canımmm umarımmmm öyledirrrrrr haftaya görücezzz inşşş çokk dikkat etmemm lazımm vallaaserracım reglidendir eminimki artı durumun.şişkinliktir eminimki artıda gözükmenin sebebi.
serradeniz merhaba; düğünün varmış şimdiden hayırlı olsun bende 2008 yılı ekim ayında evlendim 69 kiloydum evlenmeden önce şimdi 81.5 oldum bir yıl da aldım kiloları zaten elverişli bir yapıya sahibim sana tavsiyem evlendikten sonrada dikkat etmen, çünkü ben evlendikten sonra tv başındaki atıştırmalardan dolayı ; cips kola çikolata bisküvi çerez kilo aldım. kocayla geçip tv başına yağları depolamak çok keyifli ama sonra pişmanlıklar kıyafetlerden oradan buradan çıkan yağlarla başlıyor... :hulya:
çok güzel motive etmişsin cnm adaer için değil hepimiz için gerekli bu kıyafetleri hep siyah giymekten bişey bulamamaktan hepimiz bıktık öle değil mi o halde napııciiizzz boğazımıza hakimm olucizzzzzkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar kızlar.hasekisultan serradeniz evli canım.adaer in düğünü olacak.bi karışıklık oldu sanırım.tam olarak kaç kişiyiz bilmiyorum.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.günlük olarakta paylaşımda bulunuyoruz.neler yapıp neler yiyoruz gibisinden.düzenli olarak girmek paylaşımda bulunmak cuma günleri kilo bildirimi yapmak ve hepsinden önemlisi kilo verebilmek kurallar diye biliyorum.başlangıç olarak kilonu bildirip birde yılbaşlı hedefini yazarsan başlamış olursun canım.yılbaşına kadar vermek istediğin kilo yılbaşı hedefin olarak listeye yazılır takım kaptanımız handerya bu arada
serracım bende tam haseki sultana açıklama yapmıştım tevafuk oldu sende yazmışsın meger
iyiyim canım sen nasılsın.sayfanın rengi bende eskisi gibi sende nasıl gözüküyorki
serracım benimde motivasyonum azaldı hastalıktı bayramdı biran önce toparlanmam lazım dedikçe sanki panikten daha çok kaçamak yapıyorum.ama bu sefer asla başa dönmeyue niyetim yok.zararın neresinden dönersek kardır değilmi
ilk sayfa öyle çıktıda diyet guruplarına girince normale döndü.şuan bulundugun sayfa öylemi canım
kesinlikle benn buu dönemde ne zaman hata yaptıysamm vaz geçmedim yılmadımm ertesi gün telafi ettim öylelikle gitti bi durdu bitti derken bu kg ye ulaştım kesinlikle yılmayınn derim olacak nasipsee buna inanın bende öncede bi kaçamak yaptığım zaman boşa gitti diyett derrr devam ederdim yemeyeee ama bu sefer öyle yapmadımmm sendee devamm ett inşş ulaşırsınn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?