80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis
bugün bende yürüyeceğim..

günaydın kızlar ; ben öncelikle dün yediklerimi yazayım sabah; 2 dilim kepekli ekmek 1 yumurta, 1 kibrit k. peynir, domates
ara; 2 mandalina
öğlen 1 kase sütle nesfit meyveli
ara; 3 diet bisküvi, 1 tane mavi yeşil çikolata (140 kalori)
akşam; kuru fasulye(etsiz), salata, yoğurt(közlenmiş patlıcanla), 1 dilim ekmek
ara; meyveli yoğurt 1 saat yürüyüş, 3litre su
kızlar birde size şu lanaform inceltici kemeri soracağım, kullananınız var mı? etki edermi acaba alsam ya alıyosun işe yaramıyor paran çar çur oluyor yazık yani zemuszemus

bende aynı senin gibi dışarıda yürüdüğümde ruhen rahatlıyorum güldalcım.ama hem çalıştıgım için hemde küçük bi kızım oldugu için mecburen evde yürüyüş bandında yürüyorum.çok sıkıcı geliyor bana.bende buyüzden oturma odasına aldım enazından tv falan izlerken zaman geçer diye.kızım ve eşim hiç rahat vermesede yürümeye inatla devam ettim dün.halimi bi görseydiniz kızım banda yaklaşıyor eşim kızımın mızmızlanmasını dinlememek için hadi artık bitmedimi daha diye sızlanıyor ben korku içinde kızım banda yaklaştıkça panikliyorum akannehir alışacaklar başka çareleri yok biraz zor olacak ama ne yapalım birinin manken gibi annesi digerininde manken gibi karısı olacak nede olsa değil mi kaydirigubbakcemile3

aynen narıncım ben yurume bandında yurudugumde dızlerım agrıyor ama onemlı olan hareket dedıgın gıbı sen pes etme onlar bunu kabul ederlerse artık sıkıntın kalmaz televızyon seyrederken ınsan rahat olsa ne kadar yurudugunu bıle anlamıyor aslında cocugun uyudugunda sabah vakıtlerı yurusen aksama ınsanın cokta halı kalmıyor ama rabbım buyuktur bıze guc versın

pardon narıncım calısyıgını unutmusum bıraz ahkam kesmek gıbı oldu allahım sana guc versın canım ama rabbım bız kadınlara zaten en buyuk kuvvetı vermıs bır erkek calısır gelır oturur televızyon ızler kadın aynı sekılde gelır yemek yapar temızlık yapar cocuga bakar e bu guc degılde nedır

amin inşallah canım. ben çalıştıgım için sabah saat 8:30 da evden çıkmış olmam gerekiyor.anca kalkıp çocugu eşimi kendimi hazırlıyorum.akşamlarıda eve gidip koşturmaktan dediğin gibi çok yorgun oluyorum senin anlayacagın ben işyerinde daha az yoruluyorum beden olarak.bakalım inşallah devamını getirebilirim bu yürüyüş olayının

estagfirullah ne demek o rica ederim.ahh ahh güldalcım açma yaramı aynen hayatım dediğin gibi oluyor

süpersın melocum
ne güzel ben harıc herkes dıyette
Liste için bişey değil gerçi çok kötü bi listeydi bana göre ama...

kaçaklar da dökülmüş bir bir..selma,brose ne alemdesiniz yazın hadi.. aylin çık ortaya!
handeryacım cok kötüyüm bır türlü güç toplayıp o moda gıremıyorum resmıenpıskolojım bozuldu cok kötüyüm yarından ıtıbaren zayıflama ılacı almıştım meksıka bıberı ona başlıyacagım bakalım gercı buda sacmalık ama ne yapayım denıze düşen yılana sarılır/COLOR]
:hulya::hulya::hulya::lepi::lepi::lepi: devam et canım bıraz sıkıntılı olur ama sonrası güzel olacak ınşallah

dün kaçamaksız bir gün oldu buraya yazdığım menünün dışına çıkmadım çok mutluyum akşam bantta 4,5 kademede 45 dk yürüdüm :lepi:
sabah 2 bardak su ve ilaç
kahvaltı 1 bardak yarım yağlı süt
ara
türk kahvesi
öğlen
4 kaşık kurufasülye(yanında acı turşu ne güzel olurdu)akannehirama yokk yemicem onun yerine cacık yicem
1 dilimde ekmek
ara
elma
akşam belli değil ama çorba salata olabilir

Ofiste Sağlıklı Beslenme Tüyoları

Yoğun iş hayatı sağlık ve beslenme alışkanlıklarımızı doğrudan etkiliyor. Geçiştirilen öğle yemekleri, elimizden düşmeyen kahve ve çay fincanları sağlıksız beslenmenin kapısını aralıyor.

Çalışan Kadınlar

Çalışan kadınların büyük bir bölümü sabahları biraz daha uyuyabilmek için kahvaltı yapmıyor. İş yerine gittiği anda başlayan yoğun iş trafiği öğle yemeğine kadar aç kalmasına neden oluyor. Uyandığı andan itibaren aç kalan vücut, kendini toparlamak için öğle yemeğinde ihtiyacından daha fazla açlık hissi sinyalleri gönderiyor. Sonucunu hepimiz biliyoruz. Yemek sonrası üzerimize çöken rehavet, akşam üzerine doğru azalan enerjimiz ve fazla kilolalar!

Ofiste sağlıklı beslenmek sanıldığı kadar zor değil. Zararlı alışkanlıkları hayatınızdan çıkarıp yerine yeni ve faydalı alışkanlıklar edinmeniz yeterli…

Sabahları kahvaltı yapmak için vaktiniz yoksa 1 bardak süt içmeye gayret gösterin. Süt; içinde bulundurduğu maddeler sayesinde midenizi dinlendirir ve tokluk hissi yaratır.

Öğle yemeklerinizde ana yemeğin yanına garnitür olarak pilav, patates püresi gibi yüksek kalorili yemekler yerine buharda pişirilmiş sebze gibi sağlıklı ve düşük kalorili yemekleri tercih edin.

Ara öğünlerde yüksek kalorili atıştırmalıklar yerine lifli ve düşük kalorili gıdalar tüketmeye özen gösterin. Çantanızda kolayca bulundurabileceğiniz ceviz, fındık, kepekli bisküvi gibi yiyeceklerle düşen enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Gün içerisinde çay ve kahve içme alışkanlığınızı gözden geçirin. 1 adet kesme şekerin 10 kalori olduğunu aklınızdan çıkarmayın. 1 fincan çay için kullandığınız şekerin size kilo aldıracağını bilerek günlük çay ve kahve tüketimini asgari seviyeye indirin. En sağlıklı ve gerekli içecek suyu masanızdan eksik etmeyin.

Egzersiz yapmak için vaktim yok bahanesini bir kenara bırakıp ofis içinde kendinize hareket alanları yaratın. İş arkadaşınıza telefon açmak yerine yanına gidip söyleyin. Böylece yürüyüş yapmış olursunuz. Asansör yerine merdiveni tercih ederek form koruyabilir, kalp sağlığınız için kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

dün kaçamaksız bir gün oldu buraya yazdığım menünün dışına çıkmadım çok mutluyum akşam bantta 4,5 kademede 45 dk yürüdüm

harikasın canım.bende dün hiç kaçamak yapmadan günü tamamlayabildim.darısı bugünün başına inşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…