80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlarr.......
ayyy yedim de yedim hafta sonu yaa..... hele cuma cumartesi cok kötü yedim, bugünden itibaren toparlicam ins. öfff mafoldumben

selam arkadaşlar herkesin bayramı müberek kutlu ve mutlu olsunn ancak gelebildim bir tek ben değilim demek ipin ucunu kaçıran anlıycanız kendimi fazlasıyla ödüllendirdimm ve geriye 2 kg aldımm üzlmüyorum okadar çünkü o kilo kalıcı olmadığını biliyodumm üzüntüden bir şey yememiştimmm ondan heralde spor vermiş olsaydım acaip üzülürdüm neyse bu günden sonraa inş yılbaşına hedefime ulaşırımm çünkü düğünm var bizim 3 ocaktaaa beni acaip kıskanan eltim varrr o beni bu halimle hiç görmedi oda gelicekk veee eminim şok geçirirdeeee çünkü şimdi herkes beni görünceee nasıl zayıfldın diyeee sınava çekiyolar yavvv ama güzel bir duygu umarım hepiniz tadarsınızz canımm arkadaşlarımm

herkese merhabalar canim arkadaslarim hepinizin son gununde de olsa kurban bayramini kutluyor hayirli,saglikli ve sevdiklerinizle gecirmis olmanizi umut ediyorum.Gecmisi okumadim henuz,girdigim gibi kendimden haber vereyim istedim.Su dakika itibariyle 22 saattir uyumadim.Bu bayram benim icin biraz sorunlu gecti.Kayinvalidem yuksek tansiyon hastasiydi 6-7 yildir.Ilacini kullanir ve pek sorun yasamazdi ancak bu bayramin 2. gununden itibaren hastanelerde cebellestik.Bayramin 2. gunu gecesi saat 2 de ambulansla tansiyonunun 25 e cikmasi sebebiyle acile kaldirildi sabah 10 a kadar hastanede kalmislardi dun sabah iste eve getidiler ben de direk onlara gittim,nisanlim tabi perisan butun gecenin uykusuzlugu ve moral bozuklugu neyse o gun gelen giden olur diye ben yanlarinda bir kac saat kalayim en azindan aksam yemegini yapip eve doneyim demistim ama aksam 7 gibi tekrar fenalasti kayinvalidem tansiyonunu olctuk 26 hemen yine ambulans cagirdik hastaneye gittik ve sabaha kadar bekledik hastanede.Bugun sabah 9 da eve goturduk.Ben de kendi evime geleli 3 saat oluyor,anca kendime geldim biraz dinleneyim falan dedim ve iste buradayim.Kusura bakmayin ne kg. dan haberim oldu ne diyetten.Hepinizi cok ozlemisim ben simdi gecmisi okuyayim.

handerya cim ben hala 78 kg.im ne almisim ne vermisim bayram hedefimi yilbasi hedefi yapiyorum ne yapayim hedef 75 kg.

dün sabah tartıldım 73.4 olmuşum

resmimi eklemeye çalışacağım büyükannemlerde bayramda çektirdiğim fotoğraf şu anki halim

Son düzenleme:
gunaydın guzel arkadaslarım bugun basladım ınsaallah eger kendımı duzeltemezsem doktora gıdemem yuzum tutmaz bırbırımız ıcın dua edelım sızlerı opuyorum

günaydın kızlar .Rabbime bin şükür bugün işime döndüm.malum bayram ve öncesinde hastalıktan dolayı epey bi zaman evdeydim.elhamdülillah şuan daha iyiyim.Allah kimseyi saglıgından etmesin inşallah.ben böyle bi soguk algınlıgı görmemiştim.herneyse önümüzde yılbaşına kadar tam 1 ay var inşallah yılbaşı hedeflerimizi tuttururuz kızlar .

gunaydın guzel arkadaslarım bugun basladım ınsaallah eger kendımı duzeltemezsem doktora gıdemem yuzum tutmaz bırbırımız ıcın dua edelım sızlerı opuyorum

inşallah canım Rabbim sana ve hepimize saglık çelik gibi irade ve sürekliliği olan azim versin inşallah.

MELOCUM resimde harika görünüyorsun.evli olduguna inanamadım.kesinlikle kilondan daha zayıf görünüyorsun inşallah hedefine ulaşırsın canım opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzz kimsecikler uğramamış sayılırrr neyseee valla ben bu bendeki vaziyete dur deme lazım vee yılbaşı hedefimi 59 yapıyorum ve son hedefim olsunn ondan sonrada korumak istiyorumm inşş tabi ulaşırsammm

günaydın arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzz kimsecikler uğramamış sayılırrr neyseee valla ben bu bendeki vaziyete dur demem lazım vee yılbaşı hedefimi 59 yapıyorum ve son hedefim olsunn ondan sonrada korumak istiyorumm inşş tabi ulaşırsammm

iki kere göndermişimm neyseee hıı bu arada MELOCUMMMMsüper görünüyorsunn valla böyle bile harikasınn 60 düşünce nasıl olursunn artıkkk bilemiyorumm boy varr tabiiiii

yılbaşı hedefimi değiştiriyorum nede olsa daha kimsecikler bildirmemiş handeryacım eger liste yapacaksan ilk ve son kez değiştirdiğim yılbaşı hedefim 78 canım.

canımm nasılsınnn nasıl gidiyor sende kaçamka yaptınmı benim gibiiii ayybilmem nazaramıı geldim yaaaaaaaaaa

canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.kaçamaklarım oldu ama zaten bayram boyunca hasta oldugum için dogru düzgün bi yeme düzenim yoktu.sanırım iştahsızlık ve kaçamaklar birbirini dengelemiş dün sabah tartıldım eve döndüğümüzde acaba kilo aldım mı diye ama aynıyım.arife günü kilo bildirimi yapmıştım ve yine aynı 80.700 gördüm baskülde zemuszemus

serracım sen toparlarsın canım sıkma canını.ben kafayı kiloya taktıgımda dahada zor oluyor iradeli davranabilmem.inşallah hedefine ulaşırsın canım.opuyorumnanaktan

Selam kızlar,
Bayram koşturmaları bitti ve buradayı yine..
Ben bayramda hiiiç bozmdım, ne tatlı ne dolma vs vs
misafirlikte şekersiz çay ve kahve aldım yani bu haftaya hafiflemiş olurum inşallah
bende yılbaşı hedefimi vereyim 78.5

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

teşekkürler narin ve serracm..5 yıllık evliyim,bu görünüşümle pek çok 42 bedene sığmıyorum ben küstüm oynamıyorum,anlamıyorum bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…