80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler arkadaşlar,sağolun ben o mesajı yazdıktan sonra 2 kez daha ambulansla acile kaldırıldı.Kötü gidiyor her şey.Sıfır tuz demiş doktoru ama sanırım gizli gizli yiyor.

teşekkürler arkadaşlar,sağolun ben o mesajı yazdıktan sonra 2 kez daha ambulansla acile kaldırıldı.Kötü gidiyor her şey.Sıfır tuz demiş doktoru ama sanırım gizli gizli yiyor.

Allah şifa versin canım ama sadece tuz veya yemek etkilemiyor stres sıkıntı üzüntü :1no2:daha çok etkiliyor annemden biliyorum

Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken,
içlerinden ikisi bir çukura düşmüş.
Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp,
çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.

Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının
zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş.
Yukarıdaki kurbağalar, boşuna
çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına:
“Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.”
Ancak, çukura düşen kurbağalar onların
söylediklerine aldırmayıp çukurdan
çıkmak için mücadeleye devam etmişler.

Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını,
ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış.

Sonunda; kurbağalardan birisi
söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış.
Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş.
Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak
daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler.

Ne var ki, çukurdaki kurbağa
onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış,
bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış
ve çukurdan çıkmıştı.
Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine
hiç kulak asmamıştı…
Çünkü o sağırdı !

Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın!
Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin...

Paul Estridge

adaer canım dünde yazmaya çalıştım ama site deli etti beni geçmişler olsun kayınvalidene

yagmurgözlü harika ve çok dogru bi yazı.şartlanmışlıklar benim hayatımıda etkilemiştir.artık kurtulmaya çalışıyorum bende önyargılarımdan.en son yaşadıım bi örnegi vereyim.eşim bana bayramdan önce tamam zayıfladın ama memlekete gidince alırsın boşuna kasma kendini kesin alırsın falan diyordu.bende normalde saldım mı bidaha ucundan tutmazdım.nede olsa olan oldu diye.bu bayram dedimki kendi kendi me kural mı bu bayramda kilo alıncak almıyacagım işte dedim kendi kendime bide regli oldum üstelik dediler tatlı ister canın şimdi senin.bende beynimi şartladım madem beyin şartlanabiliyor.dedimki senin canın tatlı istemiyor aslında bu sadece b önyargı falan diye.ve döndüğümde hiç kilo almadıgımı gördüm.

günaydınn arkadaşlarrr nasılsınızzz benn geldimmmm bugünn iyi başladımm hadi hayırlısııı bakalım geçmişi okuyup gelicemm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

inşallah ulaşır
bugünkü listem
1 kepek ekmek,1 peynir,1 haşlama yumurta,domates,çay
6 kaşık etli kurufasulye,1 kepek ekmek,1 ayran
ara:1 elma,2 ceviz
akşama da birazdan 8 kaşık pırasa ,1 kepek ekmek,salata yiycem
ara olarak da 1 portakal 1 mandalina ile günü kapatıcam inşallah..

selam kızlar sitede sorun varr zor girebildemmmm bu arada ADAERCİMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN KAYINVALİDENİİ CANIMM UMARIM SAĞLIĞINA KAVUŞURR neyse inş bu sorun çözülür taklıyoo mesajlar hep hata veriyorrr

günaydın kızlar.şuan kendime çok kızgınım.bayramdan döndüğümden beri bi türlü düzen oturmadı.akşam yemeklerini çok kaçırdım.rahatsızlıgım devam ettiği için harekette yok.sabah yarım kilo aldıgımı görünce kızımın çikolatalarıyla kendimden intikam aldım.mafoldumben.şuan kendime çok kızgınım.ama akşama kadar acısını çıkaracagım pes etmek yok öyle değil mi

serradenizin dediği gibi üzüntü ve hastalıkla verilen kilolar çok çabuk alınıyor.bende bayramdan önce hastalandıgım için 1 haftada 2 kilo vermiştim tabi haliyle bu kilolar çok çabuk geliyor.inşallah yarın artıda olmam.birde bayramda hergören aaa zayıflamışsın aaaa ne kadar iradelisin derken sanırım nazara geldim kızlar sizde ne var ne yok ben sabah sabah bayagı bi dertliydim ama şimdi rahatladım.iyiki varsınız şekerler opuyorumnanaktan

narin_nazenin hiç sorma canım benim hep aynı dertten şikayet edip duruyoruz maalesef kendimizi kontrol edemiyoruz da ne olacak bu sonumuz anlamıyorum ki.

narin nazenin canım şunu düşünerek disipline ol....diyete başlarkenki hedefin neydi? o hedefe ulaştın mı? ben hep bunu söylüyorum kendime.bayramda bana da herkes aynısını dedi aaa çok zayıflamışsın vs vs bence de hem nazara geldin hemde kendin zayıfladığına inanınca rahatladın.bunun sonunda bırakma oluyo...daha önceden bende yaşadım bunları ama şimdi diyorum ki yağma yokkk...kim ne derse desin hedefime ulaşmadan inanmıyacağım kimseye...gaza gelmeyeceğim yeter artık diyenlere ...
ve kendimi tutacağım...bunları tekrarla kendince canım...ben bayramda da sonrasında da hiç bozmadım ama regl olamadım meraktayım acaba kilo ne alemde bakalım yarın çıkar ak koyun kara koyun..

haklısın nevra bir rahatlama oldu sanırım.ee malum bayramda herkes görecek falan diye gaza geliyordum.şimdi bayram geçti ya saldım galiba ama dediğin gibi hedefe ulaşmadan pes etmek yok.sabahki çikolatadan sonra biraz önce 1 dilim k.ekmegi üzerine labne peynir 1 tane domates yedim.şekersiz papatya çayı içtim.inşallah yerleşmeden çikolatalar eritebilirim.birde ben bayram boyunca hastaydım bide üzerine regli oldum iştah falan yoktu şimdi kendime geldikçe yeme isteği başladı.yarın artıda olmamak için elimden geleni yapacagım suyu ihmal etmiştim bugün enaz 2.5 lt su içecegim.yarın bakalım ne olacak

canım gün içi az meyve tüket ve süt ürünü sadece bugün için ama-
böylece çikolatayı dengelersin
şimdiki hedef de yılbaşı hayatım öyle düşün hedef ver kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…