yagmur gözlü bende vazgeçtim zaten lahana dan.dün +600 görünce panikten bi ara alacaktım azkalsın.bir türlü spora başlayamadım ona üzülüyorum.hala kendimi bitkin hissediyorum.ne gripmiş yaa 2 hafta oldu hala tam olarak geçmedi.saglık olsun kızlar illa bi şekilde veririz.insanın saglıgı yerinde omayınca gözü hiçbişiy görmüyor
yagmurgözlü canım bende 1 ayı geçti zayıflama sürecine gireli ama henüz hiç spor yapmadım.halbuki 2 haftadır yürüyüş yapmam gerekiyordu diyetisyenim öle istemişti.bugünden itibaren üşengeçliği bir kenara bıraksam iyi olacak kaydirigubbakcemile2
adaer cim sana uzun bir mesaj yazmıştım ama gönderirken site hata verdi.herneyse kısaca şunu söyleyeyim canım nisan ayında düğünün ve eminimki bu sürede rahat bi 10 kilo verirsin.canım motive olmak için bence begendiğin gelinlik modellerini gözünün önüne aski heran görebilesin.birde ben evlenirken 65 kilo idim geçenlerde gecelik ve sabahlıgımı giydiğimde sagdan soldan fışkıanları görünce hemen çekmecenin enaltlarına sakladım atmaya kıyamadım malum 6 ay sonra nede olsa tekrar giyebileceğim öyle değilmi yerimseniben yani anladın mı canım mesajı sabah eteklerini savurup savurup sabahlıgının kahvaltı hazırlamak mı istersin eşine yoksa oranı buranı kapatmak zorunda olmayımı umarım yanlış anlaşılmamışımdır.sadece amacım seni motive etmekti
haseki sultan hoşgeldin canım aramıza tam destek hep destek burda bize takıl kilolarına veda et Şeniz
selam arkadaşlar herkesin bayramı müberek kutlu ve mutlu olsunn ancak gelebildim bir tek ben değilim demek ipin ucunu kaçıran anlıycanız kendimi fazlasıyla ödüllendirdimm ve geriye 2 kg aldımm üzlmüyorum okadar çünkü o kilo kalıcı olmadığını biliyodumm üzüntüden bir şey yememiştimmm ondan heralde spor vermiş olsaydım acaip üzülürdüm neyse bu günden sonraa inş yılbaşına hedefime ulaşırımm çünkü düğünm var bizim 3 ocaktaaa beni acaip kıskanan eltim varrr o beni bu halimle hiç görmedi oda gelicekk veee eminim şok geçirirdeeee çünkü şimdi herkes beni görünceee nasıl zayıfldın diyeee sınava çekiyolar yavvv ama güzel bir duygu umarım hepiniz tadarsınızz canımm arkadaşlarımm
çok güzel motive etmişsin cnm adaer için değil hepimiz için gerekli bu kıyafetleri hep siyah giymekten bişey bulamamaktan hepimiz bıktık öle değil mi o halde napııciiizzz boğazımıza hakimm olucizzzzzkaydirigubbakcemileadaer cim sana uzun bir mesaj yazmıştım ama gönderirken site hata verdi.herneyse kısaca şunu söyleyeyim canım nisan ayında düğünün ve eminimki bu sürede rahat bi 10 kilo verirsin.canım motive olmak için bence begendiğin gelinlik modellerini gözünün önüne aski heran görebilesin.birde ben evlenirken 65 kilo idim geçenlerde gecelik ve sabahlıgımı giydiğimde sagdan soldan fışkıanları görünce hemen çekmecenin enaltlarına sakladım atmaya kıyamadım malum 6 ay sonra nede olsa tekrar giyebileceğim öyle değilmi yerimseniben yani anladın mı canım mesajı sabah eteklerini savurup savurup sabahlıgının kahvaltı hazırlamak mı istersin eşine yoksa oranı buranı kapatmak zorunda olmayımı umarım yanlış anlaşılmamışımdır.sadece amacım seni motive etmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?