- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
alkisalkisalkisevet gelelim dün nasıl geçti.çok şükür kaçamaksız bir gündü.son 1 haftadır ilk kez diyetime sadık kalabildim.inşallah bu irademi sürekli gösterebilirim.yaptıgım yürüyüşüde bildireyim
yürüyüş : 4 - 5 mil.arası hızla 55 dk.
alkisalkisalkisgunydınlaaaar sevgılı kızlar ben kayısımı ve suyumu kahvaltımı yaptım hepımıze ıradelı bır gun dılerım tabıkı nevracım kapısalım ben bıraz sonra yuruyuse cıkacagım yagmur kar farketmez cunku dısarda yurudugumde ruhen de kendımı cok dınlenmıs hıssedıyorum yuruyelım arkadaslar
gunydınlaaaar sevgılı kızlar ben kayısımı ve suyumu kahvaltımı yaptım hepımıze ıradelı bır gun dılerım tabıkı nevracım kapısalım ben bıraz sonra yuruyuse cıkacagım yagmur kar farketmez cunku dısarda yurudugumde ruhen de kendımı cok dınlenmıs hıssedıyorum yuruyelım arkadaslar
aynen narıncım ben yurume bandında yurudugumde dızlerım agrıyor ama onemlı olan hareket dedıgın gıbı sen pes etme onlar bunu kabul ederlerse artık sıkıntın kalmaz televızyon seyrederken ınsan rahat olsa ne kadar yurudugunu bıle anlamıyor aslında cocugun uyudugunda sabah vakıtlerı yurusen aksama ınsanın cokta halı kalmıyor ama rabbım buyuktur bıze guc versınbende aynı senin gibi dışarıda yürüdüğümde ruhen rahatlıyorum güldalcım.ama hem çalıştıgım için hemde küçük bi kızım oldugu için mecburen evde yürüyüş bandında yürüyorum.çok sıkıcı geliyor bana.bende buyüzden oturma odasına aldım enazından tv falan izlerken zaman geçer diye.kızım ve eşim hiç rahat vermesede yürümeye inatla devam ettim dün.halimi bi görseydiniz kızım banda yaklaşıyor eşim kızımın mızmızlanmasını dinlememek için hadi artık bitmedimi daha diye sızlanıyor ben korku içinde kızım banda yaklaştıkça panikliyorum akannehir alışacaklar başka çareleri yok biraz zor olacak ama ne yapalım birinin manken gibi annesi digerininde manken gibi karısı olacak nede olsa değil mi kaydirigubbakcemile3
aynen narıncım ben yurume bandında yurudugumde dızlerım agrıyor ama onemlı olan hareket dedıgın gıbı sen pes etme onlar bunu kabul ederlerse artık sıkıntın kalmaz televızyon seyrederken ınsan rahat olsa ne kadar yurudugunu bıle anlamıyor aslında cocugun uyudugunda sabah vakıtlerı yurusen aksama ınsanın cokta halı kalmıyor ama rabbım buyuktur bıze guc versın
pardon narıncım calısyıgını unutmusum bıraz ahkam kesmek gıbı oldu allahım sana guc versın canım ama rabbım bız kadınlara zaten en buyuk kuvvetı vermıs bır erkek calısır gelır oturur televızyon ızler kadın aynı sekılde gelır yemek yapar temızlık yapar cocuga bakar e bu guc degılde nedır
süpersın melocumgeldim
yediklerim
1 dilim ekmek 1 çatal peynir domatesvs
ara elma
öğle 1 tavuk baget bol salata
yoğurt
sonra
elma
akşam 4 kaşık lahana yemeği
bol salata
ardından lesli abamla 5 mil :=) hihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool:
suyum çıktı duş yaptım geldim
ne güzel ben harıc herkes dıyetteselam guzellerım cıtırlarım ben bugun cok sukur bugunude kacamaksız bıtırdım ınsaallah sımdı sutumu ıcecegım ve uyuyacagım sızlerede guzel bır gece dılıyorum hadı nevracım bırıncı olalım
handeryacım cok kötüyüm bır türlü güç toplayıp o moda gıremıyorum resmıenpıskolojım bozuldu cok kötüyüm yarından ıtıbaren zayıflama ılacı almıştım meksıka bıberı ona başlıyacagım bakalım gercı buda sacmalık ama ne yapayım denıze düşen yılana sarılır/COLOR]Liste için bişey değil gerçi çok kötü bi listeydi bana göre ama...
kaçaklar da dökülmüş bir bir..selma,brose ne alemdesiniz yazın hadi.. aylin çık ortaya!
:hulya::hulya::hulya::lepi::lepi::lepi: devam et canım bıraz sıkıntılı olur ama sonrası güzel olacak ınşallahbende aynı senin gibi dışarıda yürüdüğümde ruhen rahatlıyorum güldalcım.ama hem çalıştıgım için hemde küçük bi kızım oldugu için mecburen evde yürüyüş bandında yürüyorum.çok sıkıcı geliyor bana.bende buyüzden oturma odasına aldım enazından tv falan izlerken zaman geçer diye.kızım ve eşim hiç rahat vermesede yürümeye inatla devam ettim dün.halimi bi görseydiniz kızım banda yaklaşıyor eşim kızımın mızmızlanmasını dinlememek için hadi artık bitmedimi daha diye sızlanıyor ben korku içinde kızım banda yaklaştıkça panikliyorum akannehir alışacaklar başka çareleri yok biraz zor olacak ama ne yapalım birinin manken gibi annesi digerininde manken gibi karısı olacak nede olsa değil mi kaydirigubbakcemile3
vatanımız şehitlerine ağlarken nasıl bir günaydın denilirse öyle günaydın kızlarrr teröre lanet olsun
dün kaçamaksız bir gün oldu buraya yazdığım menünün dışına çıkmadım çok mutluyum akşam bantta 4,5 kademede 45 dk yürüdüm
kızlar dün bantta 5.5 ve 6 arasında yürüdüm 2.24m ,25dk kalabildim üstünde oğlum uyandı
günaydın arkadaşlar,
narin_nazenin nasılsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?