80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kısss yağ olmasınopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn şekerim...hepimizin ki yağ olmasın ....hadi bakalım yürüyüş grubu sağ baştan sayın...kaydirigubbakcemile5
canım sorunu bilince çözümü kolay bence.hatanı biliyosun ona kızmak yerine unut ve yapman gerekene odaklan...hem yeni alınmış kilo çabuk gider....sonrasında da disiplinli olursan sorun kalmayacak.inan ve başla canım....

bugünkü yediklerim
sabah 3 kayısı ve ılık su
dom, biber, peynir zeytin 2 dilim ekmek
ara mandalina
öğlen 8 kaşık bamya, yoğurt 1 dilim ekmek
ara elma ve 2 adet incir
ara 3 galeta peynir ve roka
akşam çorba 6 kaşık bamya 4 kaşık pilav düşünüyorum
8 bardak su

bende yürüyerek ve diyetime devam ederek kilo verenlerdenim ama bugünlerde yoğunluklarımdan
dolayı fazla sağlıklı ve istenildiği kadar yürüyemiyorum ve istediğim kadar kilo veremiyorum
lütfen yardım eedin kızlar
yürüyüş yerine geçen lesli yi benim mail adresime yolluycak arkadaş varmı varsa özelden mail adresimi vericem lütfen googledan yazdım ama indiremedim

handerya liste için eline sağlık canım ayırdığın zaman için teşekkürler
kızlar yılbaşı hedeflerimize ulaşmak için işi sıkı tutalım lütfen

tekrar iyi akşamlar kızlarr:lepi:

öyle bi yorulmuşum ki gemişi okudum yazamadım uyuyuverdimmirmirmirmir

neyse :hulya:

bugün benim iğne oyası kursum vardı sabahtan orda bişiyler yapıldı bende abartmadan yedim bişiler

sbh:1 kaşık yağlı limon 2 bardak elma sirkeli su

10:30 gibi;1 kaşık patates salatası 2 tane minik kurabiye ince bir dilim pasta 1.5 bardak meyve suyu

öğle 4 köfte

akşam:1 kaşık yoğurt 1 tabak çorba 1 kase salata

20 dk yürüyüş

geldim
yediklerim

1 dilim ekmek 1 çatal peynir domatesvs
ara elma

öğle 1 tavuk baget bol salata

yoğurt

sonra

elma

akşam 4 kaşık lahana yemeği
bol salata

ardından lesli abamla 5 mil :=) hihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool:

suyum çıktı duş yaptım geldim

selam guzellerım cıtırlarım ben bugun cok sukur bugunude kacamaksız bıtırdım ınsaallah sımdı sutumu ıcecegım ve uyuyacagım sızlerede guzel bır gece dılıyorum hadı nevracım bırıncı olalım

Kizlar bende uzun zamandir ugruyamadim bu biraz yogunlukdan birazda utancdan kaynaklandi
maalesef istedigim gibi surduremedim diyetimi.. ama bugun tekrar bi hamle yaptim arkadasimla birlikte basladik bakalim birbirimizle yarisiyoruz, umarim bi ise yarar eskisi gibi kilo verebilirim.

Iki haftadir tartilamiyorum bile korkumdan... yarin tartilcam insallah.

Yarin kesin bitiriyorum bu isi ( ben bunu kac kere soyledim, bende bilmiyorumakannehir)

ıyi geceler adaercim yeni gördüm msjnı geçmişe bakıyordum..
yeni bi kural koymuşuz ne güzel bende uyarım tabiki..ama bende koşu bandı yok leslie teyzeyle eşlik ederis artık size ve umarım aksatmadan her gün...

yılbaşına ne kaldı???

yaaa yatılı misafirim var kaç gündür ve malesef kaçamaklar gırla gidiyor yemeği,tatısı vs derken bende kaçırıyorum ama yarından itibaren (ben bu sözü çok söylüyorum yaaaa:kedi: )kaçamak yapmıycam söz olsun size..!

Kızlar şu zayıflama tabletlerinden kullanan var mı? ablam bugün ilaç aldı eczaneden exodex diye sağlık bakanlığı onaylı tek zayıflama ilacıymış deneyen varmı? gerçi ben halaaa emziriyorum ama keser kesmez en azından beşi bi yerdeyle başlangıç yapıcam sonra da belki hap falan (bi ablama bakıyım da)
ya aslında herşeyin doğalı sağlıkla hapa falan hiç sıcak bakmadım şu güne kadar ama iştah kesip,metabolizma hızlandırıyormuş falan ya..

Liste için bişey değil gerçi çok kötü bi listeydi bana göre ama...

kaçaklar da dökülmüş bir bir..selma,brose ne alemdesiniz yazın hadi.. aylin çık ortaya!

evet canım hadi birinci olalımmmmm :lepi:
bozma diyeti kapışalım bu hafta bakalım ne olcek...kaydirigubbakcemile5

aman handeryacım dikkat et misafir yesin sen yeme yaaaa lmaz:
ben zayıflama tableti kullanmıyom kullanan da tanımıyom canım...

canım biliyorum o ilacı banada eczanedeki bayan çok methetti saglık bakanlıgından onaylı tek ilaç falan diye.bende açıkcası alıp kullanmaya cesaret edemedim.

evet gelelim dün nasıl geçti.çok şükür kaçamaksız bir gündü.son 1 haftadır ilk kez diyetime sadık kalabildim.inşallah bu irademi sürekli gösterebilirim.yaptıgım yürüyüşüde bildireyim

yürüyüş : 4 - 5 mil.arası hızla 55 dk.

gunydınlaaaar sevgılı kızlar ben kayısımı ve suyumu kahvaltımı yaptım hepımıze ıradelı bır gun dılerım tabıkı nevracım kapısalım ben bıraz sonra yuruyuse cıkacagım yagmur kar farketmez cunku dısarda yurudugumde ruhen de kendımı cok dınlenmıs hıssedıyorum yuruyelım arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…