80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar bende 81.5 kiloyum daha bu sabah tartıldım inşaallah 10 kilo vermek istiyorum rejime bugün itibariyle başladım. benide aranıza alırsanız sevinirim

haseki sultan hoşgeldin canım aramıza tam destek hep destek burda bize takıl kilolarına veda et Şeniz

yagmur gözlü bende vazgeçtim zaten lahana dan.dün +600 görünce panikten bi ara alacaktım azkalsın.bir türlü spora başlayamadım ona üzülüyorum.hala kendimi bitkin hissediyorum.ne gripmiş yaa 2 hafta oldu hala tam olarak geçmedi.saglık olsun kızlar illa bi şekilde veririz.insanın saglıgı yerinde omayınca gözü hiçbişiy görmüyor

saolun kızlar o halde fırsat buldukça bende burdayımvereliniortak

şuanki kilom 86.2

yılbaşına kadar 80.0

hedefim 65 .0

bu arada ne yiyip içtiğimizi gün içinde neler yaptığımızı yazacakmıyız

hasta olan arkadaşımız geçmiş olsun a.s.

narincim bende lahana suyuna başlıcam bugün pazar var bizim burda sebze meyve ne varsa doldurucam eve lahanayıda limon sıkınca içilebiliyo gene yoksa bende içemem

bide metobolizma hızlandıran elma çayı var ben çok yararını görmüştüm onada başlayacağım bulursam burayada eklerim içelim güzelleşelimmm delikafadulden

yine sorun var siteye giremedim deli oldum inş bu sefer olmuştur da yazdıklarım çıkar kahvaltıyla başlıyım sabah 2 bitkisel tablet 2 bardak su kahvaltı 1 bardak süt(midem kötüydü)ara öğünde kepekli sandviç(peynir,domates,salatalık)çay öğle çorba ızgara köfte ekmek 1 çatal irmik helvası ara elma yerim akşama salata ve artık spora başlamam lazım iyice serdim olmuyor:umursamaz:kaptanım kilom 108.1

adaer cim sana uzun bir mesaj yazmıştım ama gönderirken site hata verdi.herneyse kısaca şunu söyleyeyim canım nisan ayında düğünün ve eminimki bu sürede rahat bi 10 kilo verirsin.canım motive olmak için bence begendiğin gelinlik modellerini gözünün önüne aski heran görebilesin.birde ben evlenirken 65 kilo idim geçenlerde gecelik ve sabahlıgımı giydiğimde sagdan soldan fışkıanları görünce hemen çekmecenin enaltlarına sakladım atmaya kıyamadım malum 6 ay sonra nede olsa tekrar giyebileceğim öyle değilmi yerimseniben yani anladın mı canım mesajı sabah eteklerini savurup savurup sabahlıgının kahvaltı hazırlamak mı istersin eşine yoksa oranı buranı kapatmak zorunda olmayımı umarım yanlış anlaşılmamışımdır.sadece amacım seni motive etmekti

geçmiş olsun cnm :teselli:

yagmurgözlü canım bende 1 ayı geçti zayıflama sürecine gireli ama henüz hiç spor yapmadım.halbuki 2 haftadır yürüyüş yapmam gerekiyordu diyetisyenim öle istemişti.bugünden itibaren üşengeçliği bir kenara bıraksam iyi olacak kaydirigubbakcemile2

bugünün listesi:
1 kepek ekmek, 1 beyaz peynir , domates,salatalık,çay
6 parça tavuk şiş,1 ayran,1 kepek ekmek,salata
arada birazdan 1 mandalina 1 elma yerim
akşama da 7-8 kaşık etsiz kuru fasulye,1 kepek ekmek,salata,2 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina yiyecem

hadi canım beraber başlayalım ne dersin yoksa benim başlayacağım yok eve gidince bir yorgunluk çöküyor anlatamam yemekti bulaşıktı çamaşırdı üstümden tır geçmiş gibi oluyorum:bbo::bbo:

canımmm çok güzel anlatmışın sadece adaer ciğim için değil hepimiz için geçerli anladınız siz onuyerimsenibenyerimseniben

haseki sultan hoşgeldin canım aramıza tam destek hep destek burda bize takıl kilolarına veda et Şeniz

teşekkür ederim narin_nazenin nasıl kilo takibi yapıyorsunuz şu an kaç kişisiniz bir listeniz var mı bir de şu sizin yazıların altındaki tablolardan bende siteye girip yaptım ama yazılarımın altında çıkması için ne yapmalıyım anlatırsan sevinirim, hakikatli bir üye olmak istiyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

serradeniz merhaba; düğünün varmış şimdiden hayırlı olsun bende 2008 yılı ekim ayında evlendim 69 kiloydum evlenmeden önce şimdi 81.5 oldum bir yıl da aldım kiloları zaten elverişli bir yapıya sahibim sana tavsiyem evlendikten sonrada dikkat etmen, çünkü ben evlendikten sonra tv başındaki atıştırmalardan dolayı ; cips kola çikolata bisküvi çerez kilo aldım. kocayla geçip tv başına yağları depolamak çok keyifli ama sonra pişmanlıklar kıyafetlerden oradan buradan çıkan yağlarla başlıyor... :hulya:

ayy deli ediyoo bu site beni kaydirigubbakcemile

bende sabah 1 kase kellogsu 1 çay bardağı süt ile yedim oğluma kızartma yapmıştım 3 4tane ondan yedim kaydirigubbakcemile

öğle:4 kaşık patatesli bezelyeli etli yemek 1 soğan salatası 2dilim kepek ekmeği

güne biraz geç başladığım için bölede bitirmeyi düşünüyorum başka bişey yemicem

uzun zamandır şişirmediğim plates topunu şişircem vede plates yapıcam kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
+ 45 dklıkda yürüyüş yaptım zemuszemus
benden bu kadar

arkadaşlar sizden bi ricam var bende motive 15 gün falan devam eder snrada düşmeye başlar kendimi çok iyi tanıdığım için böle sölüyorum lütfen bana sık sık motive verin yoksa başaramamaktan korkuyorum :gitme:

kızlar kilo bildirimi yapıyım hemen sabahtan beri net yoktu sinir oldum tabi kknın açılmaması ve msjları kaydetmemesi tuz biber oluyo
başlangıç87
geçen hafta 79
bu hafta 81.5

çok güzel motive etmişsin cnm adaer için değil hepimiz için gerekli bu kıyafetleri hep siyah giymekten bişey bulamamaktan hepimiz bıktık öle değil mi o halde napııciiizzz boğazımıza hakimm olucizzzzzkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…