alegna canım belkibiliyorsun ama bilmiyorum bensöyliyeyim kırom hapıiçin cok iyidiyolar tatlı kırizini ve atıştırmayı kesinlikle bitiriyormuş ben kullanmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile5ben varım. Canım çikolata istiyor kızlar. Aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum. Ben biraz dolaşıp geleyim.. Belki ilgim dağılır. Unuturum çikolatayı
merhabalar bende yeni katildim araniza...boyum 168 yasim 19. kilom 89-90 civari, 14 yasinda 105 kiloydum, ve 83 e düsmeye basardim 5 ayda. ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN. gecen yaz 81 e inmeye basarmistim cünkü otele tatile gidecektik :) ve bir arkadasimla iddaya girmistim,87 den 80 veya 81 olmazsam Cig balik yiyecektim igrencc :) yermiyim hicc, kilolar gitti...
5 ay önce 83 düm... nasil olduysa kilo aldim asiri makarna yiyorum, cokkk seviyorummmm. astroloji ocak ayinda bana demistiki, kova burclari 2009 da ocak 5 itibaren istahlari cok acilcak dikkat etsinler dedi, vallahada öle oldu yaaa,. ocaktan beri ye anam ye bu ne :)
pazartesiden beri rejimdeyim. spora basladim, pazartesi carsamba 1 saat yaptim salonda. yarin tekrar gidecem. evet 90 a yakinim ama resimlerimi görseniz 70 sanarsiniz. kemiklerim mi agir anlamadim ama görünüsüm tam bi balik etli. 90 degil :) yüzüm de cok tatli allaha sükür. 80 olsam yeter bana....
simdi nasil oluyor bu konu? nasil zayifliyorsunuz? simdi ben neler yedigimi mi söylicem? ve herkes herkese destek mi cikiyor? yemeee cikolataaa gibisineyaardimci olurmusunuz
alnagmecim sesimizi duymuyorsun sanırım çikolata krizinden kurtulmak için kendini dağlara vurdun .:)
ama ben senden bir ricada bulunacağım bu geçen bahsettiğin pirinç lapasını tam detaylarıyla anlatırmısın nasıl yapacağız bu arada sana çikolata yeme dedim burda işyerindeki arkadaşlar ayıptır söylemesi pasta almışlar zorla kavga dövüş bir dilim yedirdiler ağlamak istiyorum yaaaaaa...
bende aynı senın durumundayım kemıklerım agır gelıyor sole tıpıme bakan kılomu 70 cıvarı tahmın edıyor..
aksamdan aksama gunluk yedıklerını yazacaksın.haftalık olarakta yanı cumadan cumaya tartılıp en gec ögle vakıtıne kadar buraya bıldıreceksın
3 beyazdan uzak duruyoruz
un şeker tuz
tamam olduu yarin tartilirim sabah :) kiyafetsiz tartilmayi unutmayin :)
ben iki kepek ekmegi yedim, 1 elma, 2 yagi 0,1% olan vanilyali yyogurt yedim. baksa birsey yemedim. aksam herhalde cok cok az annemin yaptigi yemegi yerim veya salata.
flatliner canım benim simit yokk sakınnn çok kalori simit yaa bidaha yeme gülüm benimm,simit yerinee peynir ye yumurta yee,domates salatalık,zeytin,cayy:)) ohh mis gibi kahvaltı valla busaydıklarımın toplam kalorisi simitten azdırr öle deyim yanii.
kıyafetsızmı honk-tatlicadiarzu-
ben ısyerınde tartılıyorum kız nasıl kıyafetsız tartılayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?