80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar hıc kımse yok topıkımızı yanlız bırakırsanız kurtlar yer sonra ne yaparız saka maka gunde 10 kere gırıyorum cok deger verdıgım aılem gıbısınız sızden haber alamadıgım zaman uzuluyorum ben bu gunude kacamaksız ıstedıgım gıbı gecırdım darısı yarınlara hepımız ıcın ıyı geceler canlarım

SON TABLOMUZZZ..
kızlar tabloya bakın ve bayram bize ne yapmış bi görün ,uykusuzluğuma mı yanayım,dökldüğümüze mi bilemedim ..bu hafta güzel bi tablo oluşturalım hadi bakalım..
nevra ve narin sizleri de tebrik ederim kızlar inci gibi parlıyosunuz vallaaa..eyse çok uykum geldi ben kaçarrrrr..

tebrikler nevraaa...
ellerine sağlık handerya .

ben bugün sabah yine tartıldım ve 72 olmuşum çok mutlu oldum bu leslie bacımın eseri odu bu hafta 2 kez 5 mil yaptım süper ...

Günaydın kıslar nasılsınız ?

handerya eline sağlık....sağol güsel sözlerin için...
heyooooooo birinci olmuşum :lepi::lepi:
narinnazenin canım seni de tebrik ediyom :lepi::lepi:
tüm grup hadi canlanalım artık bayram seyran bitti ayyy yılbaşı yaklaşıyoooo hedeflerimiz var hadiiii kıslarrrrrrrrrrrr hihoyyyt

tebrikler nevraaa...
ellerine sağlık handerya .

ben bugün sabah yine tartıldım ve 72 olmuşum çok mutlu oldum bu leslie bacımın eseri odu bu hafta 2 kez 5 mil yaptım süper ...
canım sağol...seni de tebrik ederim 72 süperrrr...
lesli bacoıyı hereks söölüyo ben başlamadım ona ama bende dışarıda yürüyom.hareketi arttırtığımızda kilolar daha kolay gidiyo dimi canım...
5 mil de bayağı uzun ya nerdeyse 8 km.eder süpersin...devam et canım...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba günaydınlar; afedersin serradeniz demek ki ben karıştırdım, sana mutluluğunun ve evliliğinin sonsuza kadar sürmesini, adaer' e de bu yeni başlangıçta bir ömür sürecek mutluluklar diliyorum. narin_nazenin verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum canım yılbaşı hedefim;75

gunaydın kızlar ya nerdesınız gelın artık ben kayısımı yedımsuyumu ıctım kahvaltımı yaptım yuruyuse cıkacagım bugun 3 gunum kacamak yok ınsaalah artık olmayacak melocum hasekısultan sızlerı goruyorum gunaydın nasılsınız

günaydın güldal, iyiyim canım işteyim sabah siteye bir bakayım dedim geçmişi okuyordum , bende dün yürüyüşe başladım akşamları yemekten sonra çıkıcam inşaallah 45 dk felan yürüsem yeter birde benim kondisyon bisikletim var onda da 15 dk 300 kalori için çalışıyorum . kilo vermeyi en çok hamile kaldığımda duba gibi olmamak için istiyorum. 1 hafta önce 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı çok üzüldüm 1 yıl 2 ay lık evliyim tekrar hamile kalmak istiyorum . o nedenle önce kilolarımdan kurtulmalıyım:hulya:kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar busabah güne kötü başlamıştım ama mesajları ve tabloyu görünce neşem yerine geldi zemuszemus

çok teşekkür ederim handeryacım.bu haftada bu iltifatına layık olmaya çalışacagım.sabah tartıldım artı görünüyordum fakat cumaya kadar elimden geleni yapacagım opuyorumnanaktan

nevracım bende seni tebrik ederim başarın daim olsun inşallah :hooray:

canım bebeğin için üzüldüm.Rabbim inşallah hayırlısıyla sana saglıklı bir evlat verir.henüz düşüğün çok yeni dikkat et canım kendine lohusa gibisindir sen şuan.bence çok fazla yüklenme kendine.kendine dikkat et canım

kızlar ben cumartesi gününden itibaren yürüyüşe başladım.inşallah hergün yürümeyi düşünüyorum.cumartesi 1 saat pazar günü 40 dk. yürüdüm.bu arada anlamadıgım bişiy var sizinde başınıza geldimi bilmiyorum.göbeğim bayagı indi kıyafetlerim bollaştı fakat baskülde artı 800 görünüyorum.adaeri dinleyip ölçülerimi alsaydım keşke

gecmıs olsun canım allah tekrar saglıkla nasıp etsın o zaman gayret ver kılonu fırsat varken ve kendıne gel o bebegın nasıbı yokmus dusuklerde bebegın mutlaka saglık sorunları oluyormus sıkma canını daha yenı evlısın olur ben 24 yıllık evlıyım cocugum olmadı her sey kısmet nasıbım varsa olur benımde ama her seyın hayırlısı hayırsız evladım olacagına olmasın daha ıyı allahım sevdıklerıme can saglıgı versın

canım yürüyüşün etkisiyle muhtemelen sıkılaştın..benim de oldu bir de yağ verince incelme çok oluyor ama tartıda az görünüyor
eğer dışarda yürüyemezsen leselie yi aratıp indir fat ile başlayan 5 millik seri var onu yap çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…