80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bende yeni katildim araniza...boyum 168 yasim 19. kilom 89-90 civari, 14 yasinda 105 kiloydum, ve 83 e düsmeye basardim 5 ayda. ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN. gecen yaz 81 e inmeye basarmistim cünkü otele tatile gidecektik :) ve bir arkadasimla iddaya girmistim,87 den 80 veya 81 olmazsam Cig balik yiyecektim igrencc :) yermiyim hicc, kilolar gitti...
5 ay önce 83 düm... nasil olduysa kilo aldim asiri makarna yiyorum, cokkk seviyorummmm. astroloji ocak ayinda bana demistiki, kova burclari 2009 da ocak 5 itibaren istahlari cok acilcak dikkat etsinler dedi, vallahada öle oldu yaaa,. ocaktan beri ye anam ye bu ne :)
pazartesiden beri rejimdeyim. spora basladim, pazartesi carsamba 1 saat yaptim salonda. yarin tekrar gidecem. evet 90 a yakinim ama resimlerimi görseniz 70 sanarsiniz. kemiklerim mi agir anlamadim ama görünüsüm tam bi balik etli. 90 degil :) yüzüm de cok tatli allaha sükür. 80 olsam yeter bana....

simdi nasil oluyor bu konu? nasil zayifliyorsunuz? simdi ben neler yedigimi mi söylicem? ve herkes herkese destek mi cikiyor? yemeee cikolataaa gibisine yaardimci olurmusunuz

ben varım. Canım çikolata istiyor kızlar. Aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum. Ben biraz dolaşıp geleyim.. Belki ilgim dağılır. Unuturum çikolatayı
alegna canım belkibiliyorsun ama bilmiyorum bensöyliyeyim kırom hapıiçin cok iyidiyolar tatlı kırizini ve atıştırmayı kesinlikle bitiriyormuş ben kullanmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

alnagmecim sesimizi duymuyorsun sanırım çikolata krizinden kurtulmak için kendini dağlara vurdun .:)
ama ben senden bir ricada bulunacağım bu geçen bahsettiğin pirinç lapasını tam detaylarıyla anlatırmısın nasıl yapacağız bu arada sana çikolata yeme dedim burda işyerindeki arkadaşlar ayıptır söylemesi pasta almışlar zorla kavga dövüş bir dilim yedirdiler ağlamak istiyorum yaaaaaa...

bende aynı senın durumundayım kemıklerım agır gelıyor sole tıpıme bakan kılomu 70 cıvarı tahmın edıyor..

aksamdan aksama gunluk yedıklerını yazacaksın.haftalık olarakta yanı cumadan cumaya tartılıp en gec ögle vakıtıne kadar buraya bıldıreceksın

3 beyazdan uzak duruyoruz

un şeker tuz

ben bugun hıc bır sey yıyemedım kızlar ısler cok yogun

bugun yedıklerım

yesıl elma
portakal
1 bardak corba
yedıklerım bunlar allahım karnım cok ac...

kızlar nedir bu durumumuz bende 1 lokmacık nutella yedimklava: aslında bitter çikolata yesek o daha masum alnagme sen ne yaptın

tamam olduu yarin tartilirim sabah :) kiyafetsiz tartilmayi unutmayin :)

ben iki kepek ekmegi yedim, 1 elma, 2 yagi 0,1% olan vanilyali yyogurt yedim. baksa birsey yemedim. aksam herhalde cok cok az annemin yaptigi yemegi yerim veya salata.

tamam olduu yarin tartilirim sabah :) kiyafetsiz tartilmayi unutmayin :)

ben iki kepek ekmegi yedim, 1 elma, 2 yagi 0,1% olan vanilyali yyogurt yedim. baksa birsey yemedim. aksam herhalde cok cok az annemin yaptigi yemegi yerim veya salata.

kıyafetsızmı honk-tatlicadiarzu-
ben ısyerınde tartılıyorum kız nasıl kıyafetsız tartılayım :)))

geldim kızlar geldim. Bilgisayarın başında değildim yazdıklarınızı göremedim. Başında durdum mu kimse yazmıyor. Kalkınca sayfalara birikiyor. Yetişemiyorum valla. Kızlar aşkolsun yermiyim hiç sadece canım istiyor o kadar. Arzu kulaklarını çınlatmaya başllamıştım nerde bu kız diye aferin. Hergün görecem seni burda ona göre. Yoksam karışmam.. Eylülcem yeme sende nutella. Bak bende her akşam yanından geçiyorum ama o kadar sadece geçiyorum. ıç geçirip geçirip yanından geçiyorum..

alnagme haklısın canım yaa..bebiş için benimde kilo vermem lazım..inşallah hayırlısıyla veririz..aylincim aramıza hoşgeldin canım..inşallah hep beraber verecez..öptüm canlarıımm..

tamam zeynepcim valla yemicem bi daha

iyi akşamlar kızlar bugünkü yediklerim şöle benimde

sabah uyanınca yeşil çay
kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek arası peynir tost
2 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara yeşil çay

öğlen
2 parça göğüs ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara yeşil çay

akşam
haşlanmış kabak

ara
yeşil elma

bugünlük listem bu -tatlicadiarzu-

iyi aksamlar güzeller

sabah 8.30 :
bir dilim cok tahili ekmek, üstüne labne peynir ve 4 dilim salata

ara: -

öglen 12.00:
iki kepce brokoli corbasi yanina 5 kasik bulgur pilavi

ara 15.00:
7 tane kuru kayisi

aksam 18.00:
bi izgara tavuk, 3 kasik rus salatasi ve üc domates

ara 21.00:
meyve veya ceviz ici :)

supersin yumukum. ben de eve geldim hizli bir gelis oldu. Yolda bir transporter canimi sikti. Biraz hizli gelmek durumunda kaldim. Neyse kizlar yaziyorum.
sabah: sandoloz ve sirkeli sudan sonra 1.5 dilim peksimet, cay, peynir, 2 ad.y.zeytin
ara : 3 yemek kasigi yogurt ve 1 portakal (kendim meyveli yogurt yapiyorum karistirarak)
oglen : 1 tabak corba, 2 kasik (tahta kasigi servis yapilan) z.yagli ispanak, 1 kasik makarna, salata
ara: 1 avuc k.uzum,findik
aksam : (daha yemedim az sonra yiyecegim) Ispanak ve hazir doner etlerinden kuck bir parca,
yogurt

simdilik bu kadar bol bol yesil cay ictim gun icinde.

kizlar bilgisayarim acik gidip gelip bakacagim. Tosbak oglum kasini sisirmis gelmis okuldan ilac falan surmustum bir bakayim.

iyi akşamlar kızlar.yazayım yediklerimi kızım ağlayıp duruyo...
sabah kalkınca sirkeli su
kahvaltı
iki yumurta(kızım yemeyince onunkini de yedim)
iki zeytin
çok az kepekli ekmek
arada 1 elma
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurtlu havuç salatası
arada 1 kase yoğurt
akşam
4 kaşık yağsız tuzsuz makarna
1 kepçe mercmk çorbası
salata
yatarken sirkeli suyum var 2 lt su içtim yatana kadar 3e tamamlarım inşallah
bu arada 25 dak yürüyüş yaptım.evde de stepper aletim var fırsat buldukça yapıyorum.çok merak ediyorum verdimmi vermedimmi.yarın belli olcak artık.tartım da yok evde.anneme gidip tartılıcam yarın.özellikle almıyorum eve.üstünden inmem heralde))

oooo kızlar baya kaynatmışsınız bende geldimmm yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum bende yazayım bugün yediklerimi
sabah:1 dilim kepk ekmeği üzerine krem peynir
ara:üçkayısıve iki incir
öğle:5kaşıkmantı,2 kepçeçorba
ara:1tane havuç
akşam:2kepçe çorba2köfte4kaşık makarna
yatarken meyve veüçlt su

kıyafetsızmı honk-tatlicadiarzu-
ben ısyerınde tartılıyorum kız nasıl kıyafetsız tartılayım :)))

gercek kilonuzu sabah kalktiginizda kiyafetsiz tartilmak
gün icinde degil :)
migdeniz bosken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…