günaydın arkadaşlarım,kimse yok şu anda.Ben bu pazar da nişanlımla evimiz için koşturmaktan bir türlü giremedim siteye.Mutfağımdan kapı açtırdık.Mutfaktan çıkılan tarafta bahçe gibi küçük bir yerimiz olacak babam ve nişanlım dün oraya defne ağacı,gül fidanı ve sarmaşık diktiler.Cumartesi günü banyo için aldığımız duşakabini taktılar.Annemle ben de tül işini hallettik.Vallahi tüm evin tül ve güneşlikleri 900 tl. tuttu.Halılara da baktık onu sonra inşallah.Ayyy bunları niye yazdım ki derseniz.Aranızda yeni gelininiz olacak biri var şekerler heyecanımı hep sizinle paylaşmak istiyorum da ondan.
Şimdi ben bayram hedefimi tutturamazsam ne olacak.75 değilde 76 olursam gitcem mi ben şimdi buradan.Ayyy çok korkuyorum.
Öpüyorum hepinizi.Özlemişim ya 2 günde buraya yazmayı :)
günaydın arkadaşlarım,kimse yok şu anda.Ben bu pazar da nişanlımla evimiz için koşturmaktan bir türlü giremedim siteye.Mutfağımdan kapı açtırdık.Mutfaktan çıkılan tarafta bahçe gibi küçük bir yerimiz olacak babam ve nişanlım dün oraya defne ağacı,gül fidanı ve sarmaşık diktiler.Cumartesi günü banyo için aldığımız duşakabini taktılar.Annemle ben de tül işini hallettik.Vallahi tüm evin tül ve güneşlikleri 900 tl. tuttu.Halılara da baktık onu sonra inşallah.Ayyy bunları niye yazdım ki derseniz.Aranızda yeni gelininiz olacak biri var şekerler heyecanımı hep sizinle paylaşmak istiyorum da ondan.
Şimdi ben bayram hedefimi tutturamazsam ne olacak.75 değilde 76 olursam gitcem mi ben şimdi buradan.Ayyy çok korkuyorum.
hehe ay ablaa kaydirigubbakcemile3
belki hatirlarsiniz, secimler secimler diyip duruyordum, hani hic giremedim. secim yardimcisi yapmisti patron beni. iste orda tanistim, oy vermeye gelmisti.
tanisali 2 ay oldu. 13 ekimden beri askim var opuyorumnanaktan, kayinvalidemle bile tanistirdi :kedi: :kedi: cok seker kadin. rabbim en hayirlisini verir insallah
çok güzel heyecanlar bunlar ben atlatalı 5 sene oldu inş. evin gönlünce olur
hayirli olsun adaer. negüzel duygulardir onlar, insallah bende tadarim o duygulari askimla :)
allah tamamini erdirsin canim
Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin
çok güzel heyecanlar bunlar ben atlatalı 5 sene oldu inş. evin gönlünce olur
hayirli olsun adaer. negüzel duygulardir onlar, insallah bende tadarim o duygulari askimla :)
allah tamamini erdirsin canim
Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin
canımmm tatlı telaşlar bunlar rabbim evinde hayırlısıyla oturmak nasip etsingünaydın arkadaşlarım,kimse yok şu anda.Ben bu pazar da nişanlımla evimiz için koşturmaktan bir türlü giremedim siteye.Mutfağımdan kapı açtırdık.Mutfaktan çıkılan tarafta bahçe gibi küçük bir yerimiz olacak babam ve nişanlım dün oraya defne ağacı,gül fidanı ve sarmaşık diktiler.Cumartesi günü banyo için aldığımız duşakabini taktılar.Annemle ben de tül işini hallettik.Vallahi tüm evin tül ve güneşlikleri 900 tl. tuttu.Halılara da baktık onu sonra inşallah.Ayyy bunları niye yazdım ki derseniz.Aranızda yeni gelininiz olacak biri var şekerler heyecanımı hep sizinle paylaşmak istiyorum da ondan.
tebriklerrrr:asigim:hehe ay ablaa kaydirigubbakcemile3
belki hatirlarsiniz, secimler secimler diyip duruyordum, hani hic giremedim. secim yardimcisi yapmisti patron beni. iste orda tanistim, oy vermeye gelmisti.
tanisali 2 ay oldu. 13 ekimden beri askim var opuyorumnanaktan, kayinvalidemle bile tanistirdi :kedi: :kedi: cok seker kadin. rabbim en hayirlisini verir insallah
canımmm burdayım rutin ptesi yoğunluğu bayram haftasıda olunca dahada yoğunlaştı nasılsın görüşmeyeliopuyorumnanaktanyağmurgözlü nerelerde hiç sesi çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah
Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın yerimseniben Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin
oooo Aylincim hayırlı olsun canım
görüyormusunuz topicimizin kızları bir bir uçuyorlar :hulya:
asutaha çok teşekkür ederim canım amin inşallah.
aylin'cim darısı senin ve tüm dileyenlerin başına sağol güzelim.
sunshine evet canım telaş ama güzel ve tatlı telaşlar.Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.
canımmm tatlı telaşlar bunlar rabbim evinde hayırlısıyla oturmak nasip etsin
tebriklerrrr:asigim:
canımmm burdayım rutin ptesi yoğunluğu bayram haftasıda olunca dahada yoğunlaştı nasılsın görüşmeyeliopuyorumnanaktan
yağmurgözlü nerelerde hiç sesi çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah
adaer canım bende nişanlıyım aynı sekilde evde telaşlar var benmkide kaba inşaattı içini yaptırıoruz fayanslar banyo tuvalet olduu düğünüm 8mayısbes ay 2 hafta kaldı cok uzun gelio ama cok heyecanlı telaşlar gercektennn zemuszemus evin eşyalarını bile sectik diebiliriz gelsinnnnnnnnn cabukkkkk zamnnn yaaa:kedi:
günaydın kızlar dün oğluşumun diş hediğini döktük gelen giden çoktu çok yoruldum ayak tabanlarım şişti belim ağrıyo oğlum çekiç aldı bakalım ne olucak?
biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı hiçbir zaman çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış:gitme::gitme:
canım benim sıkma canını üzerinde fazla düşündükçe daha çok sorun oluyor insanın kendisine.Kas oranı olsun tek bak ilerisi içinde daha iyi.Öpüyorum şimdi seni çok güzel şeyler düşün bakalım...
yagmurgözlü çok geçmiş olsun canım.inşallah sonuç tertemiz çıkar bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?