- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canım yürüyüşün etkisiyle muhtemelen sıkılaştın..benim de oldu bir de yağ verince incelme çok oluyor ama tartıda az görünüyor
eğer dışarda yürüyemezsen leselie yi aratıp indir fat ile başlayan 5 millik seri var onu yap çok işe yarıyor
narın yagmurgözlü nasılsınız
kızlar bu hafta sonu düzenli yürüyüşe başladım ctesi 45 dk pazar 50 dk bantta yürüdüm inş hafta içide bırakmayacağım akşam eve gidince hiçbişeye bakmıcam yürüyüşümü yapıcam narincim haftasonu nete giremedim yazını bugün okudum seninde yürüme bandı varmış beraber yürüyelim ne dersin?doktorumun bana dediği hergün 45 dk yeterliymiş bantta ama öyle salına salına değil dedi 4 üncü kademede nabız 120 yi geçecek ter atacak şekilde yürünecekmiş
yağmurgözlü buradaki bitkisel tablet nedir?
tamam canım beraber yürüyelim bende cumartesi 1 saat pazar 40 dk. yürüdüm.bende 4. kademede yürüyorum fazlasını yürüyemem bacagımda sorun var çünkü.banada doktorum yemeklerden 1 saat sonra haftada 2 gün 1 saat demişti.tamam birlikte karar alalım hergün 4. kademede 45 dk. yürüyelim ne dersin böylelikle birbirimize söz verdiğimiz için tembellik yapamayız
canım yürüyüşün etkisiyle muhtemelen sıkılaştın..benim de oldu bir de yağ verince incelme çok oluyor ama tartıda az görünüyor
eğer dışarda yürüyemezsen leselie yi aratıp indir fat ile başlayan 5 millik seri var onu yap çok işe yarıyor
canım bende fazlasını yürüyemem dizimde problem var anlaştık o zaman ben varım
canım bende fazlasını yürüyemem dizimde problem var anlaştık o zaman ben varımkaydirigubbakcemile5Şeniz
benide alın aranıza bende bandımı yeni aldım sayılır 1 2 ay oldu alalı. banda çıktığım zaman 5kmyi tamamlamaya çalışıyorum genelde 6veya 5.5 de yürüyorum
mrb bende 84.5 kiloydum cumartesi günü diyete başladım hedefim 75 inşlah başarıcam herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?