80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir halsizlik var üzerimde elim kolum kalkmıyor başım çatlıyor bayram yorgunluğu şimdi çıkıyor sanırım bayramda kaçamak yapmayan arkadaşları tebrik ederim ben abartmadan herşeyin tadına baktım hergün 45 dk bantta yürüdüm ne aldım ne verdim aynıyım

selam kızlar uzun bir aradan sonra yazabilmek çok güzel
malum işyerinde internete 2 saatcik girebiliyorum onunda 1 saati yemekte geçiyor bunun üstüne birde laptopu benim ufaklık halletti servise gönderdik sonuç o9larak evdede giremiyorum ve leslie ile yürüyüşde yattı üstüne bayramda kaçamaklar bunlar da bana kilo olarak geri döndü malesef
zaten bayram hedefimi tutturamadım 80.5 ta kalmıştım şimdi artıdayım :kedi: 82 olmuşum lmaz:
gram gram verirken nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum aklım almıyor

yılbaşı için hedefim bayram hedefimle aynı olacak yani 79
tabi diskalifiye olmazsam

bu arada cumja bildirim yapamamıştım ama geçmişi okudum ve kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz kilo verenler bunlar size
veremeyenler ve benim gibi artıda olanlar bunlar da size ve bana tabiki klava: klava: :tomato: :mymeka: :mymeka:

Son düzenleme:

geçmiş olsun yağmurgözlüm bayram yorgunludur canım bende aynı durumdayım bugün başağrım zaten kronikleşti 10 gündür
bu arada tebrikler gayet güzel gidiyorsun canım :lepi:

geçmiş olsun yağmurgözlüm bayram yorgunludur canım bende aynı durumdayım bugün başağrım zaten kronikleşti 10 gündür
bu arada tebrikler gayet güzel gidiyorsun canım :lepi:

sağol canımm sanada geçmiş olsun sitede sorun var sanırım sürekli hata veriyor giremedimkafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşlar bayramda kaçamak yapmayan arkadaşları tebrik ediyorum, ben ne yazıkki kaçamak yaptım , 4 gün yedim ve 81.5 olmuşum, o kadar üzüldümki, çok moralim bozuldu, yılbaşı hedefimi 75 olarak hesaplamıştım ama bu kaçamaktan sonra 77 rakamı benim için daha mümkün görünüyor, yılbaşı hedefimi 77 olarak değiştirelim yaaa, ağlamak istiyorum :çok üzgünüm: , LÜTFEN BİRİSİ BANA ŞU LESLİE ANLATSIN, NASILDIR, NASIL İNER LÜTFEEEN , ACİLEN SPOR YAPMAM LAZIM benneyaptımki

selam kızlar herkes ara ara uğramış
moralinizxi bozmayın arkadaşlar yılbaşına kadar çabalarız veririz

melocum çok tatlı ve zarif görünüyorsun

serracım çok iyi gidiyorsun yıulbaşına kadar yine formuna kavuşursun hadi canım şu eltine inat :))

Günaydın bütün arkadaşlara :)

baharnaz çok teşekkür ederim canım,sanırım bir tek sen okudun mesajımı

melocum yeni girdim canım daha önceki sayfalarda yazmıştım biraz problem yaşadım bu bayram ve giremedim.Geldim şimdilik.Ayrıca süper görünüyorsun nasıl bazı 42 bdn.lere sığamıyorsun anlayamadım.Muhtemelen dar kesim kalıp olanlara giremiyorsundur.

günaydın kızlar.inşallah saglıklı güzel bir gün geçirmek dileğiyle ....tüm hastalara çok geçmiş olsun dilerim

bayramdı hastalıktı derken henüz bi disipline giremedim.akşam yemegini biraz kaçırdım maalesef.inşallah bugünden itibaren listemi uygulayabilirim.yürüyüşlere başlayacak kadar kendimde güç göremiyorum.inşallah herşey enkısa zamanda hayırlısıyla yoluna girer

günaydınn canım mesajını okudum ama sitede sorun vardı cevap yazamadım kusura bakma geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…