80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben dışarıda yürümüyorum zaten evde yürüyüş bandım var.geçen sene eşim almıştı yılbaşında 1 yıldır askılık olarak kullanılıyordu.şimdi başladım işte yürümeye.inşallah devamı gelir.inşallah dediğin gibi sıkılaşmışımdır Melocum

kızlar bu hafta sonu düzenli yürüyüşe başladım ctesi 45 dk pazar 50 dk bantta yürüdüm inş hafta içide bırakmayacağım akşam eve gidince hiçbişeye bakmıcam yürüyüşümü yapıcam narincim haftasonu nete giremedim yazını bugün okudum seninde yürüme bandı varmış beraber yürüyelim ne dersin?doktorumun bana dediği hergün 45 dk yeterliymiş bantta ama öyle salına salına değil dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 4 üncü kademede nabız 120 yi geçecek ter atacak şekilde yürünecekmişkaydirigubbakcemile2

sabah bitkisel tablet 2 bardak su
kahvaltı klasik 1 çatal peynir
1 dilim ekmek
çay
ara
1 grissini 2 mandalina
öğle
brokoli çorbası
yağsız tuzsuz bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
akşam
salata köfte meyve
bugünki menüm bu kızlar inş dışına çıkmam

tamam canım beraber yürüyelim bende cumartesi 1 saat pazar 40 dk. yürüdüm.bende 4. kademede yürüyorum fazlasını yürüyemem bacagımda sorun var çünkü.banada doktorum yemeklerden 1 saat sonra haftada 2 gün 1 saat demişti.tamam birlikte karar alalım hergün 4. kademede 45 dk. yürüyelim ne dersin böylelikle birbirimize söz verdiğimiz için tembellik yapamayız

yağmurgözlü buradaki bitkisel tablet nedir?

canım öncelikle şunu demeden geçmiyim resmini gördüm harikasın gördüğümde sitede sorun vardı yazamamıştımakannehirtablete gelince ben hipotiroid hastasıyım yani metabolizmam çalışmıyor ve su tutuyor şişiyorum bayramdan önce vücutta su yağ kas ölçümlerim yapıldı ve su oranım çok fazla çıktı bunu atmam içinde doktorum hem ilaç hemde bitkisel bir tablet verdi öğünlerden önce bol suyla içiyorum

canım bende fazlasını yürüyemem dizimde problem var anlaştık o zaman ben varımkaydirigubbakcemile5Şeniz

melocum 15 kıloyu 5 ayda verdım sıkılasarak kuculerek verdım ıstedıgım her seyı yedım dıet yok yanlız zamanına uymadıgım ıcın yavas verdım ama sımdı anca aklım basıma geldı sımdı 3 gundur tam uyuyorum bakalım persembe doktoruma gıdecegım ne olmus ama verıyorum bellı bekleyın ınsaalah kılo bıldırımınde sasırtacagım sızlerı

leselie nedir? bilgi verirmisiniz?
gogle de arattım ama bişey çıkmadı

bende kendime geldim.1 haftadır salmıştım.tam 1 aydır yolunda giden diyetim son 1 haftadır düşe kalka gidiyordum.

sabah yediklerim

1 dilim k.ekmeği
domates - salatalık
şekersiz bitki çayı

bu takıma girdiğim günden beri ilk defa takımın yüz karası oldum mafoldumbenklava:klava:

canım bende fazlasını yürüyemem dizimde problem var anlaştık o zaman ben varımkaydirigubbakcemile5Şeniz

benide alın aranıza hihoyyyt bende bandımı yeni aldım sayılır 1 2 ay oldu alalı. banda çıktığım zaman 5kmyi tamamlamaya çalışıyorum genelde 6veya 5.5 de yürüyorum

benide alın aranıza bende bandımı yeni aldım sayılır 1 2 ay oldu alalı. banda çıktığım zaman 5kmyi tamamlamaya çalışıyorum genelde 6veya 5.5 de yürüyorum

tamam canım katıl sende bize.hergün yürüyeceğiz 45 dk. tamam mı.ertesi günde birbirimize rapor vericeğiz .sen istediğin mil de yürü.ben ve yagmurgözlü 4 de yürüyuecegiz malum dizlerde sorun var bizde

tamam narincimkaydirigubbakcemile5 günlük hangi hızda kaç km yürüdüğümüzü yazarız o zaman hem birbirimize destek oluruz

mrb bende 84.5 kiloydum cumartesi günü diyete başladım hedefim 75 inşlah başarıcam herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…