelde bu süreçde yorulan varmı .ya bilömiyorum saçmalıyomuyum ama ben çok yoruldum sevdiğim çoğu şey çok zararlı sürekli bi savaş halindeyim ve bayramdan sonra ara vercem diyete spora sadece korumk için uğraşıcam

off off ben malumunz çalışmıyorum ayın 25 ine kadar kpssden tercih yapmam lazım ama karar veremiyorum bi türlü istediğim ileri mi yazsam yoksa puanımla gelebilecek ilerimi yazsam sözleşmeli alan kurumları yazsam mı yazmasam mı napcağımı bilmiyorum kafam çok karışık ve çook az süre kaldı ben napcam ya ?

sunshine78 yok canım olmuyor kesin siteyle ilgili bi problem herneyse.sagol canım ugraştırdım yine seni

nezaman ihtiyacın olursa burdayım canım yerimseniben

ellerine sağlık handerycım opuyorumnanaktan yine yorduk seni

kilo çizelgesiyle ilgili hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz canım sanırım sitede problem var

handeryacı elıne saglık canım cok teşekkür ederım
gercekten ben yazdım bılıyordum kg cok cok üzür dilerım lütfen kusura bakma nasıl oldu anlamadım evet bende karar verdım 80 kg olana kadar yarıştan cekılıyorum zaten dıskalıfıye olacagım artık yüz karası olmaktan sıkıldım kendımden nefret edıyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…