handerya eline sağlık....sağol güsel sözlerin için...
canım sağol...seni de tebrik ederim 72 süperrrr...tebrikler nevraaa...
ellerine sağlık handerya .
ben bugün sabah yine tartıldım ve 72 olmuşum çok mutlu oldum bu leslie bacımın eseri odu bu hafta 2 kez 5 mil yaptım süper ...
iyi akşamlar kızlar.hasekisultan serradeniz evli canım.adaer in düğünü olacak.bi karışıklık oldu sanırım.tam olarak kaç kişiyiz bilmiyorum.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.günlük olarakta paylaşımda bulunuyoruz.neler yapıp neler yiyoruz gibisinden.düzenli olarak girmek paylaşımda bulunmak cuma günleri kilo bildirimi yapmak ve hepsinden önemlisi kilo verebilmek kurallar diye biliyorum.başlangıç olarak kilonu bildirip birde yılbaşlı hedefini yazarsan başlamış olursun canım.yılbaşına kadar vermek istediğin kilo yılbaşı hedefin olarak listeye yazılır takım kaptanımız handerya bu arada
SON TABLOMUZZZ..
kızlar tabloya bakın ve bayram bize ne yapmış bi görün ,uykusuzluğuma mı yanayım,dökldüğümüze mi bilemedim ..bu hafta güzel bi tablo oluşturalım hadi bakalım..
nevra ve narin sizleri de tebrik ederim kızlar inci gibi parlıyosunuz vallaaa..eyse çok uykum geldi ben kaçarrrrr..
handerya eline sağlık....sağol güsel sözlerin için...
heyooooooo birinci olmuşum
narinnazenin canım seni de tebrik ediyom
tüm grup hadi canlanalım artık bayram seyran bitti ayyy yılbaşı yaklaşıyoooo hedeflerimiz var hadiiii kıslarrrrrrrrrrrr
günaydın güldal, iyiyim canım işteyim sabah siteye bir bakayım dedim geçmişi okuyordum , bende dün yürüyüşe başladım akşamları yemekten sonra çıkıcam inşaallah 45 dk felan yürüsem yeter birde benim kondisyon bisikletim var onda da 15 dk 300 kalori için çalışıyorum . kilo vermeyi en çok hamile kaldığımda duba gibi olmamak için istiyorum. 1 hafta önce 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı çok üzüldüm 1 yıl 2 ay lık evliyim tekrar hamile kalmak istiyorum . o nedenle önce kilolarımdan kurtulmalıyım
gecmıs olsun canım allah tekrar saglıkla nasıp etsın o zaman gayret ver kılonu fırsat varken ve kendıne gel o bebegın nasıbı yokmus dusuklerde bebegın mutlaka saglık sorunları oluyormus sıkma canını daha yenı evlısın olur ben 24 yıllık evlıyım cocugum olmadı her sey kısmet nasıbım varsa olur benımde ama her seyın hayırlısı hayırsız evladım olacagına olmasın daha ıyı allahım sevdıklerıme can saglıgı versıngünaydın güldal, iyiyim canım işteyim sabah siteye bir bakayım dedim geçmişi okuyordum , bende dün yürüyüşe başladım akşamları yemekten sonra çıkıcam inşaallah 45 dk felan yürüsem yeter birde benim kondisyon bisikletim var onda da 15 dk 300 kalori için çalışıyorum . kilo vermeyi en çok hamile kaldığımda duba gibi olmamak için istiyorum. 1 hafta önce 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı çok üzüldüm 1 yıl 2 ay lık evliyim tekrar hamile kalmak istiyorum . o nedenle önce kilolarımdan kurtulmalıyım:hulya:kaydirigubbakcemile2
kızlar ben cumartesi gününden itibaren yürüyüşe başladım.inşallah hergün yürümeyi düşünüyorum.cumartesi 1 saat pazar günü 40 dk. yürüdüm.bu arada anlamadıgım bişiy var sizinde başınıza geldimi bilmiyorum.göbeğim bayagı indi kıyafetlerim bollaştı fakat baskülde artı 800 görünüyorum.adaeri dinleyip ölçülerimi alsaydım keşke
narın yagmurgözlü nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?