80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli olsun adaer. negüzel duygulardir onlar, insallah bende tadarim o duygulari askimla :)
allah tamamini erdirsin canim

Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın yerimseniben Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin

oooo Aylincim hayırlı olsun canım
görüyormusunuz topicimizin kızları bir bir uçuyorlar :hulya:

çok güzel heyecanlar bunlar ben atlatalı 5 sene oldu inş. evin gönlünce olur

asutaha çok teşekkür ederim canım amin inşallah.

hayirli olsun adaer. negüzel duygulardir onlar, insallah bende tadarim o duygulari askimla :)

aylin'cim darısı senin ve tüm dileyenlerin başına sağol güzelim.

Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin

sunshine evet canım telaş ama güzel ve tatlı telaşlar.Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.

çok güzel heyecanlar bunlar ben atlatalı 5 sene oldu inş. evin gönlünce olur

asutaha çok teşekkür ederim canım amin inşallah.

aylin'cim darısı senin ve tüm dileyenlerin başına sağol güzelim.

Çok güzel telaşlar canım bunlar tadını çıkarın Allah evinizde huzrla otumayı nasip etsin

sunshine evet canım telaş ama güzel ve tatlı telaşlar.Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.

slmmmm kızlaaaar handeryaaacımmmmm beni listeye yanlış yazmışın canım ben 500 gr verdim 78 im suan gözden kaçırmışın heralde olsun ...bu aralar kendimi diyettehiç bişeyde ii hissetmiorum ama allhtan kilomda değişiklik yok genede ii olsun :) sporada gidemedim cok halsizim bugün vücudumu cok yoruyorum kac gündür.... sabah pagaca yedim kacırdım ama aksam yediklerimle telafi edicemm öpüorum hepiniziiiiiii:gitme:

adaer canım bende nişanlıyım aynı sekilde evde telaşlar var benmkide kaba inşaattı içini yaptırıoruz fayanslar banyo tuvalet olduu düğünüm 8mayıs bes ay 2 hafta kaldı cok uzun gelio ama cok heyecanlı telaşlar gercektennn zemuszemus evin eşyalarını bile sectik diebiliriz gelsinnnnnnnnn cabukkkkk zamnnn yaaa:kedi:

canımmm tatlı telaşlar bunlar rabbim evinde hayırlısıyla oturmak nasip etsin
tebriklerrrr:asigim:
yağmurgözlü nerelerde hiç sesi çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah
canımmm burdayım rutin ptesi yoğunluğu bayram haftasıda olunca dahada yoğunlaştı nasılsın görüşmeyeliopuyorumnanaktan

cok tesekkürler :kedi:

yağmurgözlü nerelerde hiç sesi çıkmıyor bir sorun yoktur inşallah

biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı hiçbir zaman çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış:gitme::gitme:

Ay güzelim desene topiğin nişanlı 2 gülüyüz.Aynı zamanda da kilolardan kurtulmaya çalışmakta diğer bir ortak yönümüzmüş :) Biz çoğu şeyi hallettik sayılır bizimde 24 nisan da olacak.Şu an tek korkum gelinlik.Sen hiç baktın mı gelinliklere kilo olayı yüzünden sadece model ve fiyat araştırması yapıyorum.Gidipte şöyle üzerime deneyeyim demedim hiç zaten ellerindeki olan modeller de benim üzerime uymaz

Son düzenleme:

canım benim sıkma canını üzerinde fazla düşündükçe daha çok sorun oluyor insanın kendisine.Kas oranı olsun tek bak ilerisi içinde daha iyi.Öpüyorum şimdi seni çok güzel şeyler düşün bakalım...

kızlar bayram temizlikleri falan başladı herhalde pek fazla kimse ugramamış bugün.ben ve kızımda öle işte birimiz bi koltukta birimiz bi koltukta idare ediyoruz.bayram üzeri kaptık şifayı.doktora gittik bugün aile hekimimize bi torba ilaçla döndük.inşallah enkısa zamnada biz ve tüm hasta olanlar şifasını bulur.Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah.diyetime devam inşallah çok fazla kasmadan zaten benim diyetim öle insanı güçsüz bırakacak cinsten değil.doktorcugumla çarşamba randevum var verdiği haftada 2 gün yürüyüşümü hiç yapamadım misafir hastalık derken.inşallah kızmaz çok fazla bana :kedi:

bu arada perşembe günü arife ogün mü kilo bildirimi yapacagız.bakalım kimler hedefini tutturabildi benim ki pek bi zor görünüyor ama ümitsizlige yer yok ÖYLE DEĞıLMı YETERKı SAGLIK OLSUN MORALıMıZ YERıNDE OLSUN bizi kimse tutamaz :lepi:

inşallah perşembe günüde böle düşünüyor olabilirim sırnaşık şey

ayy canımm 24 nisanmı benmde 8 mayıs azkalmış senin kilon cok az hayatım keske bende öle olsam suan 78 kiloyum hedefim 60 bende gelinliklere sadece bakıorum fiyatlara falan .... dha erken bence almak içinn Bizde evle ugrasıozzz bakalımmm ne zor bu işler yaaa

adaer canım boyun kaç? bide senin ugur böcegi hedefin sonunda gözüküo ondan dedim yoksa aynımı kilodayızzzz=)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…