- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
asla içemem..aç kalmayı tercih ederimsite hata veriyor sürekli.inşallah bu defa yazdıklarım ulaşır.aranızda diyet yaparken lahana suyu içen var mı?kızlar.görümcem 7 ayda lahana suyuyla birazda problemli bi dönem yaşamıştı 26 kg. verdi.sizce lahana suyu içmelimiyim.
aç kalıyım daha iyi çorbasıda suyuda facia böggggkafamçokkarıştısite hata veriyor sürekli.inşallah bu defa yazdıklarım ulaşır.aranızda diyet yaparken lahana suyu içen var mı?kızlar.görümcem 7 ayda lahana suyuyla birazda problemli bi dönem yaşamıştı 26 kg. verdi.sizce lahana suyu içmelimiyim.
ahhh canımmmmm nerdeeee öğünlerde 1er dilim götürdüm :kedi:yağmurgözlü bence bayramda kendin yemesen bile o kadar yemek yapmak en azından görmek bile düzenini bozup iştahını açmış olabilir...
bende bayram dönüşü çok zor hakim oldm kendime...bozmadım ama az kaldıydı
üzme canım kendini 1 simit 4 ekmeğe eşit ya gün içi ekmek türü bişi yeme dengelersin
başüstüne kaptanımmyerimsenibenSitenin gazabına bende uğradım malesef msj yazmak mümkün olamadı kaç gündür yaaaa..
yarın cuma 2 haftalık bildirim yapcaz mecburen ve yeni yılbaşı hedeflerimiz sahnelerde :))
bu bayram çok fena oldu çokkk...zar zor verilen gramlar kilo kilo geri dönüyor yaaa..ben bugün epey zamandır yapmıyordum spor yine leslie teyzelerle yürüdüm ..valla spor yapınca içim acayip huzurlu oluyorum sizde de öyle oluyo mu kızlar?
adaercim çok geçmiş olsun umarım kayınvaliden sağlığına kavuşmuştur..
serracım kilolar geri gelmiş ama ben biliyorum ki sendeki bu azimle 2 gelir 5 gider dimi! :))
melocum süper görünüyorsun canım,çok bişey kalmamış yani gözüken bişey yok valla..darısı başımıza
Yarın herkes yılbaşı hedefini yazsın kızlar..
Aminnnnnn canım hayırlı cumalarrrrrrgünaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıysa
hoşgeldinnna.s.günaydın arkadaşlarr a.s.
ben daha önce 7.takımda 95.6 75 kiloya düşmüştüm fakatkendime hakim olamayıp tekrar kilo almaya başladım şuan 86 kilo oldum yeniden:kedi::mymeka:aslında bu kadar değildim ama bayramdan beride 2 kilo almışım anlıcanız kafama dank etti bazı şeyler....
dün görümcemle konuştum kendisi bu konuda çok azimlidir takdir ederim hep bana baya bi motive verdi bende bu sabah itibarı ile yaniden başlamış bulunuyorum
ilk etapta 80 kiloyu görücem daha snrasın 75 70 derken hedefim 65 olmak çünkü yaza 2. çocuğu istiyoruz ve ben bu kilomun üstüne hamile kalmayı istemiyorumkafamçokkarıştı
kurallarınız neler her hafta bildirim var mı? mesela bide şunu belirtiyim ilk olarak benim çevrem biraz kalabalık dolayısıyla tempolu bi yaşamım var zaman zaman burada paylaşımda bulunamayabilirim ama elimden geldiğince burdayım
bende bu kadar arkadaşlar eğer anlaşabilirsek ben burda olmak istiyorumvereliniortak
günaydınlar kızlarr
haftanın yüz karası geldi :kedi:
malesef 2 kilo artıdayım epeydir spor yapamıyorum bayramda da kaçamaklar bir başladım malesef hala düzene giremedim her türlü cezaya razıyım
başlangıç 87,7
geçen hafta bildirim yapmamıştım ama en son 80,5 diye hatırlıyorum
bu hafta 82,5
yılbası hedefi 79
hedef 55
Günaydın kızlar,
Dün site sorunundan kimse girememiş herhalde.Ben bildirimlerimi yapayım
Bu hafta kilom:82.1
2 hafta önceki:83.7
yılbaşı hedef:78.5 (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?