80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracım reglidendir eminimki artı durumun.şişkinliktir eminimki artıda gözükmenin sebebi.
canımmm umarımmmm öyledirrrrrr haftaya görücezzz inşşş çokk dikkat etmemm lazımm vallaa

canımm ilk önce hoş geldinn aramızaa umarım istediğin kgye ulaşırsınn sanırım bi yanlış anlaşılma olmuşş ben evliyim ve 2 çocuk annesiyimm anlıycann o evreleri çoktann geçtimm ama gerçektenn çok haklısınnn neyse yeni evlenecek arkadaşlara tavsiye olurrr en yakınn ADAERİN düğünü varrr nişanlı kızlarımızz var bizim topikteee onları incecikk gelinlerr yapıcazzz inşş neyse sık sık paylaşımlarda bulunnnn verirsinn canımmm

iyi akşamlar kızlar.hasekisultan serradeniz evli canım.adaer in düğünü olacak.bi karışıklık oldu sanırım.tam olarak kaç kişiyiz bilmiyorum.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.günlük olarakta paylaşımda bulunuyoruz.neler yapıp neler yiyoruz gibisinden.düzenli olarak girmek paylaşımda bulunmak cuma günleri kilo bildirimi yapmak ve hepsinden önemlisi kilo verebilmek kurallar diye biliyorum.başlangıç olarak kilonu bildirip birde yılbaşlı hedefini yazarsan başlamış olursun canım.yılbaşına kadar vermek istediğin kilo yılbaşı hedefin olarak listeye yazılır takım kaptanımız handerya bu arada

narincimm canımm nasılsınnn

ya narinn sayfa sendede değiştimii yoksa sadece bendemi öyle gözüküyo eskii rengine alışıktım bi türlü alışamadımmm

yagmurgözlü tamda beni anlatmışsın yemekti bulaşıktı çocuktu derken kendim enson sırada geliyorum ve kendime sıra geldiğinde hem saat çok geç oluyor hemde güçüm bitmiş oluyor.varım canım birlikten güç dogar nede olsa.ne yapacagız yürüyüş mü aerobik mi bende nıvea body cd var.ne ile başlayacagımıza karar verelim ben uymaya çalışırım.yoksa başka türlü bu p.p.mu kaldıramayacagım

sanırım bu hafta herkes artıdaaa hiçç listeeeeeee yapmasak sadeceee haftanınn yüz karalarını yazsınnn henderyakaydirigubbakcemile3delikafadulden

serracım benimde motivasyonum azaldı hastalıktı bayramdı biran önce toparlanmam lazım dedikçe sanki panikten daha çok kaçamak yapıyorum.ama bu sefer asla başa dönmeyue niyetim yok.zararın neresinden dönersek kardır değilmi

kesinlikle benn buu dönemde ne zaman hata yaptıysamm vaz geçmedim yılmadımm ertesi gün telafi ettim öylelikle gitti bi durdu bitti derken bu kg ye ulaştım kesinlikle yılmayınn derim olacak nasipsee buna inanın bende öncede bi kaçamak yaptığım zaman boşa gitti diyett derrr devam ederdim yemeyeee ama bu sefer öyle yapmadımmm sendee devamm ett inşş ulaşırsınn canımmm

ilk sayfa öyle çıktıda diyet guruplarına girince normale döndü.şuan bulundugun sayfa öylemi canım

yagmurgözlü hoşgeldin canım.bende tam sana cevap yazmıştım spora başlama konusunda.okudun mu bilmiyorum

neyse tatlımm ben yatıyorumm çok uykum geldi çocukları yatırmadım bugün haftasonu diyee onlarında uykusu geldiii hayırlı gecelerrrr

sana bişiy soracagım serracım ben son zamanlarda sürekli ne yemeliyim ne yememeliyim zayıflama falan fazla düşünmeye başladım bu çokta saglıklı bişiy değil mi yoksa sende de oldumu.mesala sabah kalkar kalkmaz tartılmak istiyorum gerçi kendimi kontrol etmeye çalışıyorumda.bu biraz fazla gibi geldi bana.sonuçta hayatımın enönemli anlamı bu olmamalı gibi geliyor.son zamanlarda fazlaca aklımı meşgul ediyorum galiba bu durumu nasıl kontrol edeceğim kendimi suçlu gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…