80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yurudum geldım yagmurgozlu sabah kahvaltı yaparken sehıtlerımızın cenaze torenlerını seyredereken o acı yuregımı yaktı kalbımden yukselen bedduaya engel olamadım turkıyede terorun bıtmesını ıstemıyorlar bu kendını bılmez nefret dolu ınsan bıle demek ıstemedıgım yaratıklar 300 mılyar dolarımız gıttı bu lanet terore tam oh deyıp rahatlayacaken yenıden basladılar ama emellerıne ulasamayacaklar sevgı her zaman nefretın onune gececek allah bızımle beraberdır artık bıtsın. lanet olsun terore ve yandaslarına

selma cım ya bir başlarsam bilmiyorum nasıl susturabilirsiniz beni bilmem o yüzden iyiyim deyip geçiştiriyorum hep.Ama kötüyüm sanırım ve bu stres kilo vermemi de etkiliyor.24 nisan düğünüm ve ortada benim ailemin yaptığı şeyler dışında bir şey yok desem yeridir.Nişanı biz yaptık zaten o hadi bizim di eee anacım düğünü de biz yapıyoruz bu nasıl iş anlamadım.Kayınpeder hala daha vakit var acelesi yok diyormuş.ıyide bu eşyaları nasıl alcaz anlamadım.Annemler yatak odamı aldılar,bütün evin tül ve güneşliklerinin siparişini verdiler,fırınımı aldılar.salon ve oturma odası için 2 adet halımı veriyorlar (ev küçük 2 +1 ya) ayrıca yatak odası halımı da alacaklar.Anneciğim bir de güne girdi adam akıllı bir şey takabilmek için bana Beyaz eşyalara gelince buzdolabı,çamaşır ve bulaşık mak. sını nişandan önce aldık ben ödüyorum taksitini, çünkü nişanlımda nişan zamanı bohça,elbise vs. alışverişi 4000 tl kredi çekmişti onun taksitini ödüyor.Hımmm ayrıca oturma odası için bir kanepe aldık bir de salon için bir köşe koltuk.Bu ikisinin taksitini de nişanlımla ödüyoruz.Bir de ev için çekilen kredi 870 tl taksitini nişanlım ödüyor.Merak ediyorum daha acele etmiyor bu kayınpeder ama 4 ay 2 hafta kaldı düğün gününe eee eşyalar önce gelmeli ki o ev yerleşmeli dimi en az 2 hafta önceki bizde kendimizi ona göre ayarlayalım.Ama yok alsa zaten bi yemek odası kaldı ama onuda almaya pek niyeti yok sanırım kredi kartı limitimiz biraz açılsın onuda taksitle alacağız sanırım Bilmiyorum ne olacak.Hayır oğluna demiyor da oğlum ev kredisi ödüyorsun 870 ,köşe koltuk aldın onu ödüyorsun 150, diğer kredi var 230 etti mi sana 1250 tl daha sen kaç parçaya bölüneceksin bizde en azından masa sandalye bişii alalım diye.Anca acelesi yok daha diyor duruyor.Amannn bu kadarını yaptık kalanı da yaparız hiç olmazsa sonradan laf sahibi olmazlar diyorum aslında kendime.ama ayıp utanıyorum annemlerden erkek tarafının yapacaklarını yapmaya uğraşıyorlar
Canım kusura bakma sordun bende anlattım,ne doluymuşum be :sinifsinif:

adaer canını sıkma boşver desem biliyorum hiç bir anlamı olmayacak.her anne baba seninkiler gibi olamıyor maalesef.ne yapacaksın canım eşinin hatırına katlanacaksın.onlar utansın yaptıklarından.belkide düğünde sana takı olarak çok fazla şey takmayı düşündüklerinden zaten biz takı yapacagız fazlasıyla diyemi düşünüyorlar acaba.

kızlar ögle yemegimde listeme göre yemem gerekenler

1 tabak ana yemek , 4 yemek kaşıgı pilav ve salata vardı ama ben bugün aşçı çok güzel bir yemek yapmış inanın bu yılda 1 falan oluyor Allahım beni affet bende bu günün serefine patates püreli köfteden 2 tabak yedim başka hiçbirşey yemedim sizce çokmu yemişim demeye bile utanıyorum ama gerçekten çok mu olmuş kızlar fisfisfis

yürüyüş yapmaya karar veren arkadaşlar yürüyüş yaparak zayıflama topicinde de yarışalımmı aynı zamanda ne dersiniz sonuçta burada herkes yürüyüş yapmıyor yada yapamıyor vakti yok eger kabulse yürüyüşlerimizi orada bildiririz tabi diger arkadaşlar için sakıncası yoksa

canım hiiiçççç takma kafana almazlarsa kendileri kaybeder.ailen için sevinmelisin bak ne güzel size destek oluyolar,inan eşinde herşeyin farkındadır ama acele etme daha 4 ay varmış son 2 hafta kala eşyalarını aln arkadaşım vardı benim. düğün zamanı bu tarz olaylar oluyo malesef hiç stres yaptığına değmez ne mutlu size eşinle herşeyi alabilecek güçtesiniz ya herşeyi kayınpederin yapacak olsaydıkafamçokkarıştı

bana uyar narincim yeni indim banttan bugünki görevimi kazasız belasız tamamladım
hız5.5le 6 arsı
mesafe 4.85 km
zaman 50dk

selam kızlar nasılsınız bakalım
epeydir giremiyorum girsem de bir şey yazamıyorum site deli ediyor beni zaten çok kısıtlı zaman aralığında girebiliyorum ayy çok öfkelenmişim ben ya bu kaçıncı mesaj yazışım bunda da hata verirse artık yazmıycam
neyse henüz geçmişi okuma fırsatım olmadı benden haberler vereyim size diyet yok spor yok saldım çayıra mevlam kayıra :) topicten uzaklaşınca motivasyonum bitiyor
ama kendime gelmeye çalışıyorum lahana çorbasını deneyeceğimen azından 2 öğün lahana çorbası yemeyi düşünüyorum bakalım sonuç nolcak
hemen yediklerimi yazıp geçmişi okumaya gidiyorum
sabah çay ve yarım poğaca
öğle: 1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
1-2 çatal ıspanak
3 kayısı

adeercim hiç kendinii üzmeye değmez canımm arkadaşlarında dediği gibi genelde hep oluyor böyle şeylerrr bizde çokk çektikk böyle şeylerden ahh ahh neyse geçti gitti boşuna kendimizi üzmüşüz yaniii boş veerrrr canımmmm üzme kendinii sen zayıflamana bakkk bitanem herşey yolna girer inş

Son düzenleme:
adaer, hiç üzülme bende aynı şeyleri yaşadım. kızdım kayınvalideme için için ama ne oldu hiççç... ilk zaman kocamın başına kaktım bu konuları siz ne yaptınız ki diye olan bana oldu evde huzursuzluk. senin için çok zor bu durumda kızmamak elden değil karşıdakine ama bence çok kafana takmamaya çalış, bu zamanların tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…