80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sitenin hali nolcak böyle yaaaa..ben bi türlü giremiyorum girsem msj gönderemiyorum vs...gıcık oldum..
haseki sultan ve zeytingözlü hoşgeldiniz aramıza kızlar..bir zamanlar kurallarımız ve kimsenin güncellemediği bir listemiz vardı (şimdi taaaaaa arka sayfalarda kalmıştır muhtemelen :))
ben bugün listeyi yapmıyorum benim gibi giremeyenleri düşünerekten yarın yapacağım umarım sitenin sorunu çözülür..herkese şimdiden günaydınnnn!

gunaydın adaercım narınnazenın yagmurrgozlu serradenız henderya hepınıze gunaydın ya sıte benı delı ettı gıremıyorum kendıme gelıyorum sankı ınsaallah haftaya guzel kılo verırım

bayramdan berıdır salmıstım ama artık yeter zayıflıyacagım zayıflayacagım ıste sızde zayıflayacaksınız hele sen adaercım cok guzel bır gelın olacaksın

zeytın gozlu hasekısultan hosgeldınız umarım sızde burdan ıncecık cıkarsınız hadı kızlar zayıflamaya basarmaya bız ıstesek her seyı basarırrız bız nelerle basedıyoruz kılolaramı yenılecegız hadı hadı hadıııııııııııı

günaydın arkadaşlar a.s.

bi seferde açıldı site çok şkr

hg diyen bütün arkadaşlaraaaopuyorumnanaktan

çok saolun umarım iyi vakit geçiririz vede hepimiz incecik oluruz baya bi kalabalığıy galiba dimikaydirigubbakcemile2ohh daha güzel birlikten güç doğarmış ben sabah yaptıklarımı yazıyım :

2 bardak lahana suyu+1 yemek kaşığı z.yağı ve limon (bağırsakları yumuşatıyomuş)dün okudum ve ilk kez denedim arkasından 2 bardak ılık su içtim.
1 saat snra kocaman 1 kupa yeşil çay 3 zeytin 2 parça kaşar peynir 1 yumurta (aylar snra ilk kez yedim aslında kokusu çok rahatsız eder ama proteini çok yüksek olduğu için tok tutarmış 2 güne bir yemeyi düşünüyorum)1 kasede lahana havuç ve maydonazdan yapılmış salata 1 dilim kepekli ekmekkaydirigubbakcemile2

az snrada spora gidicem kaydirigubbakcemile2

terleyelim zayıflayalım terleyelim güzelleşelim zemuszemus

haklısın güldal nelerle başaçıkıyoruz bununla mı başaçıkamıcazz

görümcemin bir lafı aklı olan her insanın başaramıcağı hiç bişey yoktur aklımız var demi o zaman kendimize hakim olacağızhihoyyyt

merhaba kızlar bugün gibi bir kaçamak hiç yapmamıştım.yediklerimi söylemeye utanıyorum.eşim gelsin kendimi yürüyüş yoluna atacagım.ve bugünden sonra tamam artık birdaha bukadar ipin ucunu kaçırmayacagım.bayramdan sonra bu ne iradesizliktir anlamadım.:ecrin_bebek: akşama kadar yemek yok bol bol hareket le inşallah telafi ederim

sevdemer iyi akşamlar çok şükür girebildim kaç gündür giremeyenlerdenim

zeytingözlü ve hasekisultan hoşgeldiniz

handerya kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta 82.400
bu hafta 82
giden 400
yılbaşı hedefim 79

bugün yediklerim
sabah 3 kayısı bir ılık su
saat 9.30 kahvaltı peynir zeytin dom maydonoz, salatalık 1 yumurta 1 tatlı kaşığı bal 2 dilm ekmek
ara 2 kivi
öğlen 5 kaşık fasulye yarım simit ile
ara 1 elma 2 incir
ara 1 avuç kuruyemiş
akşam 4 kaşık patates yemeği, 2 kaşık fasulye ve salata çorba1 dilim ekmek
8 bardak su 30 dk yürüyüş

2 fincan yeşil çay ve 2 küçük kurabiye kaçamağım oldu ( son anda çikolata krizinden döndüm yine)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…