kızlar bayram temizlikleri falan başladı herhalde pek fazla kimse ugramamış bugün.ben ve kızımda öle işte birimiz bi koltukta birimiz bi koltukta idare ediyoruz.bayram üzeri kaptık şifayı.doktora gittik bugün aile hekimimize bi torba ilaçla döndük.inşallah enkısa zamnada biz ve tüm hasta olanlar şifasını bulur.Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah.diyetime devam inşallah çok fazla kasmadan zaten benim diyetim öle insanı güçsüz bırakacak cinsten değil.doktorcugumla çarşamba randevum var verdiği haftada 2 gün yürüyüşümü hiç yapamadım misafir hastalık derken.inşallah kızmaz çok fazla bana :kedi:
bu arada perşembe günü arife ogün mü kilo bildirimi yapacagız.bakalım kimler hedefini tutturabildi benim ki pek bi zor görünüyor ama ümitsizlige yer yok ÖYLE DEĞİLMİ YETERKİ SAGLIK OLSUN MORALİMİZ YERİNDE OLSUN bizi kimse tutamaz :lepi:
inşallah perşembe günüde böle düşünüyor olabilirim sırnaşık şey
canım çok geçmiş olsun..biraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı hiçbir zaman çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış:gitme::gitme:
ayyy seni de heyecan basmış canım...bu arada perşembe günü arife ogün mü kilo bildirimi yapacagız.bakalım kimler hedefini tutturabildi benim ki pek bi zor görünüyor ama ümitsizlige yer yok ÖYLE DEĞİLMİ YETERKİ SAGLIK OLSUN MORALİMİZ YERİNDE OLSUN bizi kimse tutamaz :lepi:
inşallah perşembe günüde böle düşünüyor olabilirim sırnaşık şey
canım çok geçmiş olsun..
inşallah sorun çıkmadan hallolacak canım benim üzme kendini...
ayyy seni de heyecan basmış canım...
bende ümitsizliğe kapılmamak ve hedef tutturmak için yürüyüşlere de başladım ama hedef verirken fazla uçmuşum bu sebeple ben çekilme kararı aldım 80 olana kadar yazmayacağım topiğe kendime ceza verdim :gitme:
canımmm çok haklisin en önemlisi sağlık ve moral gerisi boş geçen hafta hala olmuştum biliyorsunuz ama daha yeğenimi görmek nasip olmadı babası azcık telefona çekmiş gördüğümüz o erken doğduğu için akciğeri yeterli gelmiyor nefes almasına yoğun bakımda sadece anne ve babaya gösteriyolar genel durumu iyi 80 gr cık kg almış ama daha ne zaman hastaneden çıkar belli değil hergün anne sütü sağılıp hastaneye taşınıyor yaa ben kendi sorunlarımdan onu hiç düşünemedim şimdi hedefe ulaşamayan topicten diskalifiyemi olacak ben kapıdan kovsanız bacadan gelirim anacım özlerim ben sizleri yaa
ayyy seni de heyecan basmış canım...
bende ümitsizliğe kapılmamak ve hedef tutturmak için yürüyüşlere de başladım ama hedef verirken fazla uçmuşum bu sebeple ben çekilme kararı aldım 80 olana kadar yazmayacağım topiğe kendime ceza verdim
selam kizlar hepsini okuyamadim iyisinizdir umarim
ayyy canım alemsin valla..aaa ne demek hiç yazmayacagım topic e vallahi yersinklava: gel bakıyım buraya sen kaydirigubbakcemile bakalım ne karar alınacak sonuçta ortak bi karar.eger gerçekten diskalifeye oluncaksa veremeyen kaçımız kalırız ki burda.mafoldumben
adaer canım boyun kaç? bide senin ugur böcegi hedefin sonunda gözüküo ondan dedim yoksa aynımı kilodayızzzz=)))))
canım yaa geçmiş olsunn inşallah iyi olur bebişiniz alllah anesine babasına bağışlasınnncanımmm çok haklisin en önemlisi sağlık ve moral gerisi boş geçen hafta hala olmuştum biliyorsunuz ama daha yeğenimi görmek nasip olmadı babası azcık telefona çekmiş gördüğümüz o erken doğduğu için akciğeri yeterli gelmiyor nefes almasına yoğun bakımda sadece anne ve babaya gösteriyolar genel durumu iyi 80 gr cık kg almış ama daha ne zaman hastaneden çıkar belli değil hergün anne sütü sağılıp hastaneye taşınıyor yaa ben kendi sorunlarımdan onu hiç düşünemedim :gitme::gitme:şimdi hedefe ulaşamayan topicten diskalifiyemi olacak ben kapıdan kovsanız bacadan gelirim anacım özlerim ben sizleri yaa
canım sen üzme kendini beterin beteri varr inşş güzel çıkarrr tahlillerin takma kafana ödem atarsan baya kg verirsin emin olllbiraz canım sıkkın cumartesi tiroid tahlillerimi doktora gösterdim sintigrafi istedi bayramdan sonra ssk hast nükleer tıp bölümüne gidip çektiricem vücudumun su ,yağ, kas oranını ölçtü su oranım çok fazla çıktı tiroidden dolayı ödem yapıyormuş çok kaslı çıktım bu hem iyimiş hem kötü kötü yanı hiçbir zaman çok zayıf olamassın dedi iyi yanı ilerde yaşın ilerlediğinde çok faydasını görürsün dedi 1 aylık bitkisel bir tablet verdi ödemi atmak için bakalım nolcak sintigrafi çekimine baktım netten vücuda zararsız dozda radyasyon verip çekiyolarmış:gitme::gitme:
ayyy canım alemsin valla..
canım o zaman bu karar ne zaman alınacak kim alacak?
handerya çekiliyom demişti yanlış hatırlamıyorsam o zaman nasıl olacak? yani onun yerine kimin baktığı belli mi? yani topikteki görev paylaşımını tam bilmiyom da kusura bakmyın kıslar...
belirleyelim de yol planımızı ona göre devam edelim bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?