- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
gunaydın kızlar bırkac gundur dugun dernek derken nete gıremedım sızlerı de cok ozledım sankı aılemden uzaklasmısım kahvaltımı yaptım sıze kostum nasılsınız bakalım benı sorarsanız hala duzelemedım gunduz bıraz ıyıyım aksam tak gene hastalanıyorum ınsallah artık duzelırım.
şşşşşşşşttttt kızlar pes etmek yok başarıcaz devamkaydirigubbakcemile5:)) adaer valla bende bilmiorum işin kötüsü hep aynı randımanda gitmior bu diyet bi iyi bi kötü buda beni karamsarlıga düşürüyor=(((((
serracım bir günden bişey olmaz bugün dengelersin bencede kimse biyere gitmesin opuyorumnanaktanselam arkadaşlar ayy bugünn bir kaçırdımm sormayınnn saldım kendimii neyse inş almam kg alırsam artık yandıkkkkk bu arada herkes çekilmişş kızlar diskalifiye biraz ağırdı ama amaç gaza getirmek öyle görünüyorki bir çok arkadaşımız da ulaşamıyorr bu herkesi atıp bi kaç kişi devam edecek anlamına gelmezz buralarr sizsizzz olmazzz bekleyemedimm yaaa biraz gaza gelinde çabucak verin diyee yoksa kıyamıyız biz birbirimize gerçi kaptanımız bile terk ettti ama ben kendi kendime söyliyeyim dedimmmm yani bu benim fikrim olduğu kadar artıkk ne yapalımm
Aminnnn sağol canım teşekkürler inş iyiye gidiyor ecrin bebişimizcanım yaa geçmiş olsunn inşallah iyi olur bebişiniz alllah anesine babasına bağışlasınnn
canım sen üzme kendini beterin beteri varr inşş güzel çıkarrr tahlillerin takma kafana ödem atarsan baya kg verirsin emin olll
bencedeeeeeee öncelikle kaptanımız gelsin:gitme:canım ben kaptan yardımcısıyım ama pek bilen yokkk gerçibilnmesi önemli değilde neyseee üzülmeyinn yaaaa elinizden geleni yapınnn sizz yineeeekimseciklerrr gitmesinnnnn benceeeeeeeeeeee
:gitme::gitme:yaşşa sen serra alkisalkisalkis bencede kimsecikler gitmesin biryere.handerya içinde çok üzüldüm.umarım enkısa zamanda kendini toparlar.kaptanımızsız olur mu hiç burası özletme kendini handeryaaopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyiki haber verdin serracım.ilkkez başardım tek başıma.vee bugünkü kilomuda girdim.acayip motive oldum şimdi harika bi duygu insanın emekleriinin sonucunu böle çizelge üzerinde görmesi kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım opuyorumnanaktangunaydın kızlar bırkac gundur dugun dernek derken nete gıremedım sızlerı de cok ozledım sankı aılemden uzaklasmısım kahvaltımı yaptım sıze kostum nasılsınız bakalım benı sorarsanız hala duzelemedım gunduz bıraz ıyıyım aksam tak gene hastalanıyorum ınsallah artık duzelırım.
ya yapmayın arkadaşlar diskalifiye ise narin_nazenin ciğimin dediği gibi kaç kişi kalır ki burada.Yazmayacağım falan demeyin sakın.Hadi günlük yediklerinizi de yazın.Vallahi yagmurgozlu mün dediği gibi bacadan girerim vesselam :)
sabak 1 fincan nescafe + 1 adet diyet muffin
öğle 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak salata + 3 adet köfte
ara 1 avuç küçük ( kayısı çekirdeği gibi olanlardan) badem
ara yarım paket diyet bisküvi
bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsunturkbayragi
günaydınlarrr arkadaşlarrrrrrr benn geldimmm aylin çokbilmiş nasılsınızz
bencede kızlar yazmaya devam burdaki motivasyon bitmesin yoksa yanarız valla verdiğimiz o gramlar kilo kilo geriye döner haberiniz olsun kötükedihüso adaer canım öğretmenler gününü kutlarım bütün öğretmenlerimizn günü kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi
bakin kizlar bu benim.....
ALINTI YAPMAZSANIZ SEVINIRIM
burda 89 kiloyum
yeni sayilir :)
yüzüm sisti iyicene yaa yanaklara bakin siz :)
fıstık gibisin maşallah,hep savunurum bu kiloluların yüzü süper oluyor diye :)
Ayrıca boyun kaç hiç 89 gibi durmamışsın burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?