80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun hoşgeldin tekrar

kahvaltı
1 yumurta
domates-biber
1 dilim kepek

ara

2 mandalina

şimdi laslie ile 4 mil yürümeye!
sonra okula

akşam da öğretmenler günü yemeği var ama benim bütün tabağımı eşim yiyecek :)

:)) adaer valla bende bilmiorum işin kötüsü hep aynı randımanda gitmior bu diyet bi iyi bi kötü buda beni karamsarlıga düşürüyor=(((((
şşşşşşşşttttt kızlar pes etmek yok başarıcaz devamkaydirigubbakcemile5
serracım bir günden bişey olmaz bugün dengelersin bencede kimse biyere gitmesin opuyorumnanaktan
Aminnnn sağol canım teşekkürler inş iyiye gidiyor ecrin bebişimiz
canım ben kaptan yardımcısıyım ama pek bilen yokkk gerçibilnmesi önemli değilde neyseee üzülmeyinn yaaaa elinizden geleni yapınnn sizz yineeeekimseciklerrr gitmesinnnnn benceeeeeeeeeeee
bencedeeeeeee öncelikle kaptanımız gelsin:gitme:
:gitme::gitme:
iyiki haber verdin serracım.ilkkez başardım tek başıma.vee bugünkü kilomuda girdim.acayip motive oldum şimdi harika bi duygu insanın emekleriinin sonucunu böle çizelge üzerinde görmesi kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

yahu kizlar ben 88,1 idim ama cizelge .1 i yapmiyo sizde nasil yapti

bencede kızlar yazmaya devam burdaki motivasyon bitmesin yoksa yanarız valla verdiğimiz o gramlar kilo kilo geriye döner haberiniz olsun kötükedihüso adaer canım öğretmenler gününü kutlarım bütün öğretmenlerimizn günü kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi

silindi

Son düzenleme:
selam

yağmurgözlü hayatındaki olumsuzluklar için çok üzüldüm ama moralini yüksek tut herşeyin hayırlısı arkadaşım :) umarım yeğenini bir an önce kucaklarsın tahlilerinde temiz çıkar ki böle olcak eminim bu arada nihalden haber yok dimi?

resmimi görmüyormusunuz yahu askolsun kimse yorum yapmiyor, her yoruma acigim :)

Canım çok teşekkür ederim.Bugün daha bir hüzünlüyüm çok özledim öğrencilerimi ben ya 5 yıl onlarla ne güzel geçmiş...

Ve aynı şeyi bende savunuyorum gidersek burası ne olur.
handerya dön lütfen herkes seni bekliyor.
serradeniz
ciğimizi bizle uğraşırken yalnız mı bırakacaksın.
melocum canım benim günün,günümüz kutlu olsun.Bir güzellik yap kendine ve bu akşam tabağın hepsini verme kocana en azından kalorisiz olanları ye şekerim :)

bakin kizlar bu benim.....
ALINTI YAPMAZSANIZ SEVINIRIM
burda 89 kiloyum
yeni sayilir :)

yüzüm sisti iyicene yaa yanaklara bakin siz :)

fıstık gibisin maşallah,hep savunurum bu kiloluların yüzü süper oluyor diye :)
Ayrıca boyun kaç hiç 89 gibi durmamışsın burada

fıstık gibisin maşallah,hep savunurum bu kiloluların yüzü süper oluyor diye :)
Ayrıca boyun kaç hiç 89 gibi durmamışsın burada

ayy canim benim cok sagol :kedi: o senin güzelligin yerimseniben
1,68im

SLM arkadaşlarımmm =)))) aylin gayet hoşsun canım senin zayıflamış resmini hayal edebiliorummmmmopuyorumnanaktan ..... bu arada kızlar kimse pes etmesin hedeflere varılmadı daha .... yolaaa dewam tamm gazzzz..... kahvaltı: aneyimin yaptıgı pogaca ve peynir sekersiz cay ...gerisini yazarım sonraaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…