80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelgeler nezaman değişebilecek acaba.bu arada bende hastalıgımdan dolayı çok sıkı diyet yapmadım haftasonu.sanırım bende hedefim olan 80.900 tutturamacagım bayrama.bakalım yarın sabah haftasonunun sonuçlarını görürüm baskülde inşallah kilo almamışımdır.hepinize Allah rahatlık versin canlarım kendinize dikkat edin opuyorumnanaktan

kızlar günaydın
dünden beri giriyorum ama yazamıyorum oğluş izin vermiyor
geçmişi bile okuyamadan çıkacağım
kilo çizelgesini yapamıyorum kızlar yardım neden böyle oluyor
daha sonra görüşürüz by

günaydın kızlar korktugum başıma geldi ve kızımada hastalıgımı bulaştırdım.onda maalesef öksürükte var.ve çok huysuz.bugün ikimizde evdeyiz.Allah tüm hastalara şifa versin bizede inşallah.haftasonu misafirim vardı onlarla birlikte yemeklerime pek dikkat etmemiştim çok korkmuştum aldım diye ama aksine vermişim sanırım hastalıktan.bugün baskülde 81.70 gördüm.800 gr. verebilirsem bu 4 günde hedefimi tuttururum inşallah.tabiki önce saglık.zemuszemus

Kızlar günaydın,
handerya liste için teşekkürler ellerine sağlık.

ben bu hafta yürüyüşlere başladım bakalım bayram hedefim 80 şu an için uzakkk bir hedef ama sıkı yürüyorum bakalım ne olcek?

kızlar merhaba
aylincim hoşgeldin yeniden umarım bu kez başarırsın
narincim kızınada sanada geçmiş olsun
hadi bakalım nevracım yürümek çok iyi geliyor,3,7 çok uzak değil
kızlar yardıııııııııııııım çizelgeyi yapamıyorum formata uygun değil diyor

bende biraz hastayım gribim ama ilaç alacak kadar ağır geçiyor galiba
onun için diyetimi biraz zenginleştiriyorum
17 yemeğe son vermek için erken değil mi canım

gecmis olsun ablam, dikkat et kendine.
valla 17-18 arasi aksam yemegimi yemeye calisiyorum, ondan sonra HICBIRSEY!!!!!
Böyle kilo veriyorsun ama... günde 2 kepek ekmekten fazla yenmicek. ve 18 den sonra yenmicek, bukadar,

bugün yediklerim:

sabah: 1 kepekli brötchen(alman ekmegi) arasina cok pismis yumurta
ara: 1 mandalin mandarin? nasil yaziliyor yahu :)
öglen: patatesli sebze yemegi
ara: 1 armut
aksam: bilmiyorum dahakaydirigubbakcemile5

günde 2-3 litre su icmeye calisiyorum

ayyy canım inşallah dediğin gibi olur yürüyüş du bakalım ne olcek?

canım çizelge konusunda tamamen özürlüyüm ben benimkini komşunun kızını çağırıyom o yapıyo maalesef yardımcı olamıyacğım...

tsk ederim abla, BASARICAM... askim da destekliyor... dahada hevese giriyorum :kedi:

günaydın kızlar dün oğluşumun diş hediğini döktük gelen giden çoktu çok yoruldum ayak tabanlarım şişti belim ağrıyo oğlum çekiç aldı bakalım ne olucak?

bu cizelge olmuyor sitede sorun var, formati kabul etmiyruz diyor.

Günaydın arkadaşlarr kaç gündür giremedim sizleri çok özledim cumadan beriçok yoğundum evde değildim annemlerdeydimonları gönderdik donra işler vardı yaptık dün gece evime geldim şimdi ancak girebildim nasılsınız ben yokken neler oldu bakimmmm

günaydın arkadaşlarım,kimse yok şu anda.Ben bu pazar da nişanlımla evimiz için koşturmaktan bir türlü giremedim siteye.Mutfağımdan kapı açtırdık.Mutfaktan çıkılan tarafta bahçe gibi küçük bir yerimiz olacak babam ve nişanlım dün oraya defne ağacı,gül fidanı ve sarmaşık diktiler.Cumartesi günü banyo için aldığımız duşakabini taktılar.Annemle ben de tül işini hallettik.Vallahi tüm evin tül ve güneşlikleri 900 tl. tuttu.Halılara da baktık onu sonra inşallah.Ayyy bunları niye yazdım ki derseniz.Aranızda yeni gelininiz olacak biri var şekerler heyecanımı hep sizinle paylaşmak istiyorum da ondan.
Şimdi ben bayram hedefimi tutturamazsam ne olacak.75 değilde 76 olursam gitcem mi ben şimdi buradan.Ayyy çok korkuyorum.
Öpüyorum hepinizi.Özlemişim ya 2 günde buraya yazmayı :)

çok güzel heyecanlar bunlar ben atlatalı 5 sene oldu inş. evin gönlünce olur

vaaaaaay aylincim görüşmeyeli aşkım falan ayıp oluyor yani hiç anlatmıyorsun:)

hehe ay ablaa kaydirigubbakcemile3
belki hatirlarsiniz, secimler secimler diyip duruyordum, hani hic giremedim. secim yardimcisi yapmisti patron beni. iste orda tanistim, oy vermeye gelmisti.
tanisali 2 ay oldu. 13 ekimden beri askim var opuyorumnanaktan, kayinvalidemle bile tanistirdi :kedi: :kedi: cok seker kadin. rabbim en hayirlisini verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…