80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm çok haklisin en önemlisi sağlık ve moral gerisi boş geçen hafta hala olmuştum biliyorsunuz ama daha yeğenimi görmek nasip olmadı babası azcık telefona çekmiş gördüğümüz o erken doğduğu için akciğeri yeterli gelmiyor nefes almasına yoğun bakımda sadece anne ve babaya gösteriyolar genel durumu iyi 80 gr cık kg almış ama daha ne zaman hastaneden çıkar belli değil hergün anne sütü sağılıp hastaneye taşınıyor yaa ben kendi sorunlarımdan onu hiç düşünemedim :gitme::gitme:şimdi hedefe ulaşamayan topicten diskalifiyemi olacak ben kapıdan kovsanız bacadan gelirim anacım özlerim ben sizleri yaa

canım çok geçmiş olsun..
inşallah sorun çıkmadan hallolacak canım benim üzme kendini...

ayyy seni de heyecan basmış canım...
bende ümitsizliğe kapılmamak ve hedef tutturmak için yürüyüşlere de başladım ama hedef verirken fazla uçmuşum bu sebeple ben çekilme kararı aldım 80 olana kadar yazmayacağım topiğe kendime ceza verdim :gitme:

sağollll canımmmmmopuyorumnanaktan

yavrum yaa .Rabbim uzun saglıklı hayırlı tüm sevdikleriyle birlikte geçireceği güzel bi hayatı olur inşallah.dua edelim canım inşallah.

diskalifiye işini bidaha mı düşünsek acaba yaa
sonuçta bi ilk hedef koyma değilmidi zaman bakımından. bunda tecrübesizdik bol keseden attık yani ben enbaşta .yılbaşı için yarışırken daha dikkatli ve ulaşılabilir hedefler koyarız.hastalıgı falan hesaba katmamışım ben hiç mesala yinede siz bilirsiniz ama ben hiçkimsenin gitmesini istemem kaldı ki kendim asla istemem.:gitme:

aaa ne demek hiç yazmayacagım topic e vallahi yersin klava: gel bakıyım buraya sen kaydirigubbakcemile bakalım ne karar alınacak sonuçta ortak bi karar.eger gerçekten diskalifeye oluncaksa veremeyen kaçımız kalırız ki burda.mafoldumben

ayyy canım alemsin valla..
canım o zaman bu karar ne zaman alınacak kim alacak?
handerya çekiliyom demişti yanlış hatırlamıyorsam o zaman nasıl olacak? yani onun yerine kimin baktığı belli mi? yani topikteki görev paylaşımını tam bilmiyom da kusura bakmyın kıslar...
belirleyelim de yol planımızı ona göre devam edelim bence..

ya yapmayın arkadaşlar diskalifiye ise narin_nazenin ciğimin dediği gibi kaç kişi kalır ki burada.Yazmayacağım falan demeyin sakın.Hadi günlük yediklerinizi de yazın.Vallahi yagmurgozlu mün dediği gibi bacadan girerim vesselam :)

sabak 1 fincan nescafe + 1 adet diyet muffin

öğle 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak salata + 3 adet köfte

ara 1 avuç küçük ( kayısı çekirdeği gibi olanlardan) badem

ara yarım paket diyet bisküvi

ayrıca o uğur böcüğünü nasıl 78 in üzerine getireceğim bilemiyorum ondan öyle duruyor bilen varsa bir söylerse çok memnun olacağım

:)) adaer valla bende bilmiorum işin kötüsü hep aynı randımanda gitmior bu diyet bi iyi bi kötü buda beni karamsarlıga düşürüyor=(((((

selam arkadaşlar ayy bugünn bir kaçırdımm sormayınnn saldım kendimii neyse inş almam kg alırsam artık yandıkkkkk bu arada herkes çekilmişş kızlar diskalifiye biraz ağırdı ama amaç gaza getirmek öyle görünüyorki bir çok arkadaşımız da ulaşamıyorr bu herkesi atıp bi kaç kişi devam edecek anlamına gelmezz buralarr sizsizzz olmazzz bekleyemedimm yaaa biraz gaza gelinde çabucak verin diyee yoksa kıyamıyız biz birbirimize gerçi kaptanımız bile terk ettti ama ben kendi kendime söyliyeyim dedimmmm yani bu benim fikrim olduğu kadar artıkk ne yapalımm

canım yaa geçmiş olsunn inşallah iyi olur bebişiniz alllah anesine babasına bağışlasınnn
canım sen üzme kendini beterin beteri varr inşş güzel çıkarrr tahlillerin takma kafana ödem atarsan baya kg verirsin emin olll

canım ben kaptan yardımcısıyım ama pek bilen yokkk gerçibilnmesi önemli değilde neyseee üzülmeyinn yaaaa elinizden geleni yapınnn sizz yineeeekimseciklerrr gitmesinnnnn benceeeeeeeeeeee

yaşşa sen serra alkisalkisalkis bencede kimsecikler gitmesin biryere.handerya içinde çok üzüldüm.umarım enkısa zamanda kendini toparlar.kaptanımızsız olur mu hiç burası özletme kendini handeryaaopuyorumnanaktan

iyiki haber verdin serracım.ilkkez başardım tek başıma.vee bugünkü kilomuda girdim.acayip motive oldum şimdi harika bi duygu insanın emekleriinin sonucunu böle çizelge üzerinde görmesi kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar.sizlerle bir türlü denk gelemiyoruz.dün sizleri bekledim.sonra oğlumu uyutmak için gittim.beraber uyumuşuz.çok erken kalkıyor.dün 5te kalktı mesela.o yüzden çok erken uykum geliyor.gündüzde uyuyamıyorum.
tazecik gelinlere hayırlı olsun.
hasta arkadaşlara allah şifa versin arkadaşlar.

gunaydın kızlar bırkac gundur dugun dernek derken nete gıremedım sızlerı de cok ozledım sankı aılemden uzaklasmısım kahvaltımı yaptım sıze kostum nasılsınız bakalım benı sorarsanız hala duzelemedım gunduz bıraz ıyıyım aksam tak gene hastalanıyorum ınsallah artık duzelırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…