- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
mrb bende 84.5 kiloydum cumartesi günü diyete başladım hedefim 75 inşlah başarıcam herkese kolay gelsin
asutaha yagmurgozlu nasılsınız bana bakın kızlar kendınıze gelın ben bu hafta bırıncı olabılırım sımdıden soylım ona gore darılmaca yok tamamı guzeller
aylin90 nerelerde bilen gören varmı kızlar
ben soylımde gerısı sıze kalmıslülülülülülünaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar:göreceğiz hıh:roflol:
hımmm şimdi okudum 45 dk. yürüyüp bir sonraki gün rapor verilecek bende yapmalıyım
kızlar ben ogle yemegımı yedım 2 km sabah 2 km sımdı yurudum geldım 1 5 lıtre suyu devırdım tutmayın benı ullllllllllen zayıflayacagım
asutaha yagmurgozlu nasılsınız bana bakın kızlar kendınıze gelın ben bu hafta bırıncı olabılırım sımdıden soylım ona gore darılmaca yok tamamı guzeller
geldim geldim yüzkarası olmak yaradı galiba bana
ve nisana 4 ay kalması
bravo sana canım.bende yürüyüşlere başlamıştım ...çok iyi oluyo...göbek kısmına gelince sıkılaşma yaşıyosun...süper olcek süperrr.bozmadan devam hadiiii...kızlar ben cumartesi gününden itibaren yürüyüşe başladım.inşallah hergün yürümeyi düşünüyorum.cumartesi 1 saat pazar günü 40 dk. yürüdüm.bu arada anlamadıgım bişiy var sizinde başınıza geldimi bilmiyorum.göbeğim bayagı indi kıyafetlerim bollaştı fakat baskülde artı 800 görünüyorum.adaeri dinleyip ölçülerimi alsaydım keşke
helal sana kıs...yürüyüşler başladı ise kiloalar patır patır gidecek...kaydirigubbakcemile2kızlar bu hafta sonu düzenli yürüyüşe başladım ctesi 45 dk pazar 50 dk bantta yürüdüm inş hafta içide bırakmayacağım akşam eve gidince hiçbişeye bakmıcam yürüyüşümü yapıcam narincim haftasonu nete giremedim yazını bugün okudum seninde yürüme bandı varmış beraber yürüyelim ne dersin?doktorumun bana dediği hergün 45 dk yeterliymiş bantta ama öyle salına salına değil dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 4 üncü kademede nabız 120 yi geçecek ter atacak şekilde yürünecekmişkaydirigubbakcemile2
hooşgeldiiiinnnnnnnnnn opuyorumnanaktanmrb bende 84.5 kiloydum cumartesi günü diyete başladım hedefim 75 inşlah başarıcam herkese kolay gelsin
o kadar emin olma bence arkadaşımmmmm kaydirigubbakcemile...asutaha yagmurgozlu nasılsınız bana bakın kızlar kendınıze gelın ben bu hafta bırıncı olabılırım sımdıden soylım ona gore darılmaca yok tamamı guzeller
1 kepek ekmek,1 yumurta,1 peynir,domates,çay
ara:şekersiz kahve
tavuk şiş 6 tane,salata,1 ayran,1 kepek ekmek
ara: yine şekersiz kahve(mecburen misafirlik!!!)
eve gelince arada 1 mandalina yedim
akşama pırasa yiycem 6-7 kaşık , 1 kepek ekmek,salata ve yarım kase yoğurt
meyve belki 2 mandalina daha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?