80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narinnazenin ben bir ara şekerim yüksekti lahana suyu içtim sabahları 1 bardak akşamları bir bardak limon sıkıp bazende limonsuz faydasını gördüm kilo verdim ve şekerim düştü. sonra bıraktım şimdi salatalarda lahanayı tüketiyorum

bazende havuç ve patatesle dere otu filan hepsini ince kıyıp karıştırıp yemeğini yapıp yiyorum

kızlar merhaba
bu sitenin hali ne kuu,bayram sonrası diyet gruplarımı çöktürdü aceba kkyı
malesef bende artıdayım,ama biliyordum böyle olacağını
napalım çalışıp didinip eritcez yağları
üzülmeyin kızlar bırakmayın kendinizi
baharnaz burdayım canım geçmişe göz atayım dedim ama çocuk bırakmıyor
bildirimi yapıp kaçayım
başlangıç:82
şimdiki:74.600
bu hafta giden:+1.700
hedef:70
yılbaşı hedefi:70 yani 4.600kg

Son düzenleme:
saat 15:30 da arkadaşlarla yaptıgım kaçamaktan sonra 1 saat yürüyüş yaptım pazara gittim geldim.ve sadece 19:00 1 kase keten tohumlu yarım yaglı yogurt yedim.sizce erimişmidir yediklerim kızlar.bundan sonra hergün yürümeye çalışacagım çünkü insan spor yapınca yaptıgı sporun zahmetini düşününce yemek yemekten vazgeçiyor

kızlar ben bugun tam olarak kendımı topladım kendıme geldım yoksa bunalıma gırecektım sabah oglen aksam yemeklerınden sonra 40 ar dakıka yuyrudum 3 lıtre suya yaklastım ıcıyorum yemeklerımı duzenlı yedım yanı boyle devam edersem ınsaallah haftaya ıyı kılo verırım bu hafta doktora gıtmedım o yuzden gecen haftakı kılomu bıldırıyorum baslangıc 98 ıkı hafta once 83 7 gecen hafta 83 cok opuyorum hepınıze guzel bır gece muhtesem bır sabah dılıyorum

evet bende kendime gelmeliyim.yoksa böyle olmayacak.kendim eşim için yapmalıyım.irademe hakim olmalıyım.bikaç saat önce arkadaşım mercimek köftesi yolladı.bende tam yürüyüşü bitirmiştim.akşam yemegi yemedin 2 tane yee neolacak canım dedi nefsim irademse bugün zaten yiyeceğini yedin 1 saat yürüdün yeme dedi ve ben çok şükür irademi kullandım ve yemedim.inşallah devamı gelir ve sürekli böyle iradeli davranabilirim

bu da yeni arkadaşlar için topik kurallarımız...
bunlar hiç aklımdan çıkmayacak kaptanım :lepi:

bide grubun iksiri ne arkadaşlar:içelim:

narincim bence önemli olan bundan snra kendini toparlayabilmen dünü unut dün dünde kaldı bizde insanız ve bizimde nefsimiz var ohh bu sana bi ödüldü ama bundan snra yok cnm sporunuda yapmışsın ohh ne güzel gitti onlar takma kafana

selam kızlar şuan adaer aktif görünüyorsun canım sana da günaydın
aslında pek günaydın kalmadı ama :)
hava bir garip yağmurlu bulutlu

tunaydinlar herkese :)
baharnaz nasilsin canim?
arkadasimin nikahi var bugun cuma da kinasini yapmistik,iste bugunde 15:30 da nikahi olacak umarim cok mutlu olur.Darisi biz bekarlara :)

Bu hafta liste yayınlanacak mı kaptanım?
yoksa ben mi göremedim?

Kızlar yaaaa bi fırsatım olmadı listeyi yapmaya misafirlerim falan vardı gece yapcam inşallah..zaten çok renkli bi liste olmayacak sanırsam..

zeytingözlü grubun iksiri dediğimiz 2 yeşil elme,1 limon dörde böl kabuklarıyla at tencereye 1 tatlık.tane karabiber,1tk karanfil ve 1 kabuk tarçın at kaynat sonrada iç canım..ödem atıyo

yine pek ugrayan olmamis bugun buraya.kaptanim yorma kendini firsat bulunca yaparsin artik.
nefes55 burada gorunuyorsun,merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…