canım bende içiyorum ondan gerçekten faydası var tavsiye edrim chocolate sende nasıl etkisi
aylincim hoşgeldin canım bunlarla doydunmu çok katıymış diyetin :hooray:
sekerim mutlaka faydasi var...soyle ki,bazi arkadaslar besi bir yerdenin topiginde " ben ictim 2 ay faydasini gormedim" diyolar ama ne yazik ki hicbirsey bogazimizdan kesmeden fayda etmez...ben ve bir arkadasim beraber diyet yaptik ve o da icti bu caydan.o da 7 kilo verdi ...sporu cok agirdi onun bir de...ben hafif sporla ve diyetle verdim canim...ama herseyi birakip deli gibi yedigim icin geri aldimklava:
evet doydum
kati derken nedemek istedin ablakötümü?
aylin cgm ben de baktim yediklerine...bence az yemissin. bizim kilo araligimizda olan insanlarin gunluk en az 5 dilim ekmek veya benzeri yemesi gerek...sen neredeyse hicbisey yememissin. daha onceki tecrubelerime dayanarak soylemek istiyorum ki,bu sekilde yemeye dvm edersen cok cabuk sklr ve birakirsin cnm ki umarim oyle olmaz...yerimseniben
aynen bende öyle ben 4 ayda 18kilo vermiştim yani sonra bırakıncamalesef aldım 10kilosunu geri o yüzden gerçekten faydası var bu çayına.s
dogru olabilir abla, ve cabuk alirim kiloyu. yavas yavas yapmak lazim dimi. ben 14 yasimdan beri rejim yapiyorum belki 100ü gecmistir.
tmm biraz daha fazla yemeye calisirim.
abla diyen dillerini yerim senin ben Şeniz kac yasindasin aylincgm? boyun ve kilon nedir??
merhabalar bende yeni katildim araniza...boyum 168 yasim 19. kilom 89-90 civari, 14 yasinda 105 kiloydum, ve 83 e düsmeye basardim 5 ayda. ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN. gecen yaz 81 e inmeye basarmistim cünkü otele tatile gidecektik :) ve bir arkadasimla iddaya girmistim,87 den 80 veya 81 olmazsam Cig balik yiyecektim igrencc :) yermiyim hicc, kilolar gitti...
5 ay önce 83 düm... nasil olduysa kilo aldim asiri makarna yiyorum, cokkk seviyorummmm. astroloji ocak ayinda bana demistiki, kova burclari 2009 da ocak 5 itibaren istahlari cok acilcak dikkat etsinler dedi, vallahada öle oldu yaaa,. ocaktan beri ye anam ye bu ne :)
pazartesiden beri rejimdeyim. spora basladim, pazartesi carsamba 1 saat yaptim salonda. yarin tekrar gidecem. evet 90 a yakinim ama resimlerimi görseniz 70 sanarsiniz. kemiklerim mi agir anlamadim ama görünüsüm tam bi balik etli. 90 degil :) yüzüm de cok tatli allaha sükür. 80 olsam yeter bana....
simdi nasil oluyor bu konu? nasil zayifliyorsunuz? simdi ben neler yedigimi mi söylicem? ve herkes herkese destek mi cikiyor? yemeee cikolataaa gibisineyaardimci olurmusunuz
basari oykulerinde 42 kilo veren bir genc kizin oykusu var,siddetle okumani tavsiye ediyorum aylincigim...yazi uzun biraz,ama mutlaka oku derim...
canim benim,oncelikle sunu soylemek istiyorum,kac gosterdigin degil kac kilo oldugun onemli ve sen yasina gore fazla kilolusun.son hedefin 65 olmali,ama simdilik hedefin 80 olsun...2,5 3 ayda yine inersin 80 e ama kararli olacaksin..makarna tabii ki yiyebilirsin.makarnayi birakma.fakat oglen saatlerinde ve tek basina ye...1 tabak yiyebilirsin.oncesinde ve sonrasinda birer bardak da su ic...
bak cnm aslinda caninin cektigi seyi ye derim ben ama cok olculu...2 secenegin var,ya kalorili ama kus kadar yiyeceksin ya da kalorisi dusuk bol bol yiyeceksin...salata meyve ara sira kepekli galetalar,kepekli makarna,az yagli yogurt... canin pizza mi cekti ?1 dilim al yanina da bol salata,yagsiz...bak nasil doyuluyor 1 dilimle de...biz midemizin kapasitesinin cok ustunde yiyoruz,sanki 1 dilimle doyulmuyor...ben sana her zaman yardimci olmaya calisirm cnm,elimden geldigince:1hug:
basari oykulerinde 42 kilo veren bir genc kizin oykusu var,siddetle okumani tavsiye ediyorum aylincigim...yazi uzun biraz,ama mutlaka oku derim...
ya abla ben istesem cok güzel veriyorum kilo :bbo: AMA cokkkkkkkk istahliyimmmm :bbo: rejim bitince yemeye basliyorum tekrar. yani STOP DUUUUR diyemiyorm DEMIYORUM asla,. sunuda sonra yersin yarin yersin yarina kalsin demiyorummmm diyemiyorum, kücüklükten kalma bir huy iste, bu huy gitmedikten sonra ben ömür boyu rejim yaparim
canım benim verirsin sonra bir müddet koruma diyeti yapıcaz yada biz buna diyet demeyelimde yaşam tarzımızı değiştirelim artık burdan ayrılmazsan biz senide kendimizide eritiriz merak etmegün içinde sık sık gir buraya olurmu sen genç kızsın incecik olman lazım dimi amaaa
ben bunlari not edim canim nerden bulcam aktarlardanmi canim her bi karisimdan bi kasik koycam yoksa karisikmi satilior?selam tatlis :) besi bir yerde cayini mutlaka tavsiye ediyorum ben cok faydasini gordum ramazan ayindan sonra diyet yapmistim ve bu cayla biraz da dikkat ederek bir ayda 6 kilo verdim... MATE-FUNDA YAPRAGI-KEKIK-BIBERIYE-YESIL CAY karisimi canim...bir su bardagi kaynamis suya 1 tatli kasigi bu karisimdan koy,agzini kapat demlensin... 5 dak sonra ic...gunde 3 bardak...
ben bunlari not edim canim nerden bulcam aktarlardanmi canim her bi karisimdan bi kasik koycam yoksa karisikmi satilior?
iki dk buhar yapim dedim yüzüme kaynatmisiniz hemen okuyim bi hepsini:I:içelim:
ben bunlari not edim canim nerden bulcam aktarlardanmi canim her bi karisimdan bi kasik koycam yoksa karisikmi satilior?
iki dk buhar yapim dedim yüzüme kaynatmisiniz hemen okuyim bi hepsini:I:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?