- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
aminnnnnnnnn şekerim...hepimizin ki yağ olmasın ....hadi bakalım yürüyüş grubu sağ baştan sayın...kaydirigubbakcemile5afiyet olsun kısss yağ olmasınopuyorumnanaktan
canım sorunu bilince çözümü kolay bence.hatanı biliyosun ona kızmak yerine unut ve yapman gerekene odaklan...hem yeni alınmış kilo çabuk gider....sonrasında da disiplinli olursan sorun kalmayacak.inan ve başla canım....kızlar merhaba
nasılsınız
yüzkarası oldum
yürüyüşede ara vermek zorunda kaldım
ama diyeti devam ettiriyorum
tabiki sporsuz zor
en azından benim metabolizmam sadece diyetle eritmiyor yağları
bayrama kadar çatlayana kadar spor yap
bayramda çatlayana kadar ye
olacağı buydu
(((((((
evet canım hadi birinci olalımmmmm :lepi:selam guzellerım cıtırlarım ben bugun cok sukur bugunude kacamaksız bıtırdım ınsaallah sımdı sutumu ıcecegım ve uyuyacagım sızlerede guzel bır gece dılıyorum hadı nevracım bırıncı olalım
aman handeryacım dikkat et misafir yesin sen yeme yaaaaİyi geceler adaercim yeni gördüm msjnı geçmişe bakıyordum..
yeni bi kural koymuşuz ne güzel bende uyarım tabiki..ama bende koşu bandı yok leslie teyzeyle eşlik ederis artık size ve umarım aksatmadan her gün...
yılbaşına ne kaldı???
yaaa yatılı misafirim var kaç gündür ve malesef kaçamaklar gırla gidiyor yemeği,tatısı vs derken bende kaçırıyorum ama yarından itibaren (ben bu sözü çok söylüyorum yaaaa:kedi: )kaçamak yapmıycam söz olsun size..!
Kızlar şu zayıflama tabletlerinden kullanan var mı? ablam bugün ilaç aldı eczaneden exodex diye sağlık bakanlığı onaylı tek zayıflama ilacıymış deneyen varmı? gerçi ben halaaa emziriyorum ama keser kesmez en azından beşi bi yerdeyle başlangıç yapıcam sonra da belki hap falan (bi ablama bakıyım da)
ya aslında herşeyin doğalı sağlıkla hapa falan hiç sıcak bakmadım şu güne kadar ama iştah kesip,metabolizma hızlandırıyormuş falan ya..
Kızlar şu zayıflama tabletlerinden kullanan var mı? ablam bugün ilaç aldı eczaneden exodex diye sağlık bakanlığı onaylı tek zayıflama ilacıymış deneyen varmı? gerçi ben halaaa emziriyorum ama keser kesmez en azından beşi bi yerdeyle başlangıç yapıcam sonra da belki hap falan (bi ablama bakıyım da)
ya aslında herşeyin doğalı sağlıkla hapa falan hiç sıcak bakmadım şu güne kadar ama iştah kesip,metabolizma hızlandırıyormuş falan ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?